Sevgili GünLük =)

günlük sen ağğlama duvarı mısın?
:D
benim de karnım açgünlük annem piyasada yok işi bıraktım evde sefil hayatı yasyorum hahahaha

Sevgili gunluk bilsemki Moderator tarafından silnmeyecek çok şey yazarım ama bugunde boş kal bakalımm :(

günlükcümmm günün ilk saatlerindeyiz ... gerçi hangi gündeyiz bilmiyorum:saskin

bnm kendimden bile haberim yok ... ne olcak bnm bu halim?!

bi de unutmadan söliim canım yarın başbelaları geliyo :hadiordan

anaaaaaaam kısmetim acıldı :durdurun hep yardım ve iilik peşinde olmam mı bunlara neden oldu acaba :S bir de napmaya calıstıklarını anlasam ağzımı dahi acmam ama hal ve hareketlerine anlam veremiyorm :S eger bişi hissetmiyorsa neden simdi bu kadar yakın olmaya basladı dimi ama :durdurun neyse takmıcam bu kadar cok istiorsa söyler zaten o zaman düşünürüz :hhdil:

Günlük bu aralar cok sıkısıgım para lazım, 1 hafta oldu operasyondan cıkalı hala sızılar devam edio uyuz oldum, günlük canım sıkılıo dışarıda cıkamıom, günlük hep ben anlatıom sen dinlion senide dinleyelim nedir derdin, bide günlük bana deli diolar ben deli deil şizofrenim, günlük şizofrende deilim ben normalim e be günlük sende çok safsın herşeye inanıon, neyse günlük bu kadar yeter ha bide unutmadan senin geceliğin yokmu ben genelde geceleri takılıom senle denk gelemioz.

Zahmet oLmazsa ßide ßana hazırLa off

Allah Annemi Başımdan Eksin Etmesin :D öLürüm Valla ßende Acıktım uLennn :D

ßu Arada eLa Durumuna üzüLdüm:melek

la günlük sana sevgili mevgili demiyorum ..
ulen essek herıf hep ben sana yazıyorum ınsan bı kerede der ki bende su kardesıme bı yazayım..
nerde sende o ıncelık hayvan ötesi sayfalar toplulugu...

sevgili günük sünnet olmak isteyen 5 yaşında kız kardeşim var.naapçam ben????

Geri