Sevgili GünLük =)

Sevgili Günlük;
Kiminin parası Kiminin duası:D

:D:D:D:D Uçarım Len Sana ßen neßilim. aiLe içi ProßLem oLduqunu ßurda qüLerek Yazıyon o yüzden öLesine Takıldım Kusura ßakma Hih:hadiordan

SevqiLi qünLük ßurayıda Artık SohBet'e Çeviriyoz =):cool:

len o espirinin tüm hakkı bende saklı heryerde kullanma :D

sefgili günlük esprilerim çalınıyo :D

Sevgili Günlük;
Adamın bi esprisini çaldık die cıngar cıkardı :D:p Adam benim laflarımı bana sölemeye çalışırken bişe yok :D:D ben bi espri çalınca laf oluo canem:D bu nası iştir ya bu nası bi insan bu insansa bende insanım:D:D:p

hee bu arada günlük senin üstündende sohbet ediyoz kusura bakma mucx:D

Sevgili Günlük;
Adamın bi esprisini çaldık die cıngar cıkardı :D:p Adam benim laflarımı bana sölemeye çalışırken bişe yok :D:D ben bi espri çalınca laf oluo canem:D bu nası iştir ya bu nası bi insan bu insansa bende insanım:D:D:p

hee bu arada günlük senin üstündende sohbet ediyoz kusura bakma mucx:D

sevgili günlük ben böle kolpacı biri görmedim sen gördün mü :D

günlük ben yazmıcaktım ama bu sap yüzünden yazıyom sorry =)

sevgili günlük ben böle kolpacı biri görmedim sen gördün mü :D

günlük ben yazmıcaktım ama bu sap yüzünden yazıyom sorry =)

günlük beni bilirsin senle pek alakam olmaz :D bu bana sap diyen ... yüzünden sana bişeler karalıom ama gelde bu laflara bişeler yazma elimde deil :D bu arada ismail yk dan elimde deil sarkısı sana gelsin günlük :D adam resmen yalanlıo benm lafları bana söledigine dair ss ler var elimde:p:D:D kanıtlarım saglam :D

... lı yerler herhangi bi küfür deildir :D her nokta bi harftir :D( ...=sap):D

günlük beni bilirsin senle pek alakam olmaz :D bu bana sap diyen ... yüzünden sana bişeler karalıom ama gelde bu laflara bişeler yazma elimde deil :D bu arada ismail yk dan elimde deil sarkısı sana gelsin günlük :D adam resmen yalanlıo benm lafları bana söledigine dair ss ler var elimde:p:D:D kanıtlarım saglam :D

... lı yerler herhangi bi küfür deildir :D her nokta bi harftir :D( ...=sap):D

sefgili günlük bu şahısın kanıtından nolcak inanma ona :D

hee bide yine benim lafı kullanmış :D

hade geçmiş olsun :D

günlük o yazmassa bende yazmıcam söz :D

sefgili günlük bu şahısın kanıtından nolcak inanma ona :D

hee bide yine benim lafı kullanmış :D

hade geçmiş olsun :D

günlük o yazmassa bende yazmıcam söz :D

utanmasa sap kelimesini benden baska kimse kullanmıyo istesede kullanamaz dicek günlük bu nası bi şahıs:D seninde kafanı şişirdik bu arada ilk yazan o son olarak benim yazmam lazım :D

Not: Kemal yazma artık işim gücüm va :D Senlen Şu Anda Ugrasamıcam :D Gelince Devam Ederik... Ben Gelmeden Bişi Yazma Arkamdan Konuşmuş Olun :D Msn de Diyecegimi Dedim Ben Gelmeden Bişi Yazma Tekrar Ettim baq:D

sevgili günlük milleti bugün yine milleti deli ettim :D

şakacıdan aldıım çakmak silahı çalışma masamın üstüne koydum.Her gelen tabacayı alıp tetii çekince elektrik şokunu yedi :D:D
ama tipleri görmeliydin :D:D

Günlük ameliyattan cıkalı 2,5 gün oldu hala sızlıor dikişler yaw, bide sıcak hava iice kötü oluom

hem dikişlerim sızlıo dio hemde forumda gezio :Sopa sorada bütün gün uyuyo :mad: halada uyuyo napcam ben bununla günlük :mad:

Günlük yatma diolar otur diolar napaım bende otur otur sıkılıom koltugu koydum pc nin karsısına oturuom bende =)

SevqiLi qünLük 2 qünLük köy Maceram ßitti Gerçekten Süper Geçti Şölen Filan Vardı aLmancıLar Filan =) Kızlarla Tanıştım Süper qeçti ama 2 qün Yetmedi ßana :( Neyse.. Ayrıca Hackhell Senide Çohk ösLedim :hadiordan

günlük bu dünyada kimseyi kardeşin gibi görmiceksin..kardeşim demiceksin.. hepsi foss çıkıyor :sigara:

yarın benim için hayatımın dönüm noktası ne olur herşey hakkımda hayırlısı olsun :(

Sevgili günlük, sevgilimden ayrıldım çok yalnızım. Bir balık kıyıya vurmuş öyle düşün günlük, günlük bunları sana diyorum ama sana nedense güvenmiyorum. Galiba herkese söyleyeceksin.

Ben kalabalıklar arasında yalnızım günlük..

qÜnaYDıN qüNLüK.!

merhaba günlük....
son zamanlarda etrafıma ne kadar gülücük saçsamda içim kan ağlıo...derinlerde göz yaşlarımla büyüttüğüm yaram her geçen gün biraz daha acı vermeye başladı ama herşeye rağmen ondan vazgeçemiyorum...ayrılmak imkansız kavuşmak hayal gibi görünüyor...günlük sence ben aptal mıyım? neden bile bile acı çekiyorum? bunca badire atlatmışken neden bi daha....her geçen zaman biraz daha kanıorum günlük...lütfen sus...sus ve dinle...sana o kadar çok ihtiyacım varki şu son zamanlarda ama bir o kadar da nefret ediorum senden...yapma diorum etme diorum gitme diorum herşeye rağmen kalbime söz dinletemiorum...dizlerim yara bere içinde artık...sağlam yerim kalmadı kendimi çok yaşlı hissediorum...göz pınarlarım kurudu sanki...bide bu lanet sınavlar çıktı başıma iice uyku sorunu çeker oldum çay sigara kahve..kaç gündür doru dürüst bişe yiyemiorum...üzüntüm yüzüme yansıdı artık...gözlerimin altında mor halkalar belirdi...gözlerimin ışığı söndü sanki...nolur nolur bana yardım et nolur bana bi çıkış yolu göster..daha fazla dayanamıycam die çok korkuorum...elimden hiç bişe gelmiorum...ağlıorum...ağlıorum...ağlıorum...lanet olsun herşeye ama herşeye lanet olsun....

Geri