SET Görsel Eğitim DVD Setleri [1-2-3-4-5-6-7]

Helal olsun tam da çalışıyorsa süper çalışma

hocam mükemmelsin on numarasın ellerin dert görmesin süpersin diycekbişibulamıyorum vala çok teşekkürler çok sağol

rapidshare link chack ten kontrol ettm hepsi sorunsuz çalışıyor arkadaşlar

ya iyi güzelde kotalılar ne yapsın dvd leri toptan kargo yapabilecek birisi varmı acaba bizler için mükemmel bir çalışma ellerine sağlık

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar Dvdler bunlarla kalmayacak devamı gelecek normal şartlarda kargolamayla uğraşacak pek vaktim yok fakat yeterli sayıda kişi talep ederse toplu şekilde yollayabilirim buradan ulaşabirisiniz bana [email protected]

arkadasım merhaba bence sen bu dvdlerı para karsılıgında ınsanlara kargo ıle gonder boylece ınsanlar zaman kazansın indirmek için bukadar emek de harcamasın ılk musterın ben olmak isterim [email protected] benımle ıletısıme gecersen sevınırım tesekkurler emegıne saglık

Yaw kardeş kargoluyormuşsun bilseydim uğraşmazdım hiç o kadar indirmeyle :(

ya teşekkürler ama bunalrda şifre var mı ona göre indirecem göremedim de bir yerlede yok galiba?:D:D:)

kareş emeğine ellerine sağlık devamın ıbekliyorum kolay gele....

teşekkürler serhard süper bir çalışma yapmışsın tebrik etmek gerekiyor

Çok güzel çalışma Eline Sağlık,Teşekkürler !

Ellerine emeğine sağlık kardeşim....

ellerine sağlık üşenmeden bizler için yaptığın bu emeğin karşılığımı umarım hayatta alırsın.

Yorumlar için sağolun arkadaşlar inşallah hayrını görürsünüz :goz:

müthişşin sen bea:D eline sağlık kardşeim;)süper birşey bu...Hackhell e dvm forever HACK...:D

Geri