SET Görsel Eğitim DVD Setleri [1-2-3-4-5-6-7]

Bu görsel eğitim işini en iyi amerikalılar yapıyor.
Photoshop için yapmışlar bilmem gördünüz mü?
Photoshop top secret diye. onu gördükden sonra adamların bu işleri bildiklerini iyice anladım. Adam neler yapmıyor ki. Bizimkiler temel eğitimi bile vermiyor. Bizimkilerin yaptıklarını yap bozla kendi de yapabiliyor insan...

2 mbit sınırsız bağlantım ve rapidshare hesabım olduğu halde indirme gereği görmüyroum.

Neyse emeğine sağlık. Belki işine yarayan olur.

Bu görsel eğitim işini en iyi amerikalılar yapıyor.
Photoshop için yapmışlar bilmem gördünüz mü?
Photoshop top secret diye. onu gördükden sonra adamların bu işleri bildiklerini iyice anladım. Adam neler yapmıyor ki. Bizimkiler temel eğitimi bile vermiyor. Bizimkilerin yaptıklarını yap bozla kendi de yapabiliyor insan...

2 mbit sınırsız bağlantım ve rapidshare hesabım olduğu halde indirme gereği görmüyroum.

Neyse emeğine sağlık. Belki işine yarayan olur.

Tabiiki en iyi onlar ama bu derslerde ingilizce çalışmak istemeyenler için gayet güzel fakat bir profesyonel için elbette yetersiz mesela phpde veri türleri değişkenler döngüler programlama bilmeyen birisinin öğrenmesi gerekli ondan sonrası kişinin kendisini geliştirmesine bakıyor zaten birşeyler öğrendikten sonra kişi ingilizce kaynaklardan da çalışabilir yani setler başlangıç için çok iyi ama daha fazlası beklenemez...

Yakında Dvd 8 ve 9da gelecek arkadaşlar...

sadece ellerine sağlık demek bence yeterli olmaz.... sen çok büyüksün usta... MüKeMmELsİn...

partlar cok ta olsa emek vermissin sagol

Ellerine sağlık çok güzel paylaşım. autocad 2007 hangi firmaya ait acaba. piyasada bu dersten dandik işe yaramayan var onlardan birisi olabilir. Diyer derslerinde kimleri ait olduğunu yazsan en azından ne indirdiğimizi biliriz.
tekrar teşekkürler ellerine sağlık

dvd 4 ve 2 yı ındırdım ama ses cıkmıyor ses ıbresı asagıya ınıyor ben wısta kullanıyorum yardımcı olursanız sevınırım cevabınızı beklıyorum

Ellerine sağlık çok güzel paylaşım. autocad 2007 hangi firmaya ait acaba. piyasada bu dersten dandik işe yaramayan var onlardan birisi olabilir. Diyer derslerinde kimleri ait olduğunu yazsan en azından ne indirdiğimizi biliriz.
tekrar teşekkürler ellerine sağlık

dvdlerin hepsi aynı firmaya ait ve hepsi için ortak bir görüntü olması için assembly dersinin bir capsını koydum oradan anlayabilirsin ama dandik olmadığını garanti edebilirim ayrıca bu setler normalde parayla alırsanız şirket çoklu kullanım için iki bilgisayarda aynı anda kullandırtmıyor ama bunlar setlerin kırılmış halleri olduğu için istediğiniz gibi kullanabilirsiniz..

dvd 4 ve 2 yı ındırdım ama ses cıkmıyor ses ıbresı asagıya ınıyor ben wısta kullanıyorum yardımcı olursanız sevınırım cevabınızı beklıyorum

ben vista kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlarımında böyle bir sorunu vardı şöyle çözmüşler eğitime sağ tıklayıp yönetici olarak başlatıp sonra buradan xpyi seçiyormuşsun umarım böyle çözülür..

Çok kaliteli bir paylaşım...:) Emeğine bileğine sağlık

serhard_arkadasım ılgın ıcın tesekuurler dedıklerını yaptım ama yonetıcı olarak calıstır dedıgımde karsıma
xp dıye calıstır yada benzerı secenek cıkmadı wista kullanan arkadaslar bu sorunu nasıl cozmusler bılmıyorum ama daha ayrıntılı bılgı verırsen ınan cok sevınırım

serhard_arkadasım ılgın ıcın tesekuurler dedıklerını yaptım ama yonetıcı olarak calıstır dedıgımde karsıma
xp dıye calıstır yada benzerı secenek cıkmadı wista kullanan arkadaslar bu sorunu nasıl cozmusler bılmıyorum ama daha ayrıntılı bılgı verırsen ınan cok sevınırım

bundan başka birşey bilmiyorum arkadaşa soracak durumda da olmadığım için söyleyebileceklerim bunlar ama buna benzer birşey yapmıştı uğraşırsan bulacağına eminim bulursan eğer buraya da yaz..:goz:

Eline sağlık gerçekten oldukça iyi bir paylaşım, Minnettarız..

süper paylaşım modem aç-kapa da olsa hepsini indirecem çoooooooooook teşekkürler...

kota sorunu malesef ve link çok yaw güzel çalışma olmuş eline sağlık

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar setler ihtiyacı olanlar için çok iyi linkler ölmeden indirin ölsede düzeltiriz bişekilde..

Dostum süpermiş ya bunlar tam istediğim gibi partı az olduğu için önce 7yi indirdim ama şu anda diğerlerinede başlıyorumm inşallah silinmez hiçbiri.

Geri