SET Görsel Eğitim DVD Setleri [1-2-3-4-5-6-7]

arkadslar vıstada sesın otomatık azalması gıbı sorun yasıyanlar varsa ben cozumu buldum bıraz uzun olacak ama once cd yı ıso gıbı programla calıstırın sonra sag alt kosede ses ıconuna basın burada karıstıcı dıye bı yazı var ona basın sonra ımlecı saga kaydırın gorsel egıtım sımgesını gordugunuzde ses ıbresının asagıda oldugunu goreceksınız once vıdeo anlatımdan sesı yukseltın sonra hemen goreceksınız kı bu karıstıcı bolumundekı ses ıbresı vıdodakı gıbı otomatık azalıyor ıste azalmayama basladıgında hemen mausla yukarı kaldırın ve mausun sag tusuna ruseklı basın ses artık sabıt kalacaktır umarım anlamıssınızdr saygılarımla ve sıte yonetıcılerıne tekrar tesekuurler

kardeş allah senden milyon kere razı olsun. problemsiz çalışıyor. çok sağol. elinde buna benzer başka değerli şeyler varsa paylaşımlarının devamını dilerim. allah işini rast getirsin. sağolasın. iyi çalışmalar ilk 4 dvd indi. sıra diğerlerinde. :)

kardeş dvd_5 part 24 de problem var. ilgilenirsen sevinirim. maksat set araya gitmesin. sağolasın.

You have requested http://rapidshare.com/files/130060567/DVD_5.part24.rar | 102700 KB .

The server 248.rapidshare.com is momentarily not available. We are aware of this and are working to get this resolved.

partlardan kaynaklanan bir sorun değil rapidden kaynaklanıyor türkçesi:Sunucu 248.rapidshare.com geçici süre hizmet veremiyor.durumun farkındayız ve çözümü için çalışıyoruz.

sağolasın kardeş bilgilendirdiğin için. ALLAH RAZI OLSUN.

eline emeğine kaşına gözüne kurban. 06/08/2008 01:01 am itibariyle indirmeye başlıyorum. hayırlı olsun ........

kardeş indirme tamamlandı. ellerine sağlık. 7 dvd de problemsiz çalışıyor. sağolasın.

Arkadaşlar Python Görsel Eğitimi eklenmiştir dosya 514 mb olmasına rağmen sıkıştırınca 6 mb a düştü python hakkında internette sınırlı türkçe kaynak bulunması bu eğitim sayesinde pythoncuları sevindirecektir ayrıca yorumlar için herkese teşekkürler..

üff bunu indirmek 1 haftamı alır belkide geçer bile ama değer walla :d
thankss

ya dvd 1 18 partında dvd 1 iso dosyasında hata veriyor ilgilenirmiisn o kadarda indirdim limitli olmasına karşın be kardeş

Dostum neredeyse çoğu indi setler tıkır tıkır çalışıyor tekrar teşekkürler..

indiremiyorum son bölümler kaldırılmıs olacak indirme yapmıyor

Süper paylaşım birde VB.NET ile ilgili elinde birşeyler varsa paylaşırsan sevinirim.

Ben böyle bir paylaşım görmedim bugüne kadar mükemmelin ötesine geçmişsin hocam
Yüreğine sağlık

1, dvdyi indirip bilgisayarına kurmuş olan varsa
Satmayı düşünürse o dvdyi almak isterim 42 part beni aşar biraz o kadar sabırlı indiremem

Geri