...Script İstek...[Tek Başlık]

herkeze merhaba

arkadaşlar benim üç isteğim olacak

1. si www.bamtur.com tarzı bir site
2.si reklam tabele işi yapan firma için bir site
3.sü kablo üretimi yapan bir firma

elinde olan veya yardımcı olacak olan varsa sevinirim pm de atabilirsiniz

şimdiden tesekkurler

Arkadaşlar iyi bir upload file ve image script'i arıyorum. Elinde olna varsa koyabilir mi ?

Softbiz Dating türkçe dil dosyası bulunurmu kimsede ya :)

merhaba arkadaslar bana fıkra scripti lazım elinde olan varsa burda yayınlasın ya da pm le lınk versın sımdıden tesekkurler

merhaba arkadaşlar beim 2 isteğim olacak ama asp tabanlı
1 kablo üretimi yapan bir firma için site lazım
2 reklam tabela işi yapan firma için ilgilenirseniz sevinirim

arkadaşlar elinde http://program.turkmania.com/ scripti olan var mı varsa paylşırsa sevinirim...

bende istiyoru bundan mesaj sayımda 100+ lütfen çabuk olabilirseniz :)

Arkadaşım "....................." 100 mesajdan alytı olanların istekleri yerine getirilmez die dedim ben:Q

arkadaşlar benim güzel bir oyun scriptine ihtiyacım var

Movie Rewiev 3C (Film tanıtım scripti) Scripti lazım bunun çeşitli warez sitelerinde Movie Rewiev 1 versiyonları bulunuyor ama admin panelde olmak üzere bazı sayfalarda Call to a member function on a non-object hatası veriyor. Sistem php sistemdir ve aslında ahım şahım bir php script + muhteşem bir teması olsada çok ucuz diyebilriiz sadece Price: $57.99 diyeceksiniz ki alamıyormusun malesef cepte para yoktur :(

Şayet Movie Rewiev 3C olan yada bu scripti bulmayı başaran olur ise o kişiye 6 ay yada duruma bağlı 1 sene boyunca ücretsiz 500 MB ALAN + 10 GB BANT CPANEL Hosting veririm Yani kimseden bir hiç uğruna emek harcamasını istemem.

Ayrıca Movie Rewiev 3C scriptini bulan kişiye özel olarak phpBB geliştiilmiş forum sistemi yapabilirim phpBB sitelerinde araştırın NEFRİT ,

Haydinin kolay gele özel mesajdan yad bu konudan bana ulaşınız .

DEMO :
B2GMovieReview3C-1.gif

banada acil olarak oto scipti lazım buln arkadasabendeküçük ir hediye verebilirim

söle olcak arabam com biçimi benzemesi önemli degil onla kamyo satıs sitesi yapacam ona uyacak bir script olan varsa bana verirse cokk iyi olur bende onabir hediye vereilirim kontur gibi ok [email protected] adresinden bana ulasabilirsiniz...

acilllllllllllllll :(

Ya arkadaslar haber Scripti lazım ancak Yeni olanlarından İnternethaber konyahaber falan filan hep hatalı yani kuruluyor ama sorunları cok demek isitedim neyse şimdiden tskkrler

necoloks' Alıntı:
Ya arkadaslar haber Scripti lazım ancak Yeni olanlarından İnternethaber konyahaber falan filan hep hatalı yani kuruluyor ama sorunları cok demek isitedim neyse şimdiden tskkrler
en mantıklısı php news pro 2006 kullan zaten piyasada gezenlerde bi nevi çakması gibi bişi :)

Geri