...Script İstek...[Tek Başlık]

Arkadaşlar bana bitane arkadaşlık scripti lazım paylaşırsanız çok sevinirim ama güzel bişey olursa sevinirim ve php olucak paylaşırsanız dualarım sizinle olur şimdiden tsk ederim kolay gele...

joovili scriptini nerden bulabilirim nulled hali mumkunse...

Th3_Kyo' Alıntı:
çalışıyorda sadece karakter sorunu var utf olarak tanıttım aynı latin5 yine aynı ancak dil kodlamasından düzeliyor saolasın yinede -- :)

forumda real belirtmeyelim mümkünse, dil kodlaması ile ilgili herhangi bir bilgim yok sistemi kullanmadığım için ama mysql ve kodlardaki karakter setin aynı olması lazım veya scriptin heryerinde girilen değerin aynı olması lazım.. =)

tamam onuda Çözdüm arkadaslar phpmyadmine Girin orda langue tablosuna göz atıp english iso olanı turkish utf8 olarak ayarlayın bitmiştir :)

gazeteoku.com scripti Bulabilirsen minnettar kaliriim dostum

herror' Alıntı:
Arkadaşlar Mynet - Ajanspor - Milliey gibi sitelerin flash ama php yada tabanlı haber kutusu gibi bişeyleri var onları nasıl bulabiliriz bir yardımcı olabilirmisiniz ?
Elimde milliyetin eski kullanılan scripti mevcut fakat asp tabanlı kardeş...
eğer istersen pmden hatırlat upload edeyim...

UTF 8 Turkish yemediği yerlerde Slovak_ci de kullanabilirsiniz...

O maşallah istekler bitmiyo bide ben istiyim bakalım :)
Sayfalar arasında dolaşırken bekleme anaında 10 saniye reklam gösteren codeler yada scriptte olabilir :)

Merhaba,

Tatil/Seyahat scriptine ihtiyacim var cok acil yardim edebilirseniz sevirim aradim hic bisey bulamadim

ithalat ve ihracat fabrikasi için kullanabilecegim gelişmiş admin paneline ve urun paneline sahip bir script ariyorum.

ucuzgiy.com bu scripti nereden bulabilirim acaba.

yokmu tatil seyahat sitesi icin biseyler ya :(

hackhell in kullandığı video scriptini irtica ediyorum argadaşalr

evet warsa bende alabilirim o video scriptten ?

video.hackhell.com lisanslımı arkadaşlar scripti satanlar varda

Arkadaşlar Bu Youtube Videolarını Ekleyen Bi Script Varmış Bunu paylaşmanız Mümkünmü Acaba ?

Flat Forum bi script arıyorum .. :s

Geri