Ben onlara bir mail attım.
EDİT: SON NOKTA!
RTÜK, yayınların "müstehcen" olmamasına ilişkin maddeyi bir parfüm reklamına yer vererek ihlal ettikleri gerekçesiyle CNN Türk, TV-8, ATV, Kanal Türk, TGRT, Show TV, Haber Türk ve STAR TV uyarıldı, aynı nedenle Kanal D'nin savunması istendi.
Ana haber bülteninde özel telefon konuşmalarını yayınlayan Kanal D, “Serap Ezgü Sizin Sesiniz” programında bir hayat kadınının çeşitli ifadeleri nedeniyle TGRT, “Serap Ezgü ile Biz Bize” programında konukların tartışmaları ve hakaretleri nedeniyle Show TV, ”Objektif” programındaki argo ve hakaret niteliği taşıyan ifadeler ve “İbo Show” programındaki sözler sebebiyle Star TV, “Aliye” adlı dizide alkol ve sigara tüketimini özendirici görüntülere yer verdiği gerekçesiyle ATV, ana haber bülteninde bir sporcunun tehlikeli ve kanlı sahneler içeren görüntülerine yer verdiği için STV, ana haber bülteninde cinsel tacize uğramış kişinin görüntülerini yayınladığı için Flash TV uyarı cezası aldı.
Ayrıca, ana haber bülteninde mahkemeye intikal etmiş bir olayla ilgili belgelere yer veren Antalya A TV, “Sevgi Durağı” adlı program sebebiyle Ordu ORT TV, reklam yayınları nedeniyle Haber Türk'ün uyarılması kararlaştırıldı.
''DEŞİFRE:" isimli programda suçlu olduğu yargı kararınca kesinleşmedikçe hiç kimsenin suçlu ilan edilmemesi, kişileri suç işlemeye yönlendirecek yayın yapılmaması ilkesini ihlal ettiği ve ana haber bülteninde yayınlarda şiddet kullanımı özendirici ve ırkçı nefret duygularını kışkırtıcı yayın yaptığı gerekçesiyle Star TV'ye birer kez; "Sabah Sabah Seda Sayan" programında konukların birbirlerine hakaret etmesi nedeniyle Kanal D'ye üç kez program durdurma cezası verdi. Bu program üç kez yayınlanmayacak.
Üst Kurul, Kanal 7, STAR TV, Kanal D, NTV, ATV'nin savunmasını isterken, CNN Türk'ü TV 8'i TGRT'yi, Show TV'yi, Flash TV'yi, A TV'yi, ORT TV'yi de uyardı.
Bu kadar olmaz ya,Kendileri suçlu.Bir arkadaşımızın dediği gibi,Başında eşşek kadar 18+ ibaresi var.Kendimden bir alıntı yapıyorum:
Adamlar müsait yerlerinden video çıkarıp reyting kazanıyorlar!Güya TÜRK gençliği kirli.Siz TÜRK gençliğinin 1 numaralı sitesini bozarak,boş yere kınayarak,boş iftiralar atarak,TÜRK GENÇLİĞİNİ SİZ KİRLETİYORSUNUZ!(STAR TV'YE)
STAR TV'nin Cem UZAN'ın devletimizden kaç milyon dolarlar aldığı akıllarımızda.
DEŞİFRE KENDİSİNİ DEŞİFRE ETMELİ!