Sayın Mehmet Ali Önel ve Ekibine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar müsait yerlerinden video çıkarıp reyting kazanıyorlar!Güya TÜRK gençliği kirli.Siz TÜRK gençliğinin 1 numaralı sitesini bozarak,boş yere kınayarak,boş iftiralar atarak,TÜRK GENÇLİĞİNİ SİZ KİRLETİYORSUNUZ!(STAR TV'YE)
STAR TV'nin Cem UZAN'ın devletimizden kaç milyon dolarlar aldığı akıllarımızda.
DEŞİFRE KENDİSİNİ DEŞİFRE ETMELİ!

işte kapak abi. Deşifre bunu hep yapıyor zaten...

Deşifre" isimli programda suçlu olduğu yargı kararınca kesinleşmedikçe hiç kimsenin suçlu ilan edilmemesi,... haberin devamı için...

http://www.maksimum.com/haberler/h/rtukten_erotik_kanallara_yasak.php

arkadaşlar biz bu yazıları stara deşifreye yazmayalım direk rütüke başvuralım. starda ceza alır kapanır. böylece hackhell.com'u da herkes tanımış olur.

Deşifre" isimli programda suçlu olduğu yargı kararınca kesinleşmedikçe hiç kimsenin suçlu ilan edilmemesi... hackhel.com 'a yapılan suçlamadan ötürü 1 gün süre ile yayını durdurulmuştur. ne dersiniz. rütüke başvuralım mı? ben yazacağım yazımı. :hhman:

bu adamlar gidip merdiven altı ımalatenelerı denetlesınler bölümün basında yazdıgı gibi (+18) bölüm isteyen girer istemeyen girmez dark angel abımın ıcabına bakıcagını dusunuyorum zaten ordakı wıdeolardada adresı tam okuyamadım ama sonu .org bızımle uzaktan yakından alakası yok

Ben onlara bir mail attım.

EDİT: SON NOKTA!
RTÜK, yayınların "müstehcen" olmamasına ilişkin maddeyi bir parfüm reklamına yer vererek ihlal ettikleri gerekçesiyle CNN Türk, TV-8, ATV, Kanal Türk, TGRT, Show TV, Haber Türk ve STAR TV uyarıldı, aynı nedenle Kanal D'nin savunması istendi.

Ana haber bülteninde özel telefon konuşmalarını yayınlayan Kanal D, “Serap Ezgü Sizin Sesiniz” programında bir hayat kadınının çeşitli ifadeleri nedeniyle TGRT, “Serap Ezgü ile Biz Bize” programında konukların tartışmaları ve hakaretleri nedeniyle Show TV, ”Objektif” programındaki argo ve hakaret niteliği taşıyan ifadeler ve “İbo Show” programındaki sözler sebebiyle Star TV, “Aliye” adlı dizide alkol ve sigara tüketimini özendirici görüntülere yer verdiği gerekçesiyle ATV, ana haber bülteninde bir sporcunun tehlikeli ve kanlı sahneler içeren görüntülerine yer verdiği için STV, ana haber bülteninde cinsel tacize uğramış kişinin görüntülerini yayınladığı için Flash TV uyarı cezası aldı.

Ayrıca, ana haber bülteninde mahkemeye intikal etmiş bir olayla ilgili belgelere yer veren Antalya A TV, “Sevgi Durağı” adlı program sebebiyle Ordu ORT TV, reklam yayınları nedeniyle Haber Türk'ün uyarılması kararlaştırıldı.

''DEŞİFRE:" isimli programda suçlu olduğu yargı kararınca kesinleşmedikçe hiç kimsenin suçlu ilan edilmemesi, kişileri suç işlemeye yönlendirecek yayın yapılmaması ilkesini ihlal ettiği ve ana haber bülteninde yayınlarda şiddet kullanımı özendirici ve ırkçı nefret duygularını kışkırtıcı yayın yaptığı gerekçesiyle Star TV'ye birer kez; "Sabah Sabah Seda Sayan" programında konukların birbirlerine hakaret etmesi nedeniyle Kanal D'ye üç kez program durdurma cezası verdi. Bu program üç kez yayınlanmayacak.

Üst Kurul, Kanal 7, STAR TV, Kanal D, NTV, ATV'nin savunmasını isterken, CNN Türk'ü TV 8'i TGRT'yi, Show TV'yi, Flash TV'yi, A TV'yi, ORT TV'yi de uyardı.

Bu kadar olmaz ya,Kendileri suçlu.Bir arkadaşımızın dediği gibi,Başında eşşek kadar 18+ ibaresi var.Kendimden bir alıntı yapıyorum:

Adamlar müsait yerlerinden video çıkarıp reyting kazanıyorlar!Güya TÜRK gençliği kirli.Siz TÜRK gençliğinin 1 numaralı sitesini bozarak,boş yere kınayarak,boş iftiralar atarak,TÜRK GENÇLİĞİNİ SİZ KİRLETİYORSUNUZ!(STAR TV'YE)

http://www.gurbetport.com/site/modules.php?name=News&file=article&sid=6856 burada ki yazıyıda okuyun isterseniz.

magriman' Alıntı:
Ben onlara bir mail attım.
Deşifre" isimli programda suçlu olduğu yargı kararınca kesinleşmedikçe hiç kimsenin suçlu ilan edilmemesi, kişileri suç işlemeye yönlendirecek yayın yapılmaması ilkesini ihlal ettiği ve ana haber bülteninde yayınlarda şiddet kullanımı özendirici ve ırkçı nefret duygularını kışkırtıcı yayın yaptığı gerekçesiyle Star TV'ye birer kez; "Sabah Sabah Seda Sayan" programında konukların birbirlerine hakaret etmesi nedeniyle Kanal D'ye üç kez program durdurma cezası verdi. Bu program üç kez yayınlanmayacak.

Üst Kurul, Kanal 7, STAR TV, Kanal D, NTV, ATV'nin savunmasını isterken, CNN Türk'ü TV 8'i TGRT'yi, Show TV'yi, Flash TV'yi, A TV'yi, ORT TV'yi de uyardı.
benimde ilk verdiğim sitede bu vardı işte. biz onlardan daha araştırmacıyız be!

Konuyla ilgisiz geyik içerikli ve üzerine gidilmesi gereken odak noktasından bizleri uzaklaştırabilecek mesajları sildim,
bundan sonra ki mesajlarınızı bu doğrultuda atarsanız seviniriz,ilginiz için
teşekkürler

tepkilerinizi bu başlıktan çok http://www.startv.com.tr/desifre.asp adresinden iletirseniz daha anlamlı olacaktır

yazık ya o kadar bay bayan üye faydalanıyor bu sitenin hakkı ödenmez böle yapılırmı deşifre izlerken sinirlendim ya başka siteden inen ayrıca +18 yazan bi bölüme ne diye böle yaparlar anlamam şiddetle kınıyorum...

Revolation,sana %1000000000000000000000000000000000000 katılıyorum.
DEŞİFRE KENDİSİNİ DEŞİFRE ETMELİ!KENDİ YOLUNDAN GİTMELİ!SALAKLIK ETMEMELİ!TÜRK GENÇLİĞİNİ SAPIK GİBİ GÖSTERMEMELİ!
DEŞİFRE İLK KENDİNİ DEŞİFRE ETSİN,SALAKLIK ETMESİN,BİZ TÜRK GENÇLERİNİ SAPIK GİBİ GÖSTERMEMEYİ BİLSİN!
BİİİİİİİİİİİİZ SAPIIIIIIIIIIIK DEĞİİLİİİİİİİİİİİİZ!
HACKHELL ADULT SİTESİ DEĞİLDİR!
YARGISIZ İNFAZA HAYIR!

react0r deşifreye mail atmakla falan olmaz abi. attım işte ben onlara. şuan rütükün forumunu dolduruyorum. isteyen varsa demeyeceğim herkes diyeceğim vereceğim linkteki forumu doldursun lütfen. hakkımızı arayalım arkadaşlar.

link: http://www.rtuk.org.tr/sikayetfor.asp

hadi rütüke gönderenlerde gönderdiklerini yazsın burada ama.

magriman' Alıntı:
sana katılıyorum

not: star aydın doganın artık..

Siz bir acizsiniz!!! Bizim sitemizin adını kullanarak reyting yapma amaçlı program düzenlemekten deşifreye dawa açmalıyız!!! Bunu bilminizi isterizki bizim sitemiz bir forum sitesidir ADULT sitesi dillADİR.Onlarca ADULT siteleri warken bizim forum sitemizle ne alakanız war:mad:Forum demek herkesin birbiriyle paylaşım yaptıgı bir sitedir.Sizin amacınız farklı olup sadece we sadece reyting amacındasınız sizi HackHell olarak KINIYORUZ...!!!

Ben hem Deşifreye mail attım,hemde Rtük'e 2 tane.

BİZ ADULTÇU DEĞİLİZ!İŞLERİNE GELMEDİĞİNDE KÖR OLMAYI BİLİYORLAR!18+'YI GÖRMÜYORLAR!TARAFSIZ YAYINCILIK NEREDE?YA TARAFSIZ YAYINCILIK YOK YA DA BEN DE KÖR OLDUM!

RTUK E YAZDIM FORMU DOLDURARAK

Belirtilen kanalda ve tarihte yayınlanan programda üyesi olduğum bir internet forum sitesi (www.hackhell.com) hakkında ispatı olmayan ve yanlış bilgiler verilerek, başka sitelerden elde edilmiş kaynagının belirtilen siteyle alakası olmayan adult içerikli videoların üyesi olduğum sitenin görüntüleri arka planda sürekli gösterilerek yayınlanması ve 80.000 e yakın(bay-bayan)üyesi olan bu sitenin ispatlanmamıs bir olay üzerine suçlanmasını, herkesin evine ulaşan ulusal bir kanalda böyle rencide edilmesini kınıyorum.

http://www.rtuk.org.tr/sikayetfor.asp

bende rütüke bunu yazdım va mailimi verdim. bakalım cevap gelecek mi yada ne olacak durum

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Deşifre programının yukarıda belirttiğim tarih ve saatte ki yayınında ele aldığı ""KAMERALI CEP TELEFONLARIYLA KIZ ÖĞRENCİLERİN TACİZ EDİLMESİ BÜYÜK YANKI UYANDIRDI"" isimli haberinde üyesi olduğum www.hackhell.com sitesini tamamen Adult içerikli bir siteymiş gibi göstermesi ayrıca yapılan video ve fotoğraf kayıtlarının www.hackhell.com adlı siteye aitmiş gibi gösterilmesi beni çok üzdü ki bu yalandır. size vereceğim jpeg resim linklerinde de göreceğiniz üzere www.hackhell.com' da yayınlanan ilgili ve tüm resim ve videolar başka (www.******.org isimli siteden) sitelerden ""ALINTIDIR"" fakat resimlerde de açıkça göreceksiniz ki video kayıtları hackhell.com tarafından yapılmış gibi lanse edilmektedirler. Konu hakkında gereken işlemin tarafınızca yapılmasını ve şahsımın bilgilendirilmesini tarafınıza arz eder iyi çalışmalar dilerim.
Not: jpeg resim linkleri aşağıdadır

http://img126.imageshack.us/my.php?image=hackhellgurup2jh.jpg

linki açıp resmi tıklayarak büyütebilir ve üzerinde gözlemlerinizi yapabilirsiniz.

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Hem Suçlular Hem Güçlüler (soyduncu Star Tv Ekibi)

BU İNSANLAR TÜRKİYEYİ SOYUP SOĞANA ÇEVİREN PATRONLARINI DEŞİFREN ETMEK YERİNE ONLARIN ŞU AN NERDE SAKLANDIKLARINI BULMAK YERİNE BENİM AMERİKAN TAKTİĞİ DEDİĞİM TAKTİĞİ UYGULUYORLAR PATRONLARI İLE İLGİLİ BİR GÜNDEM OLURSA ÇEŞİTLİ PROVAKASYON İFTİRA KARALAMA GİBİ KAMPANYALARI BİZİM GİBİ GENÇLERİN ÜSTÜNDE KULLANIYORLAR YOK LİSE OLAYLARI YOK TÜRKİYENİN AHLAKI İLK ÖNCE BİZİM AHLAKIMIZ BOZULDUYSA BUNARIN YAYINLADIĞI AHLAKTEN ESER TAŞIMAYAN BREZİLYA DİZİLERİ,SADECE REYTİNG İÇİN MANKENLERİN FİRİKİKLERİ,ONUN BUNUN TÜRKÜCÜSÜ İLE ONUN BUNUN MANKENİN TOPÇUSUNUN NERDE NE YAPTIĞI GİBİ SAÇMA KONULAR BOZMUŞTUR AHLAKIMIZI SOYGUNCU STAR TV ONA BUNA ÇAMUR ATMA GİT AYNAYA BAK :mad:

arkadaslar farkında mısınız resimlerde adı gecen site kapalı. ya bu adamlar oraya dadanamadı ya baktılar bu video nerede kayıtlı hee www.hackhell.com'da. hadi şunlardan biraz prim yapalım. iyki iletişim okumamışım ya!

sen benim ağzımdan konuşuyosun ya!Neyse benim ağzım bir yana dadanacak elma ağacı arıyorlar ki meyveleri kopsun.
KENDİ ŞEREFSİZLİKHLERİni ÖRTMEK İÇİN BAŞKASINI ARIYORLAR.

bkz:g*t bulmushlar kıllısını arıyolar

Her İkisinede yazdım Yaptıkları Yayın Düzeltilene Kadar Mail ve Mesaj Bombardımanına Tutalım Onları ..!
Hakkımıza Arayana Kadar Durmak Yok

Deşifre Tel & Fax ;)

0212 267 53 53

fax: 0212 274 70 70

Bu gizli denilen videoların %95 i bilerek cekilmiştir
yani cekeninde cekileninde haberi vardır.

Bu %5 lik oranıda bizler gibi forum siteleriyle ugrasarak degil
O kızları o kotu yollara dusuren 1. sahısları ceteleri bulsunlar.

Ayrıca kendi kanllarında

*saat 12 den sonra beni ara sıcak sohbetler yapalım diyorlar arayan kişinin 18 yasında oldugunu nereden biliyorlar.

*Eglence programı diyolrar sanki erotik show gibi.

birde bir keresinde gordum sahin k yı tv ye cıkarmıslardı hangi kanal oldugunu unuttum
Bu adamı neden tv ye cıkarıyo reyting icin sundan eminimki tv yayınlarında adult yasak olmasa ilk yayınlıcak lar onlar olur herelde :D

bu konuyla birlikte bende ilk msgımı atıyım sadece bi kaç birşey kopyalayacağım acıklama yapmama gerek yok sanırım... yapılan haberlere bakılması yeterli...

Avşar kızı Bülent Ersoy’un kucağına oturdu ve renkli hayatlar kameralarına çok özel açıklamalarda bulundu. İki ünlünün bu görüntüleri haftaya damgasını vuracak.

İstanbul gece hayatından inanılmaz manzaralar! Ekranların ünlü isimleri hafta boyunca nerede, kiminle ne yaptılar?

İstanbul gece hayatından inanılmaz görüntüler! Ekranların ünlü isimleri hafta boyunca nerede, kiminle ne yaptılar?

( http://www.startv.com.tr/programdetail.aspx?id=149 )

Magazin dünyasında haberleriyle gündem yaratan Süper Magazin bomba gibi konularla dopdolu…

Megastar Tarkan, Kıbrıs’da neler yaşadı? Yavru vatanı sallayan popun starı ile çok özel röportajlar…

Murat Taşdemir ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Banu Alkan yüreğinin kapılarını ilk kez star magazine açtı. Ünlü sanatçıdan samimi itiraflar…

Ekranlardan tanıdığımız yıldızlardan müthiş itiraflar. Hangi ünlü geçmişiyle ilgili hangi sırrı itiraf etti?Süper Magazin’de…

İstanbul gece hayatından inanılmaz manzaralar! Ekranların ünlü isimleri hafta boyunca nerede, kiminle ne yaptılar?

Bodrum ve Antalya’dan sahil manzaraları.

Magazin dünyasının en iddialı ve en renkli programı Süper Magazin Star TV’de…

( http://www.startv.com.tr/programdetail.aspx?id=148 )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri