S.Mod Başvurusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne Cok Dertli Adam Varmış Ya :( Arkadaşlar Ozur Diliyorum Sanırım Ortalığı Biraz Gerdim
Ama Dark Sen Hala Zencisin :p

bizim burada önerilere sıcak bakıl mıyor dostum illede milletin eksik tarafını gösterecen sonrada fiy yemiş güvercin gibi oturacaklar

arkadaşım senın canın sıkkın galiba

bu sitede herkes görevini yeterince fazasıyla yapıyor smod ve yöneticilerden bahsediyorum

derdin ne anlamış değilim illa herkes senin fikrinemi sıcak bakmak zorunda

burda herkes fikrini sölüyo saçma saçma laflar atmana gerek yok

sende kusura bakma bende tersimden kalkmışım bugun

ortalıgın karıstıgı yok arkadaslar herkes fıkrını soyluyor dıger yonetıcılerde fıkırlerını acıklasın ona gore gerekenı yapıcaz

buarada zencıyım ulen varmı ıtırazın :mad:

erenay_e' Alıntı:
neyise olayı dallandır maya gerek yok herkes düşüncesini söyleye bilir ama önerileri başka boyuta çekmemek sureti ile adam smod luk istiyor sizle görevden bahsediyorsunuz benbir öneri sunuyorum sizler görevden bah sediyor sunuz ya neden önerileri hep başka yerlere çekmeye çalışıyor sunuz anlamadım sonrada ortam da tartışmalar çıkıyor bırakın buişi yapılan öneri sade kalsın onu başka yerlere çekmeyin konu dışına taşımayın

Olayları Farklı Yöne çeken sensin Arkadaşım Burda Arkadaş Smodluk için görev başvurusunda bulunmuş Senin Başka yerdeki konularını tartışmak için açmamış konuyu ama Sen dallandırdın

Boşver vazgeçtim olduğu gibi devam etsin...

Burda herkes istediğini dile getirir isteyende ona göre yorumunu getirir ben Şu anda Yönetimin Mevcut durumu iyi diyorum Aksini idia eden varsa Göstersin siz şunu bunu böyle yanlış yaptınız akabinde telafi edemediniz desin Hay hay diyeyim...

ilk Baştada Dediğim gibi Dark ın attığı ilk mesaja katılıyorum

15 görüntüleme 5 kişi gizli gizli geziyo iyimi :) bende bundan sonra gizli dolaşacam :D

bence +1 hakketmişsin smodluğu .. tabi son söz yönetimin ..

edit : sitemizin üye sayısı 100000 olunca bende mod başvurusu yapacam ... şimdiden yerimi hazırlayın:)

bu forumun bı s.mod a dıyıl beLkı ama benım gıbı bı mod a ıhtıyacı war :alkol:

ne zencisi omelez zenci değil sana öyle gelmiş ben resmini ördüm :)))))

iSpiYonCu' Alıntı:
bu forumun bı s.mod a dıyıl beLkı ama benım gıbı bı mod a ıhtıyacı war :alkol:

tam bende sımdı bunu dıycektım benden once davrandın cok yasayacan :eek:

erenay_e' Alıntı:
tamam da konuyu kapatmadan önce ozaman bir düşün bu konu sona erdimi yada devam edermi diye ben yönetimi bir arada buldum yazarım arkadaşım benim cevap hakkımı vermezsen bende bucevabı başka yerde veririrm

Eğerki Forumda Tartışmaya Yönelik Hakaret edici boyutta Konuşan kişi Bir modsa ki Farketmez Mod user o konuyu kapatma yetkim Vardır arkadaşım...ilk öncelikle öneri getirirken Başkalarınında görüşüne saygı duyacak kadar Geniş olmalı insan..

Senin orda öneri sunan insanlara yazdığın Hakaret türündeki mesajını da sildiğinide gördüm o yüzden pek tartışmaya lüzum yok o konuda Bununda tartışılacak yeri burası değil aslında cevap bile vermemem gerekirdi Diğer başlıkta olduğu gibi ama maalesef sınırları zorlayınca cevap vermek zorunda Kalıyor insan

Bu Thread a attığım son mesajdı

tekrarlıyorum Hala ilk mesajda Dark ın dediğini savunuyorum :)

herkes burdaymış :D
bence sitede s_mod ihtiyacı yok ama ilerde olursa(olucak kesinlikle) Devile +1

Bu konuyu görüntüleyen: 11 (11 üye ve 0 ziyaretçi)

Yine rekor kırdık :eek:

geç kaldın 18 kişi rekoru vardı:)

ayrıca devil bende diğer arkadaşlara katılim ilerle illa olacak :)
bak kendimi geçiyom sana +1:D

Arkadaşlar Benim İçin Bir Anlamı yok smod luğun adminliğin ama gorunuyorki hala eski sevdalar devam ediyor ben burda smod mod vs olduğum için durmuyorum sebebini iyi biliyorlar ne için durduğumu Ama Yinede Sağolun Bu kadar problem acmak istemezdim

Bu konuyu görüntüleyen: 14 (14 üye ve 0 ziyaretçi :mad:

şu anda smoda ihtiyac yok gibi gorunuyor'' diyecek oluyorum
erenay e nın önerisi aklıma geliyor:)hehehe:D
valla ben bu konuda tarafsızım eger olursan bende desteklerim...
olamazsanda canın saolsun..(olursun ılerıde:))

devil sen s.mod ol senın mod lugundan bosalan yerıde ben doldururum gozun arkada Kalmaasın :alkol : +1

DeviL kardeşim alınma ama dark sanırım doğru sölüyo...

erenay_e' Alıntı:
bizim burada önerilere sıcak bakıl mıyor dostum illede milletin eksik tarafını gösterecen sonrada fiy yemiş güvercin gibi oturacaklar :)
cok sivri konusuyorsun yakısmıyor arkadasım ..

Artık Bir Anlamı Kalmadı :( Başvurudan daha cok savaş alanına dondu

uzun lafın kısası ... :eek:

react0r (ben) ve sevencloves zaten "smod" yetkilerine sahip arkadaşlarım, bu konuda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum,tabi buna ben(biz) değil sizler karar verirsiniz(yeterlilik meselesine), uzun lafın kısacası, bir smod alımı olacaksa da oyum Devil arkadaşımdan yana olmazdı, iyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri