Devil
Script Hacker
Ne Cok Dertli Adam Varmış Ya
Arkadaşlar Ozur Diliyorum Sanırım Ortalığı Biraz Gerdim
Ama Dark Sen Hala Zencisin
Ama Dark Sen Hala Zencisin
bizim burada önerilere sıcak bakıl mıyor dostum illede milletin eksik tarafını gösterecen sonrada fiy yemiş güvercin gibi oturacaklar
erenay_e' Alıntı:neyise olayı dallandır maya gerek yok herkes düşüncesini söyleye bilir ama önerileri başka boyuta çekmemek sureti ile adam smod luk istiyor sizle görevden bahsediyorsunuz benbir öneri sunuyorum sizler görevden bah sediyor sunuz ya neden önerileri hep başka yerlere çekmeye çalışıyor sunuz anlamadım sonrada ortam da tartışmalar çıkıyor bırakın buişi yapılan öneri sade kalsın onu başka yerlere çekmeyin konu dışına taşımayın
iSpiYonCu' Alıntı:bu forumun bı s.mod a dıyıl beLkı ama benım gıbı bı mod a ıhtıyacı war :alkol:
erenay_e' Alıntı:tamam da konuyu kapatmadan önce ozaman bir düşün bu konu sona erdimi yada devam edermi diye ben yönetimi bir arada buldum yazarım arkadaşım benim cevap hakkımı vermezsen bende bucevabı başka yerde veririrm
cok sivri konusuyorsun yakısmıyor arkadasım ..erenay_e' Alıntı:bizim burada önerilere sıcak bakıl mıyor dostum illede milletin eksik tarafını gösterecen sonrada fiy yemiş güvercin gibi oturacaklar![]()
react0r (ben) ve sevencloves zaten "smod" yetkilerine sahip arkadaşlarım, bu konuda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum,tabi buna ben(biz) değil sizler karar verirsiniz(yeterlilik meselesine), uzun lafın kısacası, bir smod alımı olacaksa da oyum Devil arkadaşımdan yana olmazdı, iyi forumlar..