S.Mod Başvurusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Msj ımdan sonra msj yazan dark tan daha zenci olsun emi
bir anlamı kalmadı başvurunun geri cekiyorum bu başvuruyu

reactor bence son noktayı koymus gibi amayinede diğer uyelerin yorumunu gormek lazım

bu arada 19 kişi bakıo konuya ama reactor'e katılıyorum S.mod alınacaksa eger benimde oyumda dewilden yana deil ahmetcan ya da mona filan olurdu herhalde

yaaa mona zaten super mod mu yoksa bana mı ole geliyor :):)

laaa ispiyoncu modluga adaylıgını koyarsan + 1 benden sana :p:p (desemde inanma)

Smod mu istiyorsunuz Herkes kendine göre aday Koyar Değilmi :)

Eğer gerçekten eksiksek Size iki kişi önereyim Canla Başla Çalışan Ve 24 saatinin tümünü bu foruma veren ...Sakın Yanlış anlaşılma olmasın Hani diyebilirsiniz biz canla başla çalışmıyormuyuz diye ama Yelpaze zenginliğinden bahsediyorum

Benim oyum Smod yetersize

Bir Leo(Monolisayicizenkisi

İki SilverGhost

devil selamını esigemeyn çapkın yakışıklı ve bilgili bir arkadaşımızdır eywallah ;)

fakat s mod atanmadan önce o kişiye 4-5 bölüm yüklenmeli sonra o bölümlerde ki aktivitesine bakılması gerektiğini düşünüyorum ki ben şahsen smod olmadan 5 bölüm dü sanırım chamfer öyle seven da reactor de yani pek çok bölümde kendini gösteren aynı anda bir çok yeri idare edecek diyebiliriz extra zamnı ve imkanı olmalı ...
artık son karar büyük üstadların :p

olursa hayırlı olsun olmazsa canın saolsun...

ayrıca smod ya da başka bir yere mod olma önerilerini yönetimde yaparsak ya da adminin bilgisinde bence daha güzel olur gibi geliyor :) ...

valla bende SilverGhost smod olsun deri ancak adamın 5-6 bölümde modluğu var birde genele bakacak olursa yandı :D yeri doldurulmadan hiçbir modun smod luğa yükselmesi taraftarı değilim ve adaylığını koyan kim olursa olsun desteklerim ayırım yapmam yerinize mod bulun adaylığınızı koyun:D

Kardeş Sağolasın Alabilceğim alanımdaki bolumler bende saten 3 tane :)

X' Alıntı:
devil selamını esigemeyn çapkın yakışıklı ve bilgili bir arkadaşımızdır eywallah ;)

fakat s mod atanmadan önce o kişiye 4-5 bölüm yüklenmeli sonra o bölümlerde ki aktivitesine bakılması gerektiğini düşünüyorum ki ben şahsen smod olmadan 5 bölüm dü sanırım chamfer öyle seven da reactor de yani pek çok bölümde kendini gösteren aynı anda bir çok yeri idare edecek diyebiliriz extra zamnı ve imkanı olmalı ...
artık son karar büyük üstadların :p

olursa hayırlı olsun olmazsa canın saolsun...

ayrıca smod ya da başka bir yere mod olma önerilerini yönetimde yaparsak ya da adminin bilgisinde bence daha güzel olur gibi geliyor :) ...

smod olman için 9 kollu olman gerekiyor devil :)

DarK_BlaDe' Alıntı:
bence seven ,reactor,x,chamfer (monada super mi bilmiyorum) bence bu kadro su anlık yeterli ama gittikce buyumekteyiz ileride ihtiyac olabilir bence

Sevencloves ve chamfer gorevlerını en ıyı sekılde yerıne getırıyor bence...Cogu kısı pıyasada yokken onlar wardı.Bence onlara camur atmak yersız..

ya abi nie burda yetkisi olmayan kişiler yorum yapıo anlamadım modların bile admin izniyle yorum yapmaları lasım bence smod atamalarında yetkili olan veya olanlar admin ve modlardan başka kimse yorum yapmamalı bende bu mesajı yazdığım için özür dilerim ama sizi uyarmak için yazdım saygılarımla...

aramızda bırde yönetici adayı var:)

çok uzamış gereksizce.. smod larımız yeterli teşekkürler.. locked..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri