Ronaldinho için Ülker devrede!!! [Tek BaşLık]

Ronaldinho için Ülker devrede!

Yaptığı transferlerle sarı-lacivertli taraftarları memnun edemeyen Fenerbahçe yönetimi, müthiş bir transfer rüyasına can vermeye hazırlanıyor...

Sabah gazetesinin 16.05.2009 tarihli haberine göre, Fenerbahçe yönetimi, Ülker grubunun sponsorluğunda Milan'ın dünyaca ünlü Brezilyalı yıldızı Ronaldinho'yu transfer etmek istiyor. Akıllara ziyan bu transfer hareketı için sarı-lacivertli kulübün ve Ülker grubunun her türlü fedakarlığı yapacağı öğrenildi.

CARLOS İÇİN DOĞUŞ GRUBU DESTEĞİ
Fenerbahçe iki sezon tüm dünyada yankı bulan Roberto Carlos transferini de Doğuş grubunun sponsorluğunda yapmıştı. Ronaldinho transferi için destek sözü veren Ülker grubu Türkiye'de daha önce Delgado'nun transferinde Beşiktaş kulübüne destek vermişti. Sorun yaşadığı Barcelona'dan transfer olduğu Milan kulübünde istediği kadar süre alamayan Ronaldinho'nun İtalya'da da aradığını bulamadığı bir süredir bilinen bir gerçek. Ancak Barcelona'dan 20 milyon euro gibi müthiş bir maliyetle İtalyan kulübüne transfer edilen Brezilyalı için oldukça ciddi rakamların gözden çıkarılması gerekiyor. Milan Teknik Direktörü Carlo Ancelotti geçtiğimiz günlerde, Ronaldinho takımında olduğu için mutlu olduğunu ancak kulübün menfaatine olacak transfer tekliflerinin yönetimince değerlendirilebileceğini dile getirmişti.

MANCHESTER CİTY DAHA İYİ BİR VİTRİN
Fenerbahçe'nin bu transferde işini en çok zorlaştıran ise Manchester City... İngiliz kulübünün Ronaldinho'ya önerdiği haftalık 145 bin euro'luk teklifin yanı sıra, 2010 Dünya Kupası öncesi az süre aldığı Milan'dan daha çok oynayacağı bir takıma ihtiyacı olan Ronaldinho için Premier Lig daha iyi bir vitrin konumunda. Ancak Fenerbahçe'de Ülker'in desteğiyle yıldız oyuncuyu Roberto Carlos'un takımına getirmek istiyor.

Kaynak: http://spor.ekolay.net/Haber.asp?PID=2659&HaberID=617491

~SiLenT ScЯeaM~;4312512' Alıntı:
RonaLdinho'nun Resimdeki eLe Dikkat Mana DoLu =)

Sen mana çıkartmak istiyo olmayasın:D:D:D onu bence alamaz dienlere yapıyo:D

Ayrıca şunu aklınızdan çıkartmayın Fenerbahçenin yıllık stad geliri sadece 52.000.000$.Buna formalar sponsor firmalar reklam havuz yayın gelirleri hariç.O yüsden istediğimiz futbolcuyu alacak gücümüz var.Bunu daha önce bi çok kez gösterdik bi kez daha gösteririz.

Sen mana çıkartmak istiyo olmayasın:D:D:D onu bence alamaz dienlere yapıyo:D

Ayrıca şunu aklınızdan çıkartmayın Fenerbahçenin yıllık stad geliri sadece 52.000.000$.Buna formalar sponsor firmalar reklam havuz yayın gelirleri hariç.O yüsden istediğimiz futbolcuyu alacak gücümüz var.Bunu daha önce bi çok kez gösterdik bi kez daha gösteririz.

olan var olmayan war o kadar parayı sadece borç olarak görmüş takımlar war yazma renkdaş böle şeler :)

~SiLenT ScЯeaM~;4332451' Alıntı:
ALış KuvvetLi GaLiba =)

10 Sene Sonra GeLir Bu Adam Biz Size aLıcaz Demiştik Dersiniz

Hadi İyi GünLer...

aynen haklıymışsın kardeş kedi ciğer hesabıymış.

~SiLenT ScЯeaM~;4332451' Alıntı:
ALış KuvvetLi GaLiba =)

10 Sene Sonra GeLir Bu Adam Biz Size aLıcaz Demiştik Dersiniz

Hadi İyi GünLer...

Veren olduktan sonra alış kuvvetli oluyo naparsın:D

aynen haklıymışsın kardeş kedi ciğer hesabıymış.

Ben sana dedim kanka.İşin tuhafı bunu dieynin takımında kaç tane Fenerden giden topçu var acaba sor biliyomu:D:D

RonaLDinHo'nun qeLme ihtimaLi ßiLe öyLe Kıskandırıyorki Sizi. . .
Hadi DiyeLim Haßer ßaLon Haßer. . .
Demekki ßiz ßüyük KuLübüzki. . .
ßaLon Haßer ßiLe oLay oLuyor. . .
$u Ana Kadar Hiç RonaLdo ße$ikta$da RonaLdinho ße$ikta$ta Diye Haßer DuymaDım Siz DuyDuysanız ßiLemem. . .

aynen katiliyorum,besiktas in kadrosunun yarisi fener in eskileriyle dolu:)...ben besiktasli olsam(allah korusun)...sevinemem bile böle sampiyonluga,yarisi fenerli yaw:)...bak bakalim fener e bi tane eski bjk li varmi....emre yi saymiyom(g.s)...adam bilmem kac sene newcastle da oynadi cimbomlu olsa döner yine cimbomda oynardi...

bu arada ali§ kuvvetli galiba derken,verenler cok olunca bizde aliriz,para var huzur var....bu arada seneye denizli yi teneke baglayip gönderirsiniz,bu kadar BAL essek arisi bile bulamaz:)

Veren olduktan sonra alış kuvvetli oluyo naparsın:D

Ben sana dedim kanka.İşin tuhafı bunu dieynin takımında kaç tane Fenerden giden topçu var acaba sor biliyomu:D:D

yok onnar galatasarayla kardeş takım yakında birleşip tek takım olcaklar inşallah =)

мυѕтαƒαƒв;4332544' Alıntı:
Gasikta$ ehueheuhue =)

:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun süper oldu bu :durdurun:durdurun:durdurun

aynen katiliyorum,besiktas in kadrosunun yarisi fener in eskileriyle dolu:)...ben besiktasli olsam(allah korusun)...sevinemem bile böle sampiyonluga,yarisi fenerli yaw:)...bak bakalim fener e bi tane eski bjk li varmi....emre yi saymiyom(g.s)...adam bilmem kac sene newcastle da oynadi cimbomlu olsa döner yine cimbomda oynardi...

bu arada ali§ kuvvetli galiba derken,verenler cok olunca bizde aliriz,para var huzur var....bu arada seneye denizli yi teneke baglayip gönderirsiniz,bu kadar BAL essek arisi bile bulamaz:)

Sen FutboLcunun Geçmişine Bakarsın Ben Takımıma Ne Kadar FaydaLı oLacağına Fark Bu Sanırım :goz:
MisaL Yusuf Bak Fenerde Oynadı Ama Söktü aLdı Kupayı eLLerinizden =)

мυѕтαƒαƒв;4332472' Alıntı:
RonaLDinHo'nun qeLme ihtimaLi ßiLe öyLe Kıskandırıyorki Sizi. . .
Hadi DiyeLim Haßer ßaLon Haßer. . .
Demekki ßiz ßüyük KuLübüzki. . .
ßaLon Haßer ßiLe oLay oLuyor. . .
$u Ana Kadar Hiç RonaLdo ße$ikta$da RonaLdinho ße$ikta$ta Diye Haßer DuymaDım Siz DuyDuysanız ßiLemem. . .

KoLpa Fotomaç HaberLeri iLe Övünen Bi İnsan oLsa oLsa FenerLi oLur Zaten :hhmanD
Tamam Siz Dünya KüLübüsünüz Yahu [ HayaL Kurmak ParayLa DeğiLki =) ]

Çikoo Çok ÜzüLüyorum BunLara =)

мυѕтαƒαƒв;4332544' Alıntı:
Gasikta$ ehueheuhue =)

Yaş Kaç?
Hayır Biz Bu GeyikLeri iLkokuL ÇağLarımızda Yapardık [ TenefüsLerde ] :hhmanD

Ya$ım 7. . .
ßeenemedinmi?
Fenerßahçe ßöLümünde geLipte Ahkam Kesersen eLßet ßiriLeride Sana Ahkam Keser :goz:

Geri