Ronaldinho için Ülker devrede!!! [Tek BaşLık]

Gelmez demiyorum şöyle diyorum;Carlos'ta geldi,Deivid'de geldi,Alex'de geldi,Guiza'da geldi ne oldu?
Onlar geldiğinden beri FB şampiyonluğun abonesimi oldu?Şimdide sırada Ronaldinho var...
O gelince ne olucak?FB Fortis Türkiye Kupası'nımı alacak?Ne diyelim,şimdiden hayırlı olsun.

:hhmanD :hhmanD

bu saydıgın adamLarLa ronaLdinho yu aynı kefeye koydun ya.
HeLaL oLsun. . .

Hadi diyeLim aynı kefedeLer.Bu futboLcuLar gecen sene ŞL de ceyrek finaL oynadı.
Yarı finaLi de son dk ya kadar kovaLadı. . .

Eee tabiki şansa cıktık.Sizin gözünüzde.
Lütfen biras daha objektif oLun!!!

geldiği zaman ronaldinho nun o eli o mesajı yazan arkadaşa hediye gelsin ....

Aklıma gelmişken şunuda belirtiyim carlos gelmeden 2 sezon önce gene beşiktaşlılar olurmu canım siz alsanız alsanız .. alırsınız filan demişlerdi

Bizde aziz başkan olduktan sonra herkesi alabilicek düzeydeyiz yeterki türkiye ligi kaliteli bir lig olsun 3-4 takım olduğu için böyle oluyor sizde bir transfere 20 milyon $ lar harcayın sizede kimler geliyor bakıp görelim

Güiza'ya bu kadar para veren bir takım ronaldinho'ya 20 milyon mu veremiyecek allah aşkına..

yaa allah aşkına bırakın bu işleri yaaa ronaldinho yu alırsınız ama bu sefer ligi 10. sırada flan bitirirsiniz heralde. bi takım bi adama kaldıysa zaten bırakın o takımı

Arkadaşım be no adamları Ronaldinho ile aynı kefeye koymadım,sadece hepsinin dünya yıldızı olduğu konusuna vurgu yaptım.Ayrıca ben ŞL de çeyrek final oynama başarısını da kesinlikle şansa bağlamıyorum,adamlar bileklerinin hakkıyla oraya geldiler helal olsun.Ama o zamanda ŞL de final bekliyodunuz,sende bunu hesaba kat

Fenerbahçenin Maddi AnLamda RonaLdinho'yu ALacak İmkanLara Sahip OLduğu Zaten Sır DeğiL.
Ama Ben Bu Transferin Fenerbahçeye Katkı SağLayacağını Düşünmüyorum.BaLLack, Gerarad tarzı Bir FutboLcu ALınmaLı Bence.

alexi güizayı ve r3 nasıl oluyorda adamdan saymıyorsunuz hayret ediyorum alex2in türkiyeye sağladığı faydayı görmeyen fb li varsa veya r3 un kanat tarafına getirdiği yeni açılımları görmeyen varsa hadi onuda geçtim 4-4-2 oynadığı her maçta gol atan bir güiza nın kalitesini göremiyorsanız kusura bakmayın ama fb li değilsiniz bu sezon aragones ve orta saha kanat yetersizliğinden birşeyler yapamadık ama seneye bomba gibi bir fb geliyor..

topla koşan kuvvetli zenciler al bütün kupaları aptal aziz ...

bende diyodum bu haberlere inanda olmaz ya niye yapıyorlar meğer varmış inanlarda yapıyorlarmış :)

Burda mesele Ronaldinho'nun Türkiye'de top oynamak isteyip istememesi.Senin paran olursa en büyük yıldızlarla klüp görüşüyor diye haber çıkar.

Bu sezonun acısını fena halde çıkartacagına inanıyorum Aziz Yıldırım'ın.

Futbolcu Türkiye'ye gelmek istediği sürece bizim için sorun yok sanırım.

Gelmesi gibi bakıyorum bu husran yılından sonra ayrıca bızım takım brasil agırlıklı oldugu ıcın ıkna yonumuz var birde scolari gelırse iyi olacak.....

ѕσηυη¢υ;4313943' Alıntı:
Burda mesele Ronaldinho'nun Türkiye'de top oynamak isteyip istememesi.Senin paran olursa en büyük yıldızlarla klüp görüşüyor diye haber çıkar.

banada bu tip haberler taraftarı uyutmak yada dikkat çekip satış yapmak amaçlı olduğu geliyor içimden nedense. en azından aziz yıldırımın kanoute konusunda yaptığı açıklama bu tip yıldızları almak için gerekli maliyeti ortaya koyuyor, para ne kadar çokta olsa gs-fb-bjk gibi kulüplerin bir oyuncuya bu kadar para bağlayamayacağı ortada...

ronaldinho gelse bile tek başına koca takımı kurtaracak değil ya biraz istek lazım bi kişiyle olacak iş değil bu

bence fenerbahçeyi galatasaray ve beşiktaştan ayır

sizin bir oyuncuya bu kadar para vericek kuvvetiniz yok

bizim var farkımız burda

Haßer ßence Doqru..RonaLdinho 45 Yaşında Fenere GeLeßıLır.. :hhmanD

o carlos dedigin gibi iki sene once iyiydi,size geldiginde çop tenekesi gibi olmu$ vaziyette geldi

Hadi İyisiniz RonaLdenyo Resmen Fenerßahcede :hhmanD

zo9riu.jpg
idyxp2.jpg
15pn2b6.jpg

Şişttttttttttt Uyanın Sadece GüzeL ßi Rüyaydı :hhmanD

Geri