Ronaldinho için Ülker devrede!!! [Tek BaşLık]

ronaldinho gelse bile tek başına koca takımı kurtaracak değil ya biraz istek lazım bi kişiyle olacak iş değil bu

İşte ben yorumumda bunu anlatmaya çalışıyodum,ya kendimi ifade edemedim,yada bana objektif olmam gerektiğimi söyleyen arkadaşım yorumuma çok subjektif baktı.Neticede yanlış anlaşıldım,sanki FB nin transferleriyle dalga geçmek istermiş gibi.

gelsin gelsin de bizim deli sağından atıp solundan gecsin bi o kalmıştı zaten:D

Arsene wenger in dediği gibi 1 brezilyalı ideal 2 si fazla :p ben bıktım artık brezilyalı istemiyorum..Olursada genç ve başarıya aç olan alınsın..Bu takım bu sene ne yaşadıysa bu karaktersizlerin doymuşluğundan yaşadılar..

Bence fenerin suanki kadrosunu yazıyorum. . .

VoLkan DemireL
VoLkan Babacan
Wederson
Lugano
ALi BiLgin
Gökhan GönüL
Önder
Emre
SeLcuk
Deniz
Uğur
Deivid
Gökhan Emreciksin
AbdüLkadir
Semih

Gerisini Sat gitsin!!!

Bu saydıgım adamLarın cogunuda yedek kuLübesi
için saydım.

iLk 11 de oynayacak adamLar

VoLkan
G.GönüL
Lugano
Semih

iLk 11 için en 7 transfer Lazım!!!!

SatıLık Listesi

ALex
R.CarLos
Güiza
MaLdonado
Josico
Edu
İLhan
Can
Yasin

ѕσηυη¢υ;4314913' Alıntı:
Sezon sonu Kezman da gelecek onu da ekleyiver listeye :D

GeLmeden göndermek Lazım onu baska biyere =)

Bence fenerin suanki kadrosunu yazıyorum. . .

VoLkan DemireL
VoLkan Babacan
Wederson
Lugano
ALi BiLgin
Gökhan GönüL
Önder
Emre
SeLcuk
Deniz
Uğur
Deivid
Gökhan Emreciksin
AbdüLkadir
Semih

Gerisini Sat gitsin!!!

Bu saydıgım adamLarın cogunuda yedek kuLübesi
için saydım.

iLk 11 de oynayacak adamLar

VoLkan
G.GönüL
Lugano
Semih

iLk 11 için en 7 transfer Lazım!!!!

SatıLık Listesi

ALex
R.CarLos
Güiza
MaLdonado
Josico
Edu
İLhan
Can
Yasin

Allah rızası için selçuk deniz we ali bilginide yollasaydın ya ömrüm çürüdü bu herifler yüzünden

işin içinde ülker gibi sponsor varsa ronaldinho olmasa bile iyi bi oyuncu alınır merak etmeyin..ülker Fb nin büyük sponsorlarından biri..beşiktaşa alındıysa delgado Aziz de isteyecektir..b ukaar basit..tekarar diyorum ronaldinho olasa bile büyük bi adam alırlar..

fener alsa alsa ronaldinho nun kramponunu alır ancak :D

RonaLdinho GeLse NoLur Ki? Adam FutboLu Canı İsteyince Oynuyor, BöyLe AdamLar Yaramaz Bizim TakımLarda Bu Tip OyuncuLar DoLu Zaten 2 Artistik GoL Atacak Diye BöyLe Büyük ParaLar Vermeye Değer Mi? 2 Maç Oynayacak 15 Maç Yatacak Gerek Yok, Zaten GeLmesi Çok Zorda, Beni Üzen BaşkanLarın HaLa BöyLe İşi Bitmiş AdamLarı ALmaya ÇaLışmaLarı...

Madem MiLLetin Gözünü Bu Kadar Boyamak Niyetiniz, Hoffenhaim'deki İbiseviç, WoLfsburg'daki Dzeko, Graffite, Stutgart'daki Mario Gomes Gibi GeLecek Vadeden, Hırsı Geçmemiş, Aç AdamLarı ALında Sadece Göz Boyamak İçin Bazı İşLeri Yapmayın, Avrupa'da Da Başarı Arayın...

Appiah ve Tuncay gibi 2 elaman olsa yeter bence

Ya ben diğer takımdakileri anlamıyorum size ne oluyo gelen bize geliyo size ne :D

SeneLerdir her transfer sezonunda bu haberLeri görüyoruz,Daha geçtiğimiz yaz sonu yeni sezon başLarken 2-3 Tane gazete ''Eto tamam Sıra RonaLdinho'' gibi komik haberLer yazıyorLardı,
Ama biz kimseLeri göremedim maLesef =)
Yani oLayada biraz mantıkLıca bakmak Lazım RonaLdinho kim Türkiye ligi kim,
Anca 30'dan sonra bir yığın parayLa,NormaLin üstünde bir parayLa tabi =)

Fenerbahçenin Maddi AnLamda RonaLdinho'yu ALacak İmkanLara Sahip OLduğu Zaten Sır DeğiL.
Ama Ben Bu Transferin Fenerbahçeye Katkı SağLayacağını Düşünmüyorum.BaLLack, Gerarad tarzı Bir FutboLcu ALınmaLı Bence.

Aynen DuyguLarıma Tercüman oLdum. . .
RonaLdinho aLex Tarzı oyuncuLar Bu takıma Hiçßir Katkı sağLamaz. . .

Geri