Ronaldinho için Ülker devrede!!! [Tek BaşLık]

Arpej

♪ iяяєpℓαc&#110
Reaction score
0
fko5qs.jpg

Bu sezon gerek Şampiyonlar Ligi'nde gerekse Turkcell Süper Lig'de beklentilerin çok uzağında kalan, yaptığı transferlerle sarı-lacivertli taraftarları memnun edemeyen Fenerbahçe yönetimi, müthiş bir transfer rüyasına can vermeye hazırlanıyor... Sabah gazetesinin 16.05.2009 tarihli haberine göre, Fenerbahçe yönetimi, Ülker grubunun sponsorluğunda Milan'ın dünyaca ünlü Brezilyalı yıldızı Ronaldinho'yu transfer etmek istiyor. Akıllara ziyan bu transfer hareketı için sarı-lacivertli kulübün ve Ülker grubunun her türlü fedakarlığı yapacağı öğrenildi.

CARLOS İÇİN DOĞUŞ GRUBU DESTEĞİ...

Fenerbahçe iki sezon tüm dünyada yankı bulan Roberto Carlos transferini de Doğuş grubunun sponsorluğunda yapmıştı. Ronaldinho transferi için destek sözü veren Ülker grubu Türkiye'de daha önce Delgado'nun transferinde Beşiktaş kulübüne destek vermişti. Sorun yaşadığı Barcelona'dan transfer olduğu Milan kulübünde istediği kadar süre alamayan Ronaldinho'nun İtalya'da da aradığını bulamadığı bir süredir bilinen bir gerçek. Ancak Barcelona'dan 20 milyon euro gibi müthiş bir maliyetle İtalyan kulübüne transfer edilen Brezilyalı için oldukça ciddi rakamların gözden çıkarılması gerekiyor. Milan Teknik Direktörü Carlo Ancelotti geçtiğimiz günlerde, Ronaldinho takımında olduğu için mutlu olduğunu ancak kulübün menfaatine olacak transfer tekliflerinin yönetimince değerlendirilebileceğini dile getirmişti.

MANCHESTER CİTY DAHA İYİ BİR VİTRİN

Fenerbahçe'nin bu transferde işini en çok zorlaştıran ise Manchester City... İngiliz kulübünün Ronaldinho'ya önerdiği haftalık 145 bin euro'luk teklifin yanı sıra, 2010 Dünya Kupası öncesi az süre aldığı Milan'dan daha çok oynayacağı bir takıma ihtiyacı olan Ronaldinho için Premier Lig daha iyi bir vitrin konumunda. Ancak Fenerbahçe'de Ülker'in desteğiyle yıldız oyuncuyu Roberto Carlos'un takımına getirmek istiyor.

Hoca tercihi yönetimi böldü
Fenerbahçe'de Aragones'in ardından yönetim kurulunda yeni teknik adamın profili konusunda fikir ayrılığı yaşandı. Önemli bir kesim, Türkiye'de daha önce çalışmış ve ülkeyi tanıyan bir ismin takımın başına getirilmesi görüşünü savunuyor. Bu kanat, Lucescu başta olmak üzere Daum, Gerets gibi isimlerin Fenerbahçe'yi hedeflerine taşıyacağını düşünüyor. Diğer kanat ise, takımdaki başta Brezilyalılar ve Güney Amerikalı oyuncuların, gelecek teknik adamla sorun yaşamaması için özellikle Brezilyalı ya da Güney Amerikalı bir ismin teknik direktörlüğe getirilmesinde ısrarlı. Bu kesimin üzerinde durduğu isim Chelsea'den sezon ortasında ayrılan Scolari... Diğer aday ise, yaklaşık 5 yıldır hep Fener'in gündeminde olan Luxemburgo. Yönetim içindeki azınlık bir kesim ise, Brezilya ekolünün artık Fenerbahçe'de misyonunu doldurduğunu, Brezilyalı oyuncuların gönderilerek, Avrupa'da büyük saygı duyulan Fransız teknik adam Paul Le Guen'in takımın başına getirilmesi gerektiğini düşünüyor.

RonaLdinho'nun Resimdeki eLe Dikkat Mana DoLu =)

oha yavaş :D habere bak hala ronaldinho dıolar :D

ehuheuhe hiç güleceğim yokdu messi yi henry filan alsınlarda tam olsun anasını satim :D

Cok cok cok Zor . . .

İspanya nın Marca gazetesi war.
Bizim fanatiğin aynısı. . .
Fanatik te kaynak oLarak hep onu gösterio zaten =)

geldiği zaman ronaldinho nun o eli o mesajı yazan arkadaşa hediye gelsin ....

Aklıma gelmişken şunuda belirtiyim carlos gelmeden 2 sezon önce gene beşiktaşlılar olurmu canım siz alsanız alsanız .. alırsınız filan demişlerdi

Bizde aziz başkan olduktan sonra herkesi alabilicek düzeydeyiz yeterki türkiye ligi kaliteli bir lig olsun 3-4 takım olduğu için böyle oluyor sizde bir transfere 20 milyon $ lar harcayın sizede kimler geliyor bakıp görelim

Güiza'ya bu kadar para veren bir takım ronaldinho'ya 20 milyon mu veremiyecek allah aşkına..

Roberto Carlos son dönemlerini geçirdiği için Fenerbahçeye geldi arkadaşım..
Ayrıca Ronaldinhonun gelme olasılığı bence %5 den daha düşük.

F.Bahçe'nin elini yakacak! r10

Fenerbahçe'nin gündemindeki Ronaldinho'nun bonservisi 20 milyon Euro. Oyuncu yıllık net 6 milyon Euro kazanıyor. Transferin sarı-lacivertlilere maliyeti en az 40 milyon Euro olacak
Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Aziz Yıldırım'ın "Bu yıl da büyük bir dünya yıldızına Fenerbahçe forması giydireceğim" sözlerinin ardından ortaya atılan isimler büyük heyecan yarattı. Kulübe yakın kaynaklar, F.Bahçe'nin düşündüğü süper yıldızın Milan'dan ayrılması beklenen Ronaldinho olduğunu belirtti. Bu transfere Ülker Grubu'nun sponsor olacağı, maliyetin bu yolla düşürüleceği de ileri sürüldü.

SPONSOR YOK

Ancak Ülker kanadından gelen bilgiler, sponsorluğun söz konusu olmadığı yönündeydi. Bu haber, sambacının gelmesinin zor olduğu şeklinde yorumlandı. Ronaldinho, Barcelona'dan Milan'a 20 milyon Euro bonservisle geçti. Yıllık net 6 milyon Eurokazanan Ronaldinho'nun, başta M.City olmak üzere birçok takımın hayali olduğu biliniyor. Fenerbahçe'nin gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde yer almaması da transferi güçleştiren başka bir etken. Bu durumda Alex, R.Carlos, Güiza gibi 'imkansız' görülen transferleri gerçekleştiren yönetimin, kulüp tarihinin en büyük transferini yapabilmek için toplamda en az 40 milyon Euro'yu gözden çıkarması gerekiyor.

KAYNAK​

Benim kanaatım sevgili renktaşlarım mutlu sona çok yakınız r10 gelecek aziz başkan büyüklüğünü güizadan r3 den sonra bir daha gösterecek..

şavaşan takım kurma yolunda büyük adımlar atıyoruz..

Mehmet topuz bilica yeni sezonda büyük ihtimalle bizde

arkadaşım bende Fenerbahçe'liyim bende Aziz Başkan'ın çok büyük icraatler yaptığını söylüyorum her yerde ama problem şu ki roni 20milyon euro diil en az 40 milyon euro geçen gün sanki pazardan elma aldırırmış gibi başkanın ağzından figer'e ''how much is ronaldinho '' yazmışlar sonuçta koskoca başkan gidipte hacı bu kaç para diye olaya girmez di mi ne o öyle tamamiyle her gün haber yazmak zorunda olan medyanın zorlama haberleri keşke gelse ama bende çok umutlu diilim...

pek sanmam gelecegını daha buyuk klüplere oynuyor adam nıye gelsın bıze...

geldiği zaman ronaldinho nun o eli o mesajı yazan arkadaşa hediye gelsin ....

Aklıma gelmişken şunuda belirtiyim carlos gelmeden 2 sezon önce gene beşiktaşlılar olurmu canım siz alsanız alsanız .. alırsınız filan demişlerdi

Bizde aziz başkan olduktan sonra herkesi alabilicek düzeydeyiz yeterki türkiye ligi kaliteli bir lig olsun 3-4 takım olduğu için böyle oluyor sizde bir transfere 20 milyon $ lar harcayın sizede kimler geliyor bakıp görelim

Güiza'ya bu kadar para veren bir takım ronaldinho'ya 20 milyon mu veremiyecek allah aşkına..

bende diyodum bu haberlere inanda olmaz ya niye yapıyorlar meğer varmış inanlarda yapıyorlarmış :)

Roberto Gelmeden öncede Böyle Diyollardı Ama Sonra Ne Oldu Geldi

Belki On Yıl Sonrada Ronaldinho Gelir Yani Yaşlanınca

renktaş biz antuda çok konuştuk bu konuyu

Girişimlerin başladığını biliyorum ;)

fenerden herhangi bir yalanlama yok

seneye savaşan takım yolda aziz elinden gelen

herşeyi yapacaktır sen içini rahat tut..

Gs lilerde gazozuna adam alıyor :):)

birşey diyormuyuz.. yok..

Kendi bölümünüz sarmadı r10 sardı dimi sizde çıksa bu haber obaa gelir gelir derdiniz bize olunca çatladınız :):)

Gelmez demiyorum şöyle diyorum;Carlos'ta geldi,Deivid'de geldi,Alex'de geldi,Guiza'da geldi ne oldu?
Onlar geldiğinden beri FB şampiyonluğun abonesimi oldu?Şimdide sırada Ronaldinho var...
O gelince ne olucak?FB Fortis Türkiye Kupası'nımı alacak?Ne diyelim,şimdiden hayırlı olsun.

Geri