rapidshare ye kesin çözüm (resimli anlatım)

programı indirdim,resimlerde anlatılan herşeyi yaptım,program linkteki dosyayı bulamıyor!!!linki tıklayıp download dedikten sonra mı linki kopyalıycam?

arkadaşım linki sadece kopyala yapıcaz.eğer programın link yakalayıcısı linki kırmızı belirtirse öle bi dosya yok demektir.yeşil olarak belirtirse o download linkinin sağlam olduğunu belirtir.hiç biri olmuyorsa linki kopya ve programdaki üst tarafta menüden dosya / ekle / link ekleyi deneyebilirsin.

çok uğraştırıyor birde benim modemde çalışacakmı acaba ..eline sağlık

denedim çalışıyo çok teşekkürler emeğine sağlık
bu gece programı kurucam o bütün gece indirsin dursun :):):)

rapid ile uğraşılmaz hiç çaba harcamayın :)

QUOTE=hirdavat;4283175]rapid ile uğraşılmaz hiç çaba harcamayın :)[/QUOTE]

:eek:ut::eek:ut::eek:ut::eek:ut::eek:ut::eek:ut::eek:ut::eek:ut::eek:ut::eek:ut::eek:ut::eek:ut::eek:ut::eek:ut::eek:ut::eek:ut::eek:ut::eek:ut:
sana hiçde katılamıcam arkadaşım.rapid ile değişik yöntemlerle beklemeksisizin ve sınırsız dosya download eden bi dünya insan var.bende bunlardan biriyim, bunu herkesle de paylaşmak isterim.bu yöntem sayaseinde, en son 2-3 gün önce rapidden 24 saat içerisinde tam olarak 100 part:10 gb indirdim.intenet hızımda çoğu kullanıcı gibi 1024 kb.
bırakalımda insanlar sınırsız olsunlar.

:goz::goz::goz::goz::goz::goz::goz::goz::goz::goz::goz::goz::goz::goz::goz::goz:

100mb part diyosun 10 gb diyosun. senin alnindan operim. rapid pw oldugu 2048 sinirsiz kullandigim halde ben 10 gb indiremiyorum.

s0vajl.jpg

bak güzel dostum bu benim bağlantı hızım.

j7w5ja.png
buda jdownloader le indirme hızım dikkat edersen 120 kb/s

nbxd2o.png
burdada görüldüğü gibi mart ve nisan aylarında bu download hızlarıyla yaptığım toplam download ları gösteriyor.

en son olarak burdan bir hesap yapabiliriz.120 kb/s download hızıyla, 100 mb lık bir dosya 14 dk. sürer.100mb lık 100 part x 14 dk.= 1400 dk. yapar buda 23 saat 30 dk. yapar.
program her part bitiminden sonra rapid de 15 dk. beklememek için restart yapması 70sn. sürüyor.buda şu demek 100 partta her part arası 70 sn =7000 sn =120 dk.=2 saat yapar.
yani:100 mb.lık 100 part için buda 10gb yapar.download süresi 2 saat 30 dk.
100 part için toplam bekleme süreside 2 saat olduğunda,hepsinin toplamı olarak 100mb.lık 100 partı 1024 kb/s hızla indirmek, 25 saat 30 dk. yapar. ok
sanırım şimdi alnımdan öpebilirsin.:victory:goz:

iyi güzelde ben wirelesden bağlanıyorum ve ev sahibinde modem. modem şifresini falan hayatta bana vermez altarnatif bi rapid programı yokmu indirmek için şifre istemeyen?

2 link var diyorsun ama 2link yok ben de hata vverdi

modeme reset amıyor bende 192.168 hesabı yapıyorum.

sanırım pc mi kasan şey bununla alakalı değil ama teşekkürler dostum

Kardeş Bende Bunu Biliyorum Zaten Jdow. Kullanıyorum Ama Modem Arızalanır Diye Cesaret Edemiyorum Tekrar Bağlanı Aktikleştirmeye.çünkü Modemi Arızalanlar Var Azımsanmayacak Kadar ..bilmiyorum Ne Kadar Doğru Tekrar Bağlan Olayı???

tesekkurler kardeş benım aırteıs rt 205 calısırmı ?

Saol Kardeş Teşekkürünü verdim...

Geri