rapidshare ye kesin çözüm (resimli anlatım)

kardeş link çalışmıyor bi bak şuna[/QUOTE]

rapid'e tek çözüm preminium
Dostum inan bana rapidin bundan iyi çözümü olamaz..Pro bile hikaye bence..Şahsen ben uzun süredir bu programı kullanıyorum ve Airties RT 104 modemim,1024 kb bağlantım ile günde 4 gb civarı download yapabiliyorum..Bu program deli bi program,bence lafla anlatılmaz;yaşamak gerek:)) Bazı ek bilgiler vermek istiyorum program hakkında: Program aynı sunucudan aynı anda 1 dosya indirebiliyor ama farklı sunuculardan dosyalar ekleyerek aynı anda 4-5 dosya indirebilirsiniz (tabi bağlantı hızınız bölünecektir..) Ayrıca netload gibi doğrulama kodu gerektiren sunucularda bu deli program o koduda sizin yerinize kendisi girebiliyor,yani size linkleri ekleyip keyfinize bakmak kalıyor..Birde linkleri tek bir paket altında toplayıp birleştirebiliyorsunuz,o kadar dağınık eklemenize gerek yok..

Saolasın kardeş :clap

ellerine saglık kardeşim güzel olmuş benim hız artmıyo yaw 1024 kulanıyom 55 de yardım lütfen

arkadaşlar bu programı kullanıyorum çok memnunum.
eklemek istediğim bir iki şey var.
yapılandırma ayarlarında barındırıcılar diye bir seçenek var ordaki indirme sitelerinin hepsini tıklayın ki otomatik link yakalayıcı çalışsın.
ben reset olayına girmedim zaten programda bi filmi rapidden alırsam diğerini sharebase.to ve netload dan aldığım için rapid dursa diğeri devam ediyor.hem rapid olsa da linklerle tek tek uğraşmadığım için sorun değil.
sonuç olarak ben çok memnunum bu programdan ve depodepo.fr yonetici arkadaşında önerdiği program bu.
bilginize...

çok saol cryptloaddan çok daha iyi bi program
denedim süper paylaşım

linkler ölmüş rapide dosya yüklerken lütfen collector zone hesabı açalım yoksa 10 kişiden fazla indiremiyor

çok iyi güzel de yetişemeden linkler ölmüş
arkadaşım bi bakarsanız sevinirim

anlatım güzel teşekkürler.linkleri tazelermisiniz.

Linkleri Collector Hesaplarına Upload Ediniz.

Konu Tekrar Açılmıştır..

benim modemi tanımadı everest marka modem var modemler arasında arıyorum yok ne iş yha bir türlü olmadı bende sildim bazı modemleri tanımadığı oluyor benden söylemesi..

evet arkadaşlar öncelikle link konusunda herkesden özür diliyorum,linkler yenilenmiştir.

programı indirdim,resimlerde anlatılan herşeyi yaptım,program linkteki dosyayı bulamıyor!!!linki tıklayıp download dedikten sonra mı linki kopyalıycam?

Geri