rapidshare ye kesin çözüm (resimli anlatım)

emeğine sağlık ama link arızalı lütfen ilgilenirmisiniz

rapit pert olmuş link sizlere ömür

logo
Error

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

son arıza budur...ilgililere duyrulur...

güzel paylaim sağol şunu sorayım sana linkleri kopyalayınca başlıkta sürekli( various) yazıyor önceden yoktu proğramı tekrar kurunca bu olştu linkin ismini yazdıramadım bi türlü bi bakarsan sevinirim.

yaa kardeş bu programı kurduk ama benim modem Airties ın ve kullanıcı adı ve şifresi yok. tekrar bağlantı testinden geçmiyor bi türlü b, yardımcı olursan sevinirim.

hocam ben zaten bu programı kullanıyorum ve çokta memnunum ancak modeme reset attığını bilmiyodum çok güzel açıklamışsın emeğine sağlık
çok teşekkür ederim
saygılar...

denemeye deger derim ben....

Güzel anlatım olmuş

Paylaşım için saol

iyide bunu ben kendi elimlede yaprım yani reset düğmesine basmak bukdar zor değil ama yinede işine yarayanlar olabilir

ben bu programı kullanıyorum. digerlerinde (cryptload vb) karsılastıgım sıkıntılarla bu
programda karsılasmadım. fakat, ben modeme reset atma özelligi kullanmıyorum ve
kullanmayı da tavsiye etmiyorum. modeme bu kadar sık ve sürekli reset atmanın
sağlıklı olmadıgını söyleyebilirm. bir müddet sonra modeminizin bağlantısında kendiliğinden
kopmalar olmaya baslayacaktır. ben yasadıgım için bilgilendirmek istedim.

emegıne saglık kardesım program hıcbır ıse yaramassa bıle okadar ugrasmıssın bızler ıcın saolasın sımdı bıde bunu deneyelım bakalım . . tekrar tesekkurler

sorun1.jpg

geçmiş olsun link ölüü ama yine tşk bilgilendirdiğin için bende rapidown programıda işe yarıyor:vur

bir müddet önce bunu kullanmıştım. Ama ayrıntılarına o kadar da önem vermemiştim. Yalnız tekrar bağlanma konusunu bir daha ayrıntılı olarak açıklarsanız çok makbule geçer. Saygılar

Bende bu programı kulanıyorum. Şiddetle tavsiye ederim. Emeğine sağlık.

Geri