rapidshare ye kesin çözüm (resimli anlatım)

35.5KSK

New member
Reaction score
0
evet arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim vermiş olduğum programın açılan konuları var. fakat çoğu dosyalar hatalı ve eksik sunumlar vardı bu konuları açan arkadaşlarımızdan özür diliyorum.
programımmız bir çoğumuzunda bildiği gibi JDownloader.

bu programı kendim upload ettim.kesinlikle tertemiz ve eksiksiz çalışmaktadır.şuan için kendi modemimde denedim diğer modemlerde nasıl o kısmı bilmiyorum.
buradan o konuda adminlerimize saygıyla sesleniyorum.:melek

modemim ise:Quake PTI 840 denenmiştir ve hiç bir sorun yoktur.
program tamamen türkçedir.kullanım konusunda sıkıntı yaşamazsınız,ve download hız konusunda ise iddalıdır resimlerde bu konuyuda belirtim arkadaşlar.

şunuda açıkça belirteyim vermiş olduğum program sayesinde rapid den öle 3-5 part birden indirmek olup olmadığını denemedim.en fazla 2 partı aynı anda indirdim.genelde birer birer indiriyorum ve hiç beklemeden indiriyor.

geçelim programın anlatımına ilk olarak programımızı indiriyoruz
buyrun linki.

http://rapidshare.com/files/227391506/JDOWNLOADER.rar

resimleri rardan çıkarınca sırasıyla takip edin lütfen

progrmımızı rardan çıkardıktan sonra kuruluma gerek yoktur kendisi portable bir programdır dosya içerisindeki jdownloader a çift tıklamanız yeterlidir.
1.resimde gözüktüğü gibi.
1resm.jpg

programımız açılınca bütün güncellemeleri yapalım lütfen bende güncellemeleri yapmayınca hata verdi.
2.resim

2resmj.jpg

programımızda yapılandırma ayarlarına tıklıyoruz.
3.resim

3resm.jpg

yapılandırma ayarlarından,indirme ayarlarını yapıyoruz
4.resim

4resm.jpg

sıradaki ise tekrar bağlan ayarları:tekrar bağlan ayarlarında programımız kendi kendini resetleyebilmesi için modemimizin kullanıcı adını ve parolasını giriyoruz.
5.resim

5resm.jpg

ayarlarımızı yaptıktan sonra tekrar bağlan testini gerçekleştiriyoruz.
6.resim

6resm.jpg

tekrar bağlan testi başarılı bir şekilde gerçekleşmelidir.
7.resim
7resm.jpg

başarılı olamamışsak sorun 5. resimdedir.

bu resmimde ise program ile ilgili ufak kullanım ayrıntılarını gösterdim.
8.resim

8resm.jpg

ve son resmimizde ise programın çalışırken bir görüntüsü görülmekte.
9.resim

9resm.jpg

resimlerdende anladığımız gibi programımız, rapidden dosya indirirken biz ne yapıyorsak işte manual olarak modeme reset atmak,linkleri teker teker girmek gibi şeylerle programımız kendisi bunları otomotik olarak gerçekleştiriyor.
siz sadece linkleri kopyala yapıştır yöntemiyle programa aktarıyorsunuz o sizin yerinize download yapmaya başlıyor rapidden.
mesela 10 partlık bişimi indiricez linkleri kopyalayıp yapıştırıyoruz prgrama o indirmeye başlıyor.1 ci part bitince bizim yerimize modeme reset atıp rapidden kaldığı 2.ci link adresinden 30 sn. gibi bir beklemeden sonra 2.ci partı indirmeye geciyor.isteyenler 2-3 deneyebilirler partları.benim hızım 1024 olduğu için ben tektek indirmeye ayarladım.15dk. civarında 100 mb. lık bir partı indiriyor.sonra diğerine, sonra gene diğeri. ben ise diğer işlerimle uğraşıyorum.
:victory
umarım işinize yarar.

rapid'e tek çözüm preminium

arkadaşım öncelikle emeğine sağlık fakat benim arkadaşım da böle bi programın kurbanı oldu şöle ki gene böle modeme reset atan program belkide budur veya değildir... belli bir müddet sora modeminde arızalar oldu ve modem pert oldu yani sonu böle olmaz inşallah...

rapid'e tek çözüm preminium

arkadaşım ben bu programla bütün gün boyunca rapid den dowload yapıyorum ve hiç bir sorunla karşılaşmadım henüz.

army_men5
arkadaşım öncelikle emeğine sağlık fakat benim arkadaşım da böle bi programın kurbanı oldu şöle ki gene böle modeme reset atan program belkide budur veya değildir... belli bir müddet sora modeminde arızalar oldu ve modem pert oldu yani sonu böle olmaz inşallah...

en baştada belirtiğim gibi program bizim yerimize modemimizin bağlantı sitesine girerek, tekrardan bağlantımızı gercekleştiriyor.biz ize bunu açma/kapama düğmesiyle gerçekleştiriyoruz.

ResımLı anlatımın oldugu lınk kırık gaLiba
You have requested http://rapidshare.com/files/205949077/35.5ksk_resimli_anlat__305_m.rar | 1601 KB.

The server 465.rapidshare.com is momentarily not available. We are aware of this and are working to get this resolved.
Bu hatayı verdi :S
tşkler arkadaşım link yenilendi.

ewet arkadaşlar insanların emeğe saygısını buradan anlayabiliyoruz
konuyu inceleyen: 180
cevap yazan: 5
tşklerini sunan: 2 :vur

en azından yarumlarımızı belirtebiliriz.

eline sağlık çok güzel anlatmışşın denemek için indiriytorum

kardeş link çalışmıyor bi bak şuna

ben bunu kullanıyorum çok güzel fakat şu tekrar bağlanma ayarı bende başarısız oluyor bir türlü yapamadım.

Arkadaşım emeğine sağlık çok hoş anlatım ve süper paylaşım teşekkürler
Yalnız birşey soracam 5. resimde "modemin router ıp numarasını buraya yazıyoruz" diyorsun bu numara nedir nereden bulabiliriz modem kitapcığında ve üzerinde böyle bir numara yok resimdede gösterdim yerini bir yardımcı olursan.... tekrar teşekkürler.
zluk9z.jpg

ellerine sağlık çok güzel hazırlamışsın...emeğine sağlık...

Arkadaşım ben bu programı daha önce indirdim ama 5.resimde anlattığın gibi yaptım otomatik olarak yapamadı bende manuel olarak rauter seçtim yanlız kendi modemimi bulamadım, peki bu konuda nasıl bir yol izliyecez.Yani modemimiz yoksa onu nasıl halledebiliriz..

Modemin ip adresi sıklıkla ya 10.0.0.2 yada 192.168.1.1 dir..İkisinide deneyin olacaktır biri..

öncelikle paylaşım için sağol. ben bundan önce buna benzer bi program kullandım o program dosyaları aynı burdaki gibi indiriyor ancak indirilen .rar dosyaları açılmıyor ve hata gösteriyor. aynı problem umarım bu programda yoktur. paylaşım için tekrar teşekkürler

Geri