35.5KSK
New member
- Reaction score
- 0
evet arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim vermiş olduğum programın açılan konuları var. fakat çoğu dosyalar hatalı ve eksik sunumlar vardı bu konuları açan arkadaşlarımızdan özür diliyorum.
programımmız bir çoğumuzunda bildiği gibi JDownloader.
bu programı kendim upload ettim.kesinlikle tertemiz ve eksiksiz çalışmaktadır.şuan için kendi modemimde denedim diğer modemlerde nasıl o kısmı bilmiyorum.
buradan o konuda adminlerimize saygıyla sesleniyorum.:melek
modemim ise:Quake PTI 840 denenmiştir ve hiç bir sorun yoktur.
program tamamen türkçedir.kullanım konusunda sıkıntı yaşamazsınız,ve download hız konusunda ise iddalıdır resimlerde bu konuyuda belirtim arkadaşlar.
şunuda açıkça belirteyim vermiş olduğum program sayesinde rapid den öle 3-5 part birden indirmek olup olmadığını denemedim.en fazla 2 partı aynı anda indirdim.genelde birer birer indiriyorum ve hiç beklemeden indiriyor.
geçelim programın anlatımına ilk olarak programımızı indiriyoruz
buyrun linki.
http://rapidshare.com/files/227391506/JDOWNLOADER.rar
resimleri rardan çıkarınca sırasıyla takip edin lütfen
progrmımızı rardan çıkardıktan sonra kuruluma gerek yoktur kendisi portable bir programdır dosya içerisindeki jdownloader a çift tıklamanız yeterlidir.
1.resimde gözüktüğü gibi.
programımız açılınca bütün güncellemeleri yapalım lütfen bende güncellemeleri yapmayınca hata verdi.
2.resim
programımızda yapılandırma ayarlarına tıklıyoruz.
3.resim
yapılandırma ayarlarından,indirme ayarlarını yapıyoruz
4.resim
sıradaki ise tekrar bağlan ayarları:tekrar bağlan ayarlarında programımız kendi kendini resetleyebilmesi için modemimizin kullanıcı adını ve parolasını giriyoruz.
5.resim
ayarlarımızı yaptıktan sonra tekrar bağlan testini gerçekleştiriyoruz.
6.resim
tekrar bağlan testi başarılı bir şekilde gerçekleşmelidir.
7.resim
başarılı olamamışsak sorun 5. resimdedir.
bu resmimde ise program ile ilgili ufak kullanım ayrıntılarını gösterdim.
8.resim
ve son resmimizde ise programın çalışırken bir görüntüsü görülmekte.
9.resim
resimlerdende anladığımız gibi programımız, rapidden dosya indirirken biz ne yapıyorsak işte manual olarak modeme reset atmak,linkleri teker teker girmek gibi şeylerle programımız kendisi bunları otomotik olarak gerçekleştiriyor.
siz sadece linkleri kopyala yapıştır yöntemiyle programa aktarıyorsunuz o sizin yerinize download yapmaya başlıyor rapidden.
mesela 10 partlık bişimi indiricez linkleri kopyalayıp yapıştırıyoruz prgrama o indirmeye başlıyor.1 ci part bitince bizim yerimize modeme reset atıp rapidden kaldığı 2.ci link adresinden 30 sn. gibi bir beklemeden sonra 2.ci partı indirmeye geciyor.isteyenler 2-3 deneyebilirler partları.benim hızım 1024 olduğu için ben tektek indirmeye ayarladım.15dk. civarında 100 mb. lık bir partı indiriyor.sonra diğerine, sonra gene diğeri. ben ise diğer işlerimle uğraşıyorum.:victory
umarım işinize yarar.
programımmız bir çoğumuzunda bildiği gibi JDownloader.
bu programı kendim upload ettim.kesinlikle tertemiz ve eksiksiz çalışmaktadır.şuan için kendi modemimde denedim diğer modemlerde nasıl o kısmı bilmiyorum.
buradan o konuda adminlerimize saygıyla sesleniyorum.:melek
modemim ise:Quake PTI 840 denenmiştir ve hiç bir sorun yoktur.
program tamamen türkçedir.kullanım konusunda sıkıntı yaşamazsınız,ve download hız konusunda ise iddalıdır resimlerde bu konuyuda belirtim arkadaşlar.
şunuda açıkça belirteyim vermiş olduğum program sayesinde rapid den öle 3-5 part birden indirmek olup olmadığını denemedim.en fazla 2 partı aynı anda indirdim.genelde birer birer indiriyorum ve hiç beklemeden indiriyor.
geçelim programın anlatımına ilk olarak programımızı indiriyoruz
buyrun linki.
http://rapidshare.com/files/227391506/JDOWNLOADER.rar
resimleri rardan çıkarınca sırasıyla takip edin lütfen
progrmımızı rardan çıkardıktan sonra kuruluma gerek yoktur kendisi portable bir programdır dosya içerisindeki jdownloader a çift tıklamanız yeterlidir.
1.resimde gözüktüğü gibi.
programımız açılınca bütün güncellemeleri yapalım lütfen bende güncellemeleri yapmayınca hata verdi.
2.resim
programımızda yapılandırma ayarlarına tıklıyoruz.
3.resim
yapılandırma ayarlarından,indirme ayarlarını yapıyoruz
4.resim
sıradaki ise tekrar bağlan ayarları:tekrar bağlan ayarlarında programımız kendi kendini resetleyebilmesi için modemimizin kullanıcı adını ve parolasını giriyoruz.
5.resim
ayarlarımızı yaptıktan sonra tekrar bağlan testini gerçekleştiriyoruz.
6.resim
tekrar bağlan testi başarılı bir şekilde gerçekleşmelidir.
7.resim
başarılı olamamışsak sorun 5. resimdedir.
bu resmimde ise program ile ilgili ufak kullanım ayrıntılarını gösterdim.
8.resim
ve son resmimizde ise programın çalışırken bir görüntüsü görülmekte.
9.resim
resimlerdende anladığımız gibi programımız, rapidden dosya indirirken biz ne yapıyorsak işte manual olarak modeme reset atmak,linkleri teker teker girmek gibi şeylerle programımız kendisi bunları otomotik olarak gerçekleştiriyor.
siz sadece linkleri kopyala yapıştır yöntemiyle programa aktarıyorsunuz o sizin yerinize download yapmaya başlıyor rapidden.
mesela 10 partlık bişimi indiricez linkleri kopyalayıp yapıştırıyoruz prgrama o indirmeye başlıyor.1 ci part bitince bizim yerimize modeme reset atıp rapidden kaldığı 2.ci link adresinden 30 sn. gibi bir beklemeden sonra 2.ci partı indirmeye geciyor.isteyenler 2-3 deneyebilirler partları.benim hızım 1024 olduğu için ben tektek indirmeye ayarladım.15dk. civarında 100 mb. lık bir partı indiriyor.sonra diğerine, sonra gene diğeri. ben ise diğer işlerimle uğraşıyorum.:victory
umarım işinize yarar.