Radyo istekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zeynep dizdar - zehir gibi

hackhellde online olup radyada olamayanlara zehir gibi gelsin bu şarkı:)

teşekkürler..

full tatu istiyorum

full tatu istiyorum eski yeni çalarsaanız sevinirim

feridun düzagac - f.d sarkısını holigan disiye armagan ediyorum...

başka istek yapma şansım var mı???eğer böyle bi hakkım varsa zeynep dizdar-vazgeç gönül istek yapıyorum sende bişeyler yap çal hadi :D

çelik'ten töre 'yi istiyorum ...
valla şu ana kadar çalan olmadı ...
askerasker85'ten tüm hackhellilre...

tamam bak bekliyorum !+şu an tüm nazar internettekilere dinletiyorum istekte onuda belirtirsen sevinirim... ;-)

grup 84 ten ölürüm hasretinle yani hacettepeliler...

flood yaparak istek yapalım o zaman dinleyen herkese benden sezen aksu-sarı odalar gelsin.

dj ımız yanlız degılsın dınlıyoruz seni sahin calabılırmısın...

askerin parçasını çaldıktan sonra(çalmadan olmasın lütfen önce o istek yaptı) bengü-gel gel çalabilir misin?bu şarkı hackhell radyo dinleyen herkese gelsin

yaws ben Bi tane daha istesem Olurmu :) Göksel'in Körebe Kasetinden - Günün birinDe die Bi şarkısı vardı Onu Calabilirmisin?

ok arşiv tamamlaman için sana bi yardımım olsun burda çok sayıda parça var.imzamın alt kısmında da yazıyor türkçe mp3 direk link diye de.

mp3 listesi

ya bu seferde nazar cafe dedin burda bayağı bi millet var yani ! herhangi bi pastane zannettiler.... neyse mühim değil bugün kafan çok karışık herhal...

en azından elindekilerle hiçkimsenin kalbini kırmadan olayları halletmen mükeemmmel!
kolay gelsin.... ;-)

gel gel sarkısı yolda ... :) dırınn dırın heyecan olsun :D

hackhell e yardımcı olmak görevimiz.bi şarkı daha istesem :D yalın-ben bilmem eğer yoksa yalın dan küçücüğüm ya da melih görgün-14 bahar.

allahım budanesı huzun bastı sen daha demın pcyı camdan atcam dedın yaaa at onu assa sana laptop yolluyak ( bıraz daha dınlersem aglarım yaa yıne esra kahraman bıde wake up calarsan tamam )

dumandan beni yak herşeyi yak şimdiden tşk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri