Radyo istekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bim_28' Alıntı:
Cankan - Yar Yar saygılar...

Calınmıstı ama tekrar calıcam...İlgin İçin Sonsuz Tesekkurler...

Taze Bitti :) diyecem olmayacak Kusura bakma Arkadaşım Radyonun Üzerinde Yazıyor Buram Buram Anadolu Saati Yani türkü Saati

Yeni dj'ımız fredy_girl ' i tebrik etmek gerekır gercekten bomba bır yayın oluyor :) aramıza hoşgeldın fredy_girl umarım kalıcı olursun...

bende yayını şuanda dinliyorum çok başarılısın başarın daim olsun.

yayının herzaman ki gibi yine süper eylülcüm :) umarım kalıcı olursun burda ;)

yayı güzel iler liyor tebrikler ve ii yayınlar Evenc den My immortal çalarsanız sevinirim

ehehe hemen istiim madem yabancı gidiors crag davd veya seal ama daha sert derseniz moonspeel-vampiria(wolfheart 1995 albumu) saygılar simdiden tsk..

yoksa 50 cent den disco inferno

candy shop iyi gider yada biraz yavaşlayıp
patrick ohh my love(hayalet film müziği):D

Dead' Alıntı:
yayı güzel iler liyor tebrikler ve ii yayınlar Evenc den My immortal çalarsanız sevinirim

sıraya eklendı sarkınız ii dinlemeler ...

teşekkür ederim şarkımı çaldığınız için çok iyi oldu bu ama ben de bu versiyou yok bu şarkının adını alabilir miyim akustik filan mı yada remix

Dead' Alıntı:
teşekkür ederim şarkımı çaldığınız için çok iyi oldu bu ama ben de bu versiyou yok bu şarkının adını alabilir miyim akustik filan mı yada remix

remix rock versiyonu .... crag davids calıyor ıstek uzerıne ...

arkadaslar ısteklerınızı yazınız warsa calmaya calısacagım ...

malesef seal sarkısı yok ınsallah bır dahakı yayına ...

maver sırada, istekleri almaya devam ediyorum..

Edit:

bir daha istek almıyorum senden, burda eşşek ötüyor, tşkü az gören insan.. neyse cevabı özelden yazarsan sevinriim

ne demek istedin anlamdim istek yap dedin yaptim bu ne hiddet bole ortaligi karistirmaya ne gerek var benden daha iyi bilmen lazim

puhuahhaha jeton yeni dustu

butun bunlar tesekkur icinmiydi bende tam etmeye geliyodum
bu durumda sen olsan napardin bende onu yapim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri