Radyo istekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
green day-wake me up when septenber ends çalar mısın ?

gözüm ne var listede şöle dilimizden çal bişey....

üstat ben sagopadan karikatür komedya istiorm

yayındayım turkce slow yerı geldıgınde hareketlı gıdecegız ılk basta... sonra yabancı sarkılara tekrar yer verecegız.... ii dinlemeler ...

abi ben şey istiom gökhan kırdardan üstüme basığ geçme yar. . .

Ne Var Elinin Altinda çal Bizim Dilimizden şöle Güzel Güzel

arkadaslar yayin bende su an dinleyin dinlemekle bisey kaybetmessiniz.istekleriniz varsa buyrun arsivim genis digil eger varsa calarim yoksa benim caldiklarimla idare edin artik:)

Vega - Alışamadım yokluguna ltfn.

ehhu kanka buda iyi tsk ederim :)

tan-asla yoksa gökhan kırdar yerine sevemem:d

bahtiyar olurum çalarsan:D

ewt barb ben ii bişiyler istiom malerise gelsin. . .

ya reactorun zamanı kalmamıştı gökhan kırdar üstüme basıp geçme yar istemiştim ama sende varsa sen çalsana. . .

ama eğer cem karaca - ıslak ıslak varsa daa çok makbule geçerrrrr. . .

yayınını dinliyoruzzz...
zardan adam-dibini

yayın pasaklı arkadasımızda ... üzgünüm yayını bırakmak zorunda kaldım işim cıktıda ... pasaklı ıyı yayınlar arkadasım ...

madem zardan adam yok
o zaman çilekeş - siyah parcasını istiyorum :wink:

tüm hackhellcilere gelsin diyerek eğer elinde varsa baha-kutupta yaz gibi adlı parçayı istiyorum.kolay gelsin

dediyim gibi cokta sarki yok bazi arkadaslarin dedigin isimleri ilk kes duyuyorum ozur dilerim elimdekilerle yetiniceksiniz.ben de dowlond yapiyim bende olmayan sarkilari dowlondlar bitsin calicam ok tsk.

Arsivinde neler var ögrenebilirmiyim şöyle bildigin kadarıyla?

özellikle türkçe müzikte benim rapidli dosyalar var koray candemir kurban athena bi çok şey var onlarıda dowload ette dinliek tşk etmeyi unutma:D:)

umarım bu sarkı vardır... direct - hasret

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri