Radyo Anons we İstekler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kankam iyi yayınLar..

Grup 84 'ten Son Mektubum Lütfen.. Yoksa her zamanki $arkım Vega'dan Serzeni$te ;)

Kardesim hosgelsınn sana bomba haberlerım var suan sadece fatu bılıyo :)

barıs manco-gul bebegim vardır elınde ınsallah

sarkı tum hackhelle gelsın

saygıdeğer dj arkadaşım bir şarkı rica etmiştim. nasıl olsa msn den istedik diye kafana göre çalıyon. ben edip akbayramdan zor iş şarkısını istedim sen garip bişe çaldın. simdi de ahmet kayadan içerden çıkan adam şarkısını istiyorum.. teşekkür ederim. aylecek dinliyoruz :)

dinleme şansım yok bugün ama ; tüm hh için;

HIM--- gone with the sin
anathema -- lost control
M.S.G --- neverending nightmare süper olurdu valla, hadi kolay gelsin herkese.

slm millet ; 3 gündür inanılmıcak şekilde yoğunum ...Ne foruma girebiliyorum ne de adam akıllı iş yapabiliyorum. Bütün her şey birbirine girmiş durumda hayatımda , ne olduğu belli değil... Chaq ne zaman gelsem sen varsın yayında :D , sana bi ara pm atmak isterim ama inanırmısın bilmem ona bile vaktim yok...Kafayı sıyırmama az kaldı

Kulağım sende , Grup Kızılırmaktan Aze isimli şarkıyı çalarsan sevinirim. Bütün radyo dinleyicilerine gitsin...Ben projelerin başına dönüyorum...

eywallah sağolasın ...

ChacMool ck. kardesıım

Mustafa Sandal-Aska yurek gerek (Dance versıyonu) varsa calarmısın tskler

iyi yayınlar chacmool.ck , kolay gelsin kayahanın karısı war bi tane dallar kiraz dallar kiraz onu söylüyor çalarsan çok sevinirim

dinleyen herkese teşkkürler we ii geceler..

ChacMool ck. saol kardesım bugun ıcınde sen olmasan napcaz

.............

alerjik bi ara bi şarkı wardı rtük yasaklamıştı hani kuşu kalkmaz kuşu kuşu kalkmaz o warmı ya da aydında uçma kuşum uzaklara efkarlıyım bu günlerde damar böle damar şarkılar istiym

alerjik arzu dan bi kömür gözlüm çalarsan sevinirim

candan erçetin den "yalan"ı çalarmısın dostum...

zekai tunca - gulu susuz seni asksiz birakmam sarkisini istiyorum

asik olan herkese gitsin ben haric:p

alerjik arzu dan bi kömür gözlüm çalarsan sevinirim sevgilime armağan ediyorumm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri