Radyo Anons we İstekler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slm ALRJKNANE eğer aranıza kabul ederseniz bende sizlere katılmak isterim..Şu anda Sizi dinliyorum ve Bu Şahsenemin Şarkısı İsabet Oldu Çok Sevindim Sıradaki Parça Benden Tüm Dinleyenlere Gelsin..
--------------------------------------------------------------
Çok Teşekkür Ederim. Bu şarkıyı eğer benim tarzımda sölemek gerekirse bir tanrım var bir bilgisayarımmmmm diiye devam eder herhalde.... :D :D
İyi geceler İyi yayınlar........
----------------------------------------------
bu arada tanıtmayı unuttum kendimi adım ferhat, nickim adım ve soyadımın kısaltması..
---------------------------------------------
Şu An Bir şiir eklesem okurmusun..
---------------------------------------
ya aslında şiir deil sadece kısa bi şiir tarzında ama istersen bi bak bakalım ne olacak
----------------------------------------------
Yağmurlu Bir Günde Sana Koşup Gelirsem
Islak Saçlarımı Düzelt, Başımı Omzuna Yasla,
Masum ve Üzgün Bir Çocuk Gibi Konuşursam,
Sana Muhtacım Anla, Tut Elimi Bir Kere,
SENİ SEVİYORUM de Yalan Olsada..........

---------------------------------------------------------

Sibel Can - Gümüş Kurşun u çalarsan çok sevinirim. Noolursun çal lütfennn....

erkin koray - yanlizlar rihtimi istiyorum
butun yanlizlara diyelim :p

ii yayınlar kanka banada bi şarkı çalıver be çok dertliymişin bugun naneli şekere gelsin gelsin;)
şarkımı solemedim duman ahh

ii yayınlar kolay gelsin,rafet el roman-bugün anladım çalarsan sevinirim,benden sana gelsin hadi dertliymişsin ondan;)

bizim şiir güme gitti galiba ya da beğenmedin neyse ya canın saolsun burda şiir falan okumuyormusunuz yani diğer dj ler içinde soruyorum aynı soruyu daha yeniyiz ama olsun yani.Bu arada düzen bozuomuşumgibi anlaşılmasın.. :)
-------------------------------------------------------------------
sen bu üstteki msj ı görmedin say kusura bakma erken davrandım galiba neyse şiiri okuduğun için saol sana kolay gelsin artık benim ayrılma vaktim geldi yarın akşam görüşmek üzere... bye :(

Renault Reagon..! hahahahahhah

Madem herkes dertli..!

Bende azcık tempolu Özgünden Kandırman Lazım yada Şeytan adlı şarkıyı istiyorum..!

Bu şarkıların sözleri beni çok etkiliyor..! Bütün dinleyenlere gelsin..!

istek yapmıyosak dinlemiyos anlamına gelmiyorki..! Geberticem seni kulağım sende..!

Psychedelic hours by akharis şu an başladı arkadaşlar. Bilginize sunulur.

yüksek sadakatten kafileyi rica ediyorum..
yeni açtım yayını umarım çok şey kaçırmamışım. bu arada askere gidiyormuş biri hayırlı tezkereler diliyorum kendisine. forumda yeni olduğum için tanışma şansım olmadı.
şarkı tüm hh ailesine gelsin

naser...... sivası sordum sana pm den :) canın sağolsun. eğer varsa günün anlam ve önemine istinaden "mustafa sandal" " gidenlerden" istiyorum. sana gelsin.

funda arar ve ferhat göcerin soyledigi yanlizlik senfonisini istiyorum.
eger yoksa
funda arardan herhangi slow bi sarki :p

sımdı ne tur calıncak arkadaslar kacırdım basını yayının :S

yaw yavas yavas gelın arkadaslar :D
vallaha yok arkadaslar
incitanem gelıyor burdan benım askıma gelsın uyuyor ama olsun :D

ooo hosgeldın fatu ya m.sandal yok bu gece benım son gecem ya oyuzden aldım yayını sagopa kajmer azrail selam almaz senın ıcın fatu

ewet arkadaşlar yayındayım warsa istekleriniz alayım pls..

naser yayın ıcın tskler

ChacMool hosgeldın kardesım benim

Ajda Pekkan-Tanri Misafiri varsa cok ıyı olur.Sarkı sana gelsın sadece bırde zibidi

kılıklı fatuya :]]

Iyı yayınlar sana..

iyi yayınlar izmir li kardeşim :) tarkandan delikanlı çağlarım warmı acaba hani bir sabah kalktığımda süzüldü odama ilkbaharrr ,, hocam birde dallar kiraz sözün wardı alerji çalmadı yaa :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri