JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Radyo Anons we İstekler..
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi yayınlar tam gidiyodum 1 saat çıkmam şimdi
20:010 da güzel oldu 20:45 gibi sembolleştirelim
harektli giriceksen emre altuğ çalarsın söle hareketli bi tane bu kadarmı die bi şarkısı vardı hane
edit:eğer istersen mesajı silerim ama 2 şarkı daha isterim
harbiden 20:010 tam olarak kaç oluyo sekizi sıfır on geçiyo desek yine olmuyo çok acaip bişi oldu hehe
Sen gelirken ben 89 ncuya gidiyorum..! Sen hala farkına varamadın sanırım..!
Onlar (everestler) üç-beş kişi dinliyorlarsa;
Aşağıdaki arkadaşlar benim kendilerine şarkı istememi bekliyorlar sabahtan beri bende kıramadım teker teker anons edermisin hepsine..! Benden gelsin..!
Ben FATU..!
!ntegral, ǾإŭŴئůž, •ẩ¢нίℓℓєگ•, ***edit***, -cyborg-, 1000avcı10, 1071, 123456, 19791979, 2fast2firalama, 48mania, 5H4D0W, 5xxxxx, 99erty, @nlinebjk, abaci, academic34, acen007, acer, acg5, adamkoc, adnanbabacan, adorage, aduran, Afacan, agentza, AGGRESSIVE, ahanda, ahmet956, ahsap, airjoordan, akgun2875, alayunt, albatros, alee, alex303, alexander, alexmarco, alexus, ali balkan, aLi Reis, alibaba, alibaba7, alicanoviç, aliko, alinerdoga, alkatzar, almero, aLoNe BoY, alpagu18, alpersahin, alpes, alpi0, alp_21, alp_aslan, ALRJKNANE, amarcord19, anarki59, anelka17, angelos, angelus, ANIIL, anti-chac, anticor42, antiix, ANTU, Aquadi22, ardun, arfy, ArizMend, arkanin, army, artemistr, artos1, artvinlim, asak, asgs87, asi73, asigning, AsitAyfA, asker77, aslan1978, aso697, asperi, AstronBnX, atasagun, atass03, avaresi, ava_orion, ayaz_, aykutcan, aytan70, ayyna, azizbaba61, B.C.Rich, babily, badboy1988, bad_dewil, BAHADIRBBB, bahattin58, bamoviha, Baraccuda, baranallp, batuhanberk, BayALi, BayFresh, bayx8, bedrisus, bekkir, BeNBaRIsH, bencesenol, beratkaya23, berdush_83, berjiyan, berker71, bersan, besni, beterasi97282, beyazatli, beyazenerj, beyazzz, bezgin, Bhdr_99, bidik, bilalbilal, billythekid, Bizkit, bkosucu, blackdayx, blackman89, Blacksymbian, blackwolf, Black_SaBBatH, blueness_, bluetılsım, blue_crazy, blue_eye, boniq, boraerfidan, BORANN, bordomavi, boss85, botrah, brasil, brave33, BriSSeiS, buhara80, buhara_34, BuNaLım, burak007, BURAK212, burhannaci, burockthebat, butterflys, By...CONDOR, byorkandal, by_chum, By_Demez, By_HellBoyy, by_oguZ, by_sky, cнøøśÿ, c0LdbRaNdEd, c160, cabcab80, cabir, CAGATAYLOVEDANC, cagrioztur, çalgan, can pare, Can Polat, can54, CaNBeRK, CaNCaNa287, canel, caney02, canpare, can_ark190, CaPaCuLLe, cappy, caracedi, carandiru, carbonfiber, carisma, casablanca, cashflow2, Cash_13, cass_up, cebeciyan, celalsa, celine, cellatcagri, cembostanrkal, cemilll, cemshit, cengiz85, cengom, cenk123, ceset1303, cezafan, ceza_22, cezzaro, cgtychdr, ChAoS, chazy-chaz, chillekh35, christopher, Cihangir07, cikoberk, cimbom68, cisse, cliper1907, cluberjack, clup_alem, cmsx73, companero, cosword, crohss, crous, csunlu, ctrl+alt+del, Cuzed, Cyberinho, CybeRTecH, cyfts, cılgınbar, D R a g o n, D.e, daff_sinan, dagkom, daisy , dandee, danger0666, daredevil_off, Dark Lord of the Sith, dark67, darknecromancer, dark_angel1907, davudi, dawulcu55, dcamli, ddadd, deadscream, degovil, dejavu57, dejavu_41, dejin-Asal, delete67, delifisek, deliyürek, DELİ, demden, denizarda, DeNSiZ, dero, Desert_King, desin37, desperado31, dilis_, dion, dj aka, djalicee, Djilker, dj_eight, DJ_MANIAC, DLT, dmeric, dogu, dogukahn, dolcegaban, doncarem17, Doushka, dr.hn, drakula34, dreammaker, drkeen, ducur, dulak, Duslerinprensi, dyn'1, edrolu, eflaki, efsanexx, egg155, eifell_, eis, elegance, element8y, eliysion, El_loco, eminkara, emirX, emocuk, emrecca, emredemir, emrelle, EndRoCkeLieS, engoba, enigmamac, enkiinn, erdalsecen, erdemcan, erdemcanpa, erdinc_seray, erenuysal, erhanwap, erinchan, erkektavsa, Erman_, erolski, Ersin_Tezcan, esayak, esendemir, esesilin, esesli_, esmerim, esrarcengi, Estaba, EVO_VIII, eyakamoz, fabio, faith37, falcon08, falcon1, farruk, faruk72, farukocak5, FARUK_84, fatal1ty, fatiheyigun, fatoli, faworit, fb1907_volkan, felix90, fetish, FieryTurk, fifaman, fiko0027, fofer, fog, frkonur, frusciante, Fulminate, funkyjunky, FuRiouS, gabgacak, gakko88, gargoyle59, gastauskas87, gecew, geceyorgunu, gelpcpc, Genc85, GencForum, genclik84, gentleman1, gerenimo61, geyikx2, gezgin25, GHOSTMAN79, ginga, GITARUD, gkhan78, gkhnbbcn, globgo, GoSSiP, GREAT İDEA, gsliyavuz, GuRKaN, gurkanol, gurkanucan, GİTARİST, gökocelik, hackbart, hacked_14, HaCkeReN, hacker_boy_turk, hackONE, hackzayc, hakan299, hakanDAN, hans, hansel, HardBlack, harmanx, hasan78, hasbii, HatNet, HAWK, Hayalet, hazan29, hellboysss, hell_0202, hepyek, hero_48, Hipokrat, hitman47, hitman®, hondacbx, hornets45, hosgeldik, HoverCraft, hsndd, hulutiy, hunter1, huseyin35, hyexxx, iba_death, iceblue0, iconium2019, idiamin, idoman, ifrit, ikarus, incubi, incubus84, indigow, inferno666, iskender, ivesa, I_PeNTaGRaM_I, J@CK@L, J@ckal, J@P@N, jackal3838, jakeyy, jantr, jayz, jeremies, jetser, jokerkasım, Kabus, kadafiAk47, kady, kafkame, kafkas01, kalenga, kali77, kamber26, kamelot, kameraman2, kamotropi, kandemiranil, kanki_38, kantebjk, kaozs, Kaplan_03, kaptanonder, karaca32, karadeli, karakule89, karani37, KaranLık, karatas67, kardelen81, karlzinka, karmina684, kartal53, kartalvuruldu, kasirga61, kayrako_67, kayınço, kejoon, kelimeler, kempa-fehmi, kenan, kenanbey, kentucky, keremyilmaz, KERO1planet, kerrigan, keser061, kespir, kessban, kesterado, kevin_mitnick71, kg21, kimaceba, kiriyama, kivilcim68, knas79, kocayusuf, konnick, koreli, kosovalı89, kowalski, kowboy47, kral1912, kral233, krall, kreal, ksardere, KsK, kuburahmet, kuraffb, kurtulus23, kurtwolush, kurt_co_54, kutay38, kınalıada, kyobey, laforge, lalassu, lalih_can, LANETLİ, lanet_zebani, lazarus_tr, LaZiSH, lazuut, Lethal, leventyılmaz, levtur, lewent, leylek26, leyte, lezginka, lipo, llruzgargulull, lombard, lovesenveben, loxibin, LuisCode, m.irec, m38, macro72, MacXos, mad567, madi403, magic_life, magneta, magnum44, magnum_31, makaveli83, manfromank, market, martanzit, masuk500, matei, matrixn, matrixxx, matrix_555, mavimelek, maximus, maynak, MAZAR, mbkurtulus, Mdata, medivirus, mehmetaa, mehmet_5406, MEKSİKALI, memocih, MEMOLİX, merttttt578, mert_2005, mesera, metalhan, metin3790, metu, me_to, miguel indurain, mirrorihsan, mistral_NL, mitsurugi, mma, modifiyeci, modiodal, momento, monoman, moresby, mountainca, muhabet111, muratbjk, muratss, muratyalci, murat_1979, muro802, musemre, MUSTAFA24, mustafa85, mustafa9695, mustafaacar42, mustimurti, mutlu1720, mvardar, MİNİK_61, narch, nba_ufuk, necdetkaan, net008, NightVision88, Nimlot, nokiaman, nonreddac, Nookie, NoSteam, notgo25, numoprage, obi32, oerdem, oguz437, oktay_efe, olcay, oma314, omarfzapa, omcpakti, onbası, OpAmP, opserdar, orselli35, Ortega, ortopedist, osman364, osmanaga82, os_u, otoportaka, OutLandish, oykun77, ozanazy, ozcanoruc, ozcu54, ozegeli, ozgurboard, ozyaniz, ozyy, OZZY_1999, ozzzy, P@S@KLI_KIZ, pasaxxx, pass, Patr10, patrich, paul_69, PcMania, pcopat, pegasus45, pembepanters, penguen67, PhaNTaS, piCAsso_07, Pit10, Pixie, pntz80, pod_lover, polar66, polatmen1234, poli, ponstan, poseidon55, poskorlu, prebiyotik, ProwL, psygnosiss, puffdowg, pvl24, qaliba, qazqaz, quarantine, quatzel.ak, qwertyx, RadaR, rafael, ramboboy, RAMCO, Ramcoo48, ramizaahfb, rapana, raptorss, Rap_Style, rasputin, RauL_7, rayazz, rcep80, realfriend, realman75, redbullah, Redi, red_doomsday, red_kit, relaxe30, respiro, resulayaro, rifo, rkutay41, rnaasen, RockSuperStar, RoFB, RoKeT, romeosky, ronahi21, RPM, rsmx, sabraccadabra, saddam71, SadistFace, sadriaga, sadık026, sahin145, sakura25, salih40, samayer, sammy_sam, sanal_hacker, SANAL_HAYDUT, sandoz, sapik_firarda, satan35, sbrsrn, scaly, schwarzxx, schzoprenic, scour, scout, sdt, Sealite, sebes, sebo, seckin42, sedatcelik, sedatuysal, selçuk72, selimgnc, selman21, selo3169, selım270, semih26, semuvil, sendan, senderede, sensiyole_49, sentez123, SERDAR70, SerDar@Vci, serencam, serkanguve, serkank762, serseri.k, seruags22, SeRüVeNCi, ser_ipek, sessiz, sevmur, sexyburak, sezginbln, shake, Shewki, simatic, simens, simurg85, sinangulec, sinnersnake, sisligölge, siyahtemas, skyy, slap, slywester, smilexxx, snaga, Snoop, sofenk91, Son-Uc, sonbahar34, soner33, sonic, SonManyaQ, sonsuzseytan, sortenner, spawn313, speedboy61, spoawn, SQULACHİ, SSQ, staffy, STAN_ZXT, stavsantep, sturan, sulefil, Suleyman, SunTzu, suuper1986, sword88, sülFiriK, t-ONLine, tadalafil, tagoo, talisman, taner, TAsmanian Devil, tayancafe, tayfunn, tdalkaya, teacherman911, teacherxxx, TeKeL..1, TEMMUZ, tempesty, tetenoz, Te®Te®eN, thearth, TheMetaor, the_nuisance, tim, Tokluca, tolgahank, toptop, TORAKS, TR58, traged1e, Traum, TSK, tsmarduk61, tspinoza, TUFANER, tuncay_öz, tuu_rul, Türkü, ulashoca41, umitgenc, umutaşık, umutkoksal, unalfah, UnReaL, uplines, ustura06, uyuz4444, uzman061, Uzunefe, Vagabond-35, VAMPiRCi, vasya, Ventoran, verox, vetboy116, vetooy, veusto, VHF 16, vidocxx, vieri1234, vinsinity, viyana, volkov, vtec001, vurgun5, wanted38, Warmen, waxmun, wertin, wmax, WOLFS, WOMANİZER, WooDY_341, wowow, woyzec, wulpe74, wwolf29, WXYZ, xblue, xsuaty, XY_SCORPION, y.y.alperen, yaftrooni, yakida, yakk27, yALnlzGenC, yaramaz_ad, yavuz_17, ybarkın, yeha, Yenihan, yeninesilajan, yirmibir, yitoli, ynsbigboy, yoksuL, yoldas1905, ysn13, zafer45, zaferpanch, ZaGReF, zazas, zehir_zhr, zeki_erdal, zeynom, zivali1, zombice, zorback, zubaho, ZuckerLaZ, [KooZ], [æ+]rİz[A]™, _CJ_, _mAvEriCk_, _NOS_, _PREDATOR_, ~PRENSES~, ~uYuSTuRuCu~, şayhin, Google, Yahoo! Slurp (15), MSNBot, Google AdSense
O espriler benim öğrettiğim değil insternetteki sabit espriler..! Hani seninde bakıp bakıp çaldığın espriler Ben yaparsam bana özel olur..! hahahahahaha
ay cok kibarsın ya..
iyi taktik uygulamışsın ve ıyı tesekkur toplarsın...
iii yayınlar alerjik ve herkese slmlar
fatu sende burdasın sanada slm
istek alıosun herhalde
feridun düzağac-ağlamıorum varsa calarsan sevinirim
ama yok diceğini biliorum
onun icin bi kac tane daha vereim ben şarkı ismi
gece yolcuları-seninle 1 dk
mfö-güllerin icinden
inşallah vardır
yaaa yok canım şaka yaptım şaka alındınmı
herkese öyle derim ben olmuyo cünkü istediklerim genelde bende herkese 3-5 tane liste veririm ama sen tarihe gectin alerjik
ilk defa 1. istediğim şarkıyı calan olarak
tşkler
herkese teşekkürler mutlu geceler, radyodan ayrılmayın
Yayın ıcın tskler Alerjık
Hosgeldın kardesım tskler
Izel-Ah yandım elınde varsa yoksa canın saolsun ayrıca
Sıkıysa ıstanbula gelın sahada öttürelim
Yav radyo calısmıyoda
sakın atıp tutma ha duymuyorum dıye
ben de şarkı istiyom
dj akman-dönme bana
hh nin butun kizlarina gelsin
nil karaibrahimgil den butun kizlar toplastik
pasaklı bu ne muhahahaha
bütün kızlar güsel isteseydin bari
ali güvnden
bende şans mı var sankim dj
off offf ömrümüs beklemekle geçio zati
beklerris
caqmull noldu
tamam guzel bisiy isticem haluk levent -yeter artik deli gönül
ChAcMooL.cK radyo tam calısstı kulagıma ıgrenc bır vızıltı gelmeye bassladı
Kızlarla ılgıılı bı ssarkı
kımın ıstedııgınıde gordum zaten sükür atlattıık
ChAcMooL.cK kardesim Hılal Cebeci-Uzulursun calabilirmisin tskler
tamam chac senimi kiracam be o zaman ben ferhat göcerden yastayimi rica edim.tsk
mariah carey-my all çal dj abi kafaları çekelim kendimisden geçelim
chac iyi yayınlar,
ben yine dinleyemiyorum
ama olsun dinlemiş gibiyim,
kayahanda biraşk hikayesini,
önce erkek düşmanı pasaklıya
alişahin-dilis-tsubasa-romeoMAD-brisseis-sana ve ismini sayamadığım
diğer dinleyenlere gelsin
ilk şarkı bana gelsin..!
Tarkan tabiki her zamanki gibi istediğini çal zaten benim istediğimi çalmıyon değiştiriyon hep..!
Ay maskara oldum şarkısını istiyorum
evet arkadaşlar yayın başladı dicektim fatu benden önce davranmış
hoşgeldiniz tekrardan...
www.hackhell.com/radyo
Alerjık tekrar hosgeldin
Kıraç-Yıllar sonra tüm hackhelle gelsın
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...