Radyo Anons we İstekler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi yayınlar tam gidiyodum 1 saat çıkmam şimdi
20:010 da güzel oldu 20:45 gibi sembolleştirelim
harektli giriceksen emre altuğ çalarsın söle hareketli bi tane bu kadarmı die bi şarkısı vardı hane

edit:eğer istersen mesajı silerim ama 2 şarkı daha isterim :)
harbiden 20:010 tam olarak kaç oluyo sekizi sıfır on geçiyo desek yine olmuyo çok acaip bişi oldu hehe

Sen gelirken ben 89 ncuya gidiyorum..! Sen hala farkına varamadın sanırım..!

Onlar (everestler) üç-beş kişi dinliyorlarsa;

Aşağıdaki arkadaşlar benim kendilerine şarkı istememi bekliyorlar sabahtan beri bende kıramadım teker teker anons edermisin hepsine..! Benden gelsin..!

Ben FATU..!

!ntegral, ǾإŭŴئůž, •ẩ¢нίℓℓєگ•, ***edit***, -cyborg-, 1000avcı10, 1071, 123456, 19791979, 2fast2firalama, 48mania, 5H4D0W, 5xxxxx, 99erty, @nlinebjk, abaci, academic34, acen007, acer, acg5, adamkoc, adnanbabacan, adorage, aduran, Afacan, agentza, AGGRESSIVE, ahanda, ahmet956, ahsap, airjoordan, akgun2875, alayunt, albatros, alee, alex303, alexander, alexmarco, alexus, ali balkan, aLi Reis, alibaba, alibaba7, alicanoviç, aliko, alinerdoga, alkatzar, almero, aLoNe BoY, alpagu18, alpersahin, alpes, alpi0, alp_21, alp_aslan, ALRJKNANE, amarcord19, anarki59, anelka17, angelos, angelus, ANIIL, anti-chac, anticor42, antiix, ANTU, Aquadi22, ardun, arfy, ArizMend, arkanin, army, artemistr, artos1, artvinlim, asak, asgs87, asi73, asigning, AsitAyfA, asker77, aslan1978, aso697, asperi, AstronBnX, atasagun, atass03, avaresi, ava_orion, ayaz_, aykutcan, aytan70, ayyna, azizbaba61, B.C.Rich, babily, badboy1988, bad_dewil, BAHADIRBBB, bahattin58, bamoviha, Baraccuda, baranallp, batuhanberk, BayALi, BayFresh, bayx8, bedrisus, bekkir, BeNBaRIsH, bencesenol, beratkaya23, berdush_83, berjiyan, berker71, bersan, besni, beterasi97282, beyazatli, beyazenerj, beyazzz, bezgin, Bhdr_99, bidik, bilalbilal, billythekid, Bizkit, bkosucu, blackdayx, blackman89, Blacksymbian, blackwolf, Black_SaBBatH, blueness_, bluetılsım, blue_crazy, blue_eye, boniq, boraerfidan, BORANN, bordomavi, boss85, botrah, brasil, brave33, BriSSeiS, buhara80, buhara_34, BuNaLım, burak007, BURAK212, burhannaci, burockthebat, butterflys, By...CONDOR, byorkandal, by_chum, By_Demez, By_HellBoyy, by_oguZ, by_sky, cнøøśÿ, c0LdbRaNdEd, c160, cabcab80, cabir, CAGATAYLOVEDANC, cagrioztur, çalgan, can pare, Can Polat, can54, CaNBeRK, CaNCaNa287, canel, caney02, canpare, can_ark190, CaPaCuLLe, cappy, caracedi, carandiru, carbonfiber, carisma, casablanca, cashflow2, Cash_13, cass_up, cebeciyan, celalsa, celine, cellatcagri, cembostanrkal, cemilll, cemshit, cengiz85, cengom, cenk123, ceset1303, cezafan, ceza_22, cezzaro, cgtychdr, ChAoS, chazy-chaz, chillekh35, christopher, Cihangir07, cikoberk, cimbom68, cisse, cliper1907, cluberjack, clup_alem, cmsx73, companero, cosword, crohss, crous, csunlu, ctrl+alt+del, Cuzed, Cyberinho, CybeRTecH, cyfts, cılgınbar, D R a g o n, D.e, daff_sinan, dagkom, daisy :), dandee, danger0666, daredevil_off, Dark Lord of the Sith, dark67, darknecromancer, dark_angel1907, davudi, dawulcu55, dcamli, ddadd, deadscream, degovil, dejavu57, dejavu_41, dejin-Asal, delete67, delifisek, deliyürek, DELİ, demden, denizarda, DeNSiZ, dero, Desert_King, desin37, desperado31, dilis_, dion, dj aka, djalicee, Djilker, dj_eight, DJ_MANIAC, DLT, dmeric, dogu, dogukahn, dolcegaban, doncarem17, Doushka, dr.hn, drakula34, dreammaker, drkeen, ducur, dulak, Duslerinprensi, dyn'1, edrolu, eflaki, efsanexx, egg155, eifell_, eis, elegance, element8y, eliysion, El_loco, eminkara, emirX, emocuk, emrecca, emredemir, emrelle, EndRoCkeLieS, engoba, enigmamac, enkiinn, erdalsecen, erdemcan, erdemcanpa, erdinc_seray, erenuysal, erhanwap, erinchan, erkektavsa, Erman_, erolski, Ersin_Tezcan, esayak, esendemir, esesilin, esesli_, esmerim, esrarcengi, Estaba, EVO_VIII, eyakamoz, fabio, faith37, falcon08, falcon1, farruk, faruk72, farukocak5, FARUK_84, fatal1ty, fatiheyigun, fatoli, faworit, fb1907_volkan, felix90, fetish, FieryTurk, fifaman, fiko0027, fofer, fog, frkonur, frusciante, Fulminate, funkyjunky, FuRiouS, gabgacak, gakko88, gargoyle59, gastauskas87, gecew, geceyorgunu, gelpcpc, Genc85, GencForum, genclik84, gentleman1, gerenimo61, geyikx2, gezgin25, GHOSTMAN79, ginga, GITARUD, gkhan78, gkhnbbcn, globgo, GoSSiP, GREAT İDEA, gsliyavuz, GuRKaN, gurkanol, gurkanucan, GİTARİST, gökocelik, hackbart, hacked_14, HaCkeReN, hacker_boy_turk, hackONE, hackzayc, hakan299, hakanDAN, hans, hansel, HardBlack, harmanx, hasan78, hasbii, HatNet, HAWK, Hayalet, hazan29, hellboysss, hell_0202, hepyek, hero_48, Hipokrat, hitman47, hitman®, hondacbx, hornets45, hosgeldik, HoverCraft, hsndd, hulutiy, hunter1, huseyin35, hyexxx, iba_death, iceblue0, iconium2019, idiamin, idoman, ifrit, ikarus, incubi, incubus84, indigow, inferno666, iskender, ivesa, I_PeNTaGRaM_I, J@CK@L, J@ckal, J@P@N, jackal3838, jakeyy, jantr, jayz, jeremies, jetser, jokerkasım, Kabus, kadafiAk47, kady, kafkame, kafkas01, kalenga, kali77, kamber26, kamelot, kameraman2, kamotropi, kandemiranil, kanki_38, kantebjk, kaozs, Kaplan_03, kaptanonder, karaca32, karadeli, karakule89, karani37, KaranLık, karatas67, kardelen81, karlzinka, karmina684, kartal53, kartalvuruldu, kasirga61, kayrako_67, kayınço, kejoon, kelimeler, kempa-fehmi, kenan, kenanbey, kentucky, keremyilmaz, KERO1planet, kerrigan, keser061, kespir, kessban, kesterado, kevin_mitnick71, kg21, kimaceba, kiriyama, kivilcim68, knas79, kocayusuf, konnick, koreli, kosovalı89, kowalski, kowboy47, kral1912, kral233, krall, kreal, ksardere, KsK, kuburahmet, kuraffb, kurtulus23, kurtwolush, kurt_co_54, kutay38, kınalıada, kyobey, laforge, lalassu, lalih_can, LANETLİ, lanet_zebani, lazarus_tr, LaZiSH, lazuut, Lethal, leventyılmaz, levtur, lewent, leylek26, leyte, lezginka, lipo, llruzgargulull, lombard, lovesenveben, loxibin, LuisCode, m.irec, m38, macro72, MacXos, mad567, madi403, magic_life, magneta, magnum44, magnum_31, makaveli83, manfromank, market, martanzit, masuk500, matei, matrixn, matrixxx, matrix_555, mavimelek, maximus, maynak, MAZAR, mbkurtulus, Mdata, medivirus, mehmetaa, mehmet_5406, MEKSİKALI, memocih, MEMOLİX, merttttt578, mert_2005, mesera, metalhan, metin3790, metu, me_to, miguel indurain, mirrorihsan, mistral_NL, mitsurugi, mma, modifiyeci, modiodal, momento, monoman, moresby, mountainca, muhabet111, muratbjk, muratss, muratyalci, murat_1979, muro802, musemre, MUSTAFA24, mustafa85, mustafa9695, mustafaacar42, mustimurti, mutlu1720, mvardar, MİNİK_61, narch, nba_ufuk, necdetkaan, net008, NightVision88, Nimlot, nokiaman, nonreddac, Nookie, NoSteam, notgo25, numoprage, obi32, oerdem, oguz437, oktay_efe, olcay, oma314, omarfzapa, omcpakti, onbası, OpAmP, opserdar, orselli35, Ortega, ortopedist, osman364, osmanaga82, os_u, otoportaka, OutLandish, oykun77, ozanazy, ozcanoruc, ozcu54, ozegeli, ozgurboard, ozyaniz, ozyy, OZZY_1999, ozzzy, P@S@KLI_KIZ, pasaxxx, pass, Patr10, patrich, paul_69, PcMania, pcopat, pegasus45, pembepanters, penguen67, PhaNTaS, piCAsso_07, Pit10, Pixie, pntz80, pod_lover, polar66, polatmen1234, poli, ponstan, poseidon55, poskorlu, prebiyotik, ProwL, psygnosiss, puffdowg, pvl24, qaliba, qazqaz, quarantine, quatzel.ak, qwertyx, RadaR, rafael, ramboboy, RAMCO, Ramcoo48, ramizaahfb, rapana, raptorss, Rap_Style, rasputin, RauL_7, rayazz, rcep80, realfriend, realman75, redbullah, Redi, red_doomsday, red_kit, relaxe30, respiro, resulayaro, rifo, rkutay41, rnaasen, RockSuperStar, RoFB, RoKeT, romeosky, ronahi21, RPM, rsmx, sabraccadabra, saddam71, SadistFace, sadriaga, sadık026, sahin145, sakura25, salih40, samayer, sammy_sam, sanal_hacker, SANAL_HAYDUT, sandoz, sapik_firarda, satan35, sbrsrn, scaly, schwarzxx, schzoprenic, scour, scout, sdt, Sealite, sebes, sebo, seckin42, sedatcelik, sedatuysal, selçuk72, selimgnc, selman21, selo3169, selım270, semih26, semuvil, sendan, senderede, sensiyole_49, sentez123, SERDAR70, SerDar@Vci, serencam, serkanguve, serkank762, serseri.k, seruags22, SeRüVeNCi, ser_ipek, sessiz, sevmur, sexyburak, sezginbln, shake, Shewki, simatic, simens, simurg85, sinangulec, sinnersnake, sisligölge, siyahtemas, skyy, slap, slywester, smilexxx, snaga, Snoop, sofenk91, Son-Uc, sonbahar34, soner33, sonic, SonManyaQ, sonsuzseytan, sortenner, spawn313, speedboy61, spoawn, SQULACHİ, SSQ, staffy, STAN_ZXT, stavsantep, sturan, sulefil, Suleyman, SunTzu, suuper1986, sword88, sülFiriK, t-ONLine, tadalafil, tagoo, talisman, taner, TAsmanian Devil, tayancafe, tayfunn, tdalkaya, teacherman911, teacherxxx, TeKeL..1, TEMMUZ, tempesty, tetenoz, Te®Te®eN, thearth, TheMetaor, the_nuisance, tim, Tokluca, tolgahank, toptop, TORAKS, TR58, traged1e, Traum, TSK, tsmarduk61, tspinoza, TUFANER, tuncay_öz, tuu_rul, Türkü, ulashoca41, umitgenc, umutaşık, umutkoksal, unalfah, UnReaL, uplines, ustura06, uyuz4444, uzman061, Uzunefe, Vagabond-35, VAMPiRCi, vasya, Ventoran, verox, vetboy116, vetooy, veusto, VHF 16, vidocxx, vieri1234, vinsinity, viyana, volkov, vtec001, vurgun5, wanted38, Warmen, waxmun, wertin, wmax, WOLFS, WOMANİZER, WooDY_341, wowow, woyzec, wulpe74, wwolf29, WXYZ, xblue, xsuaty, XY_SCORPION, y.y.alperen, yaftrooni, yakida, yakk27, yALnlzGenC, yaramaz_ad, yavuz_17, ybarkın, yeha, Yenihan, yeninesilajan, yirmibir, yitoli, ynsbigboy, yoksuL, yoldas1905, ysn13, zafer45, zaferpanch, ZaGReF, zazas, zehir_zhr, zeki_erdal, zeynom, zivali1, zombice, zorback, zubaho, ZuckerLaZ, [KooZ], [æ+]rİz[A]™, _CJ_, _mAvEriCk_, _NOS_, _PREDATOR_, ~PRENSES~, ~uYuSTuRuCu~, şayhin, Google, Yahoo! Slurp (15), MSNBot, Google AdSense

O espriler benim öğrettiğim değil insternetteki sabit espriler..! Hani seninde bakıp bakıp çaldığın espriler ;) Ben yaparsam bana özel olur..! ;) hahahahahaha

ay cok kibarsın ya..:)iyi taktik uygulamışsın ve ıyı tesekkur toplarsın...

iii yayınlar alerjik ve herkese slmlar
fatu sende burdasın sanada slm

istek alıosun herhalde

feridun düzağac-ağlamıorum varsa calarsan sevinirim
ama yok diceğini biliorum:D
onun icin bi kac tane daha vereim ben şarkı ismi

gece yolcuları-seninle 1 dk

mfö-güllerin icinden
inşallah vardır

Hosgeldın kardesım tskler

Izel-Ah yandım elınde varsa yoksa canın saolsun ayrıca

Sıkıysa ıstanbula gelın sahada öttürelim :):)

Yav radyo calısmıyoda :( sakın atıp tutma ha duymuyorum dıye :D:D

hh nin butun kizlarina gelsin
nil karaibrahimgil den butun kizlar toplastik :p

caqmull noldu :)

tamam guzel bisiy isticem haluk levent -yeter artik deli gönül :p

ChAcMooL.cK radyo tam calısstı kulagıma ıgrenc bır vızıltı gelmeye bassladı

Kızlarla ılgıılı bı ssarkı :( kımın ıstedııgınıde gordum zaten sükür atlattıık

ChAcMooL.cK kardesim Hılal Cebeci-Uzulursun calabilirmisin tskler

chac iyi yayınlar,
ben yine dinleyemiyorum:(
ama olsun dinlemiş gibiyim,
kayahanda biraşk hikayesini,
önce erkek düşmanı pasaklıya :)
alişahin-dilis-tsubasa-romeoMAD-brisseis-sana ve ismini sayamadığım
diğer dinleyenlere gelsin

Alerjık tekrar hosgeldin :)

Kıraç-Yıllar sonra tüm hackhelle gelsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri