ProAgent v2.1 SE ! Bir trojandan daha fazlası için...!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teşekkürler. emek verip anlattığın için.peki bunun seriali var mı elinde? crack tipi bişi

Prorat S.E.

Ben prorat SE kurdum.Gerekli işlemleri yaptım.Virüsün karşı bilgisayarda çalışmasını sağladım.Adamın İP adresi ni server şifreme yolladı.Prorata İP adresini yazıyorum.Bağlan diyorum her seferinde bağlantı koptu diyor.Halbuki kendi İP adresimi sabitledim.Sebebini lütfen bana birisi anlatırsa çok sevinirim.
Veya başka bir yazılım da önerebilirsiniz.
Lütfen yardım edin paylaşmak huzurdur...

ya arkadaşlar kafayı yicem bütün AV kapattım güvenlik duvarını da kapattım fakat programı çalıştırmak istediğimde hata veriyo.bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü bu programa çok ihtiyacım var ve kullanamıyorum.ilginize şimdiden çok teşekkür ederim

turk hard ben TpTspy_cracked__by_TuRK_HaRD programını indirdim ama ilk çalıştırırken hata diyo tamam diyorum sonra kabul edip exe oluşturduğumda yolladıktan sonra bişey olmuyor yardım edbilir misin bide gmailden mi yolluycam yada herhengi bi mail adresinden yollasam da olur mu teşekkür ederim

lütfen ya bi yardım edin programı açıyorum hata çıkıyo kabul ediyorum sözleşmede videodaki gib yazmıyo zaten onu geçtim herşeyi yapıyorum ama hiç bi sonuç yok hiçbişet gelmiyo mail olarak... :(

ya ben programı indiriyorum .. tıkladıgım an iniyor .. Sonra buraya çıkart diyorum hiçbişi cıkartmıyor hata weriyor ndn böyle oluyor ?

usta sana güveniyoz saol teşekkür ederim işime yaradı

bunu fare ile seçip kopyalıyorsunuz.. ardından proagent'ı açıp programın sağ alt
tarafında doğru bulunan Decryptor butonuna basıyorsunuz.. ve açılan yeni
pencerede o kopyaladığınız karışık şifre çözülmüş halde karşınıza çıkıyor..

aynen yapıyorum ama hata verıyor yardım pls

Arkadaslar bende hersey guzel oldu yahoo adresime test maili geldi bi arkadasima attim oda acti ve sarki calio dedi bende tmm dedim ancak test mailinin geldigi mail adresime nedense loglar gelmedi :S acaba pc nin acılıp kapanması falan mı lazım ?

Abİ Lİnkte Hata Var Yenİlersenİz Sevİnİr TeŞekkÜrlerİmİ BorÇ Bİlİrİm

eline koluna sağlıkta ben baya baya bi acemiyim şimdi bu serveri felam kurdum sanırım kendimede bulaştırdım :D sorunum şu bu trojeni dosya ile birleştir diyorum server dosyasını mı yollayacağım karşı tarafa yani orjinal resmimi yoksa programın içindeki server yazan dosyayımı yollayacağım... çünkü server yazan dosyayı msn ile gönderemiyorum...

merhaba Turk_Hard, ben bu smtp olaylarında tüm versiyonları denedim ( gsmtp183.google.com, gsmtp185.google.com, gsmtp.183.gmail.com, gsmtp.185.gmail.com, smtp.gmail.com) proagent de ama hiç birinde mail gelmedi posta adresime... bu smtp ayarlarının değişmediğine emin misin? yardımcı olursan sevinirim

ya bben indiriorm werdiin adresten ama içinde sadece language-help-readme-whats is new war neden böle oluo 2 3 sefer indirdim hepsi aynı ?

osiris_tr' Alıntı:
ya bben indiriorm werdiin adresten ama içinde sadece language-help-readme-whats is new war neden böle oluo 2 3 sefer indirdim hepsi aynı ?

antivirüsün exe dosyasını otomatik olarak siliyor..

rar'dan çıkarırken antilerinin devredışı bırakıp bir de öyle dene..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri