ProAgent v2.1 SE ! Bir trojandan daha fazlası için...!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
devil smtp ayarları hotmaile uyumlu değildir belkide. ve ayrıca turk hard senin keyloger paylaşımı yaparken keylogerlı dosya yollicağına inanmıyorum . Emeğine sağlık bi kaç kişi suçlama yapmışta sana karşı .. Bu keyloger ın her şeyi güzel tek eksiği av'ler ve zaman ayarı olmaması

kardeş iyi güzelde rardakileri çıkarmak için şifre istiyor o şifre neydi???????????

arkadaşlar ben prorat1.9 denedim server oluşturup yolladım ama mail adresime kendi bilgilerim geldi kendi pc kontrol ediyorum nasıl oldu bu iş nerde yanlışlık var

devil954' Alıntı:
ben bıse sorcam hotmail adresıne mail gelmıo acaba neden?

ewt bendede aynı şekil hotmailin yanımda gmail e de gelmiyor.

arkadaşlar ben prorat1.9 denedim server oluşturup yolladım ama mail adresime kendi bilgilerim geldi kendi pc kontrol ediyorum nasıl oldu bu iş nerde yanlışlık var ????? acil lazım ya

arkadaşlar ben prorat1.9 denedim server oluşturup yolladım ama mail adresime kendi bilgilerim geldi kendi pc kontrol ediyorum nasıl oldu bu iş nerde yanlışlık var bi cafede yan pc ye arkadaşa yolladım denemek için fakat mailime kendi pc bilgilerim geldi kendi ip giriyorum kendi pc üzerinde işlem yapabiliyorum neden yolladığım kişinin bilgileri gelemdi

bana mail gelmedi kardeş,bu kripto olayını halledemedim,yardım edersen çok sevinirim

ewt hersey tmm mail gelmiyor ne hotmaile ne de gmaile..

arkadaşım yahoya geliyo ama ben hala kendi sorunuma cevap alamadım ya:(

ESAS bana yardımcı olsana kardeş yahoo yu dene

sarda' Alıntı:
arkadaşım yahoya geliyo ama ben hala kendi sorunuma cevap alamadım ya:(

ESAS bana yardımcı olsana kardeş yahoo yu dene

server'ı kendi bilgisayarında çalıştırmış olmalısın..

yoksa başkasının bilgisayarında çalışan server senin bilgilrini nasıl yollasın, var mı böyle birşey?..

"Remove Server" butonu ile kendi makinandan temizle..

Ayrıca arkadaşlar, yahoo mail com kullan fakat com'lu olanını, com.tr'li olanı değil..

hepinizin emegine saygı duyuyorum.helal olsun sizlere ve tüm türk yazılımcılara.
sizden almak istediğim cevap şu sanal dünyada kimseye güvenilmeyen yazılımlar dizisi içinde bu programda server olma olasılığı varmı?ilginize teşekkür ederim.

hackkcah' Alıntı:
hepinizin emegine saygı duyuyorum.helal olsun sizlere ve tüm türk yazılımcılara.
sizden almak istediğim cevap şu sanal dünyada kimseye güvenilmeyen yazılımlar dizisi içinde bu programda server olma olasılığı varmı?ilginize teşekkür ederim.

her programam güvenemezsiniz tabiki..

programın coder'ı arkadaşın neler yapabileceği malum..

fakat biz sitemizde paylaştığımız programlarda bu tarz olayların olmayacağını garanti edebiliriz..

bu yönden içiniz rahat olsun..

ya bu mail 1 kere geliyor sonra daha gelmiyor sebebi ve ya nasıl ayarlıcaz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri