-PhotoShop - Yardım istegi Sabit BaşLığı-

arkadaslar benım de sızden bı rıcam olacak. kartvizit yapmak ıstıyorum herseyının benım belırleyecegı bı kartvızıt. nasıl yapacagım konusunda hıc bır bılgım yok. ama cok ıhtıyacım var. yardm edersenız gervcekten cok sevınırım. sımdıden cok saolun.

Yapmayımı Öğrenmek istiyosun? YOksa herhangi bi istekte bulunup Yaptırmak mı _?

Photosop'ta pattern dosyalarını nasıl açabilirim ?

arkadaşlar flash cs4 yükledim. çalışma yaptım ve çıktım. daha sonra açmak istedim açılmadı ( hiçbir hata mesajı vermedi bu aşamada). Bende silip baştan kurmak istedim. Ancak bu sefer Yükleyici veri tabanı bozuk.Lütfen adobe müşteri hizmetleri ile bağlantı kurun şeklinde bir uyarı aldım. ne yapmam gerekiyor. Bilen bir arkadaş varsa şimdiden teşekkür ederim.

Kardes setup dosyan zarar görmüş büyük ihtimal yada bilgisayarın dll dosya okuma hatası verio 1.problemse yeni bi setup bul olmazsa virüs dll zarar vermiş ya kesin cözüm format.

Kardes setup dosyan zarar görmüş büyük ihtimal yada bilgisayarın dll dosya okuma hatası verio 1.problemse yeni bi setup bul olmazsa virüs dll zarar vermiş ya kesin cözüm format.

eyvallah kardeşim.
sorunu çözdüm HACKHELL sayesinde :) ama formatla değil. forumdan portable flash cs4 indirdim :) onu rahatlıkla kullanabiliyorum

Paylaşalım paylaşaLım Mutlu olalım Olay basit:sneaky2:

kesilen resimleri baska bir resime nasıl taşırım yardımcı olacak varmı ..

anlasılan yardımcı olacak kımse yok galıba ....

Özeline bak kardes acıkladım

saol kardeşim tesekkur ederim ya aynısını cok sefer yaptım ama layer olarak o sekılde kaydettıgını anlamadım sureklı no dıyorum onun ıcın resım ıstedıgım gıbı olmuyor..ingilizce olmasıda ayrıca dezavantaj tabii ..tekrar teskkur .

Mrb arkadaşlar Photoshop cs3 extendet sürümünü yukluyorum.bir kaç gun sonra serial süresinin bittigine dair mesaj alıyorum bu sorunu nasıl aşacagım.Birde key ile birlikte activasyon nasıl yapılır.

Photoshop cs3 sorunu acillll

Mrb arkadaşlar Photoshop CS3 Ext yukluyorum seriali giriyorum ama bir kaç gun sonra tekrar serial istiyor.Birde serial ile birlikte activason code nasıl giriliyor bu konu ile ilgili dokuman varmı.Başarılar

Merhaba.Öncelikle bu kadar faydalı bir site açarak bizlere yardımcı olduğunuz için ne kadar teşekkür etsem azdır.İnanın bana ben bu kadar kapsamlı bir site görmedim.Teşekkür ediyorum sizlere.Benim sorunum şu; kendi çapımda vesikalık fotoğraf çekerek şu işsizlik günlerimi atlatmaya çalışıyorum ama tamamen amatörce 3-5 kuruş,sigara parası hesabı iş yapıyorum.Ben fotoğraflarımı basit bir kaç işlemle rütuş yapabileceğim,görüntüleri güzelleştirerek düzenleyebileceğim ve bunu biri bana anlattığında kolayca anlayabileceğim bir program veya bilgi vermenizi rica edeceğim.Saygılarımla.

Merhaba.Öncelikle bu kadar faydalı bir site açarak bizlere yardımcı olduğunuz için ne kadar teşekkür etsem azdır.İnanın bana ben bu kadar kapsamlı bir site görmedim.Teşekkür ediyorum sizlere.Benim sorunum şu; kendi çapımda vesikalık fotoğraf çekerek şu işsizlik günlerimi atlatmaya çalışıyorum ama tamamen amatörce 3-5 kuruş,sigara parası hesabı iş yapıyorum.Ben fotoğraflarımı basit bir kaç işlemle rütuş yapabileceğim,görüntüleri güzelleştirerek düzenleyebileceğim ve bunu biri bana anlattığında kolayca anlayabileceğim bir program veya bilgi vermenizi rica edeceğim.Saygılarımla.

Teşekkür Ederiz.Sizlere yardım etmek ve paylasmayı saglamak bize mutluluktan öte bişidir.

Sizin sorunuzu çözmek çok basit.Öncelikle kaliteli bi sonuc elde etmeniz sizin daha çok iş alıp dikkat cekmenize neden olacaktır.Bunun başlıca örneği doğru yerdesin bölüm PhotoShop.

Yapman gereken PhotosHop Cs2 Bİlgisayarına kurmak eğer kurulu degilse bu Linkten indirebilirsin
http://www.hackhell.com/photoshop-f...o-anlatimlar-ve-diger-grafik-programlari.html

Ve basit bi Plug-in yani eklenti ile vereceğim linkte onu kurarak nasıl yapılacagın acıklanmış olarak mevcut
http://www.hackhell.com/photoshop-flash/421003-photoshop-da-rutus-yapimi.html

Kolay Gelsin HayırLı Çalışmalar Efendim.

selamlar. ben cs4 ü indirip söylenilen crack işlemlerini yaptım. custom installation, host dosyasına yazılması gerekenler, key generatorde üretilen serial ı girme falan hepsi tamam ama program her açılışta excuse the interruption but... diye giden bir hata vermekte. yani programı kapatıp her girdiğimde önceki serialın geçersiz olduğunu söylüyor. bu sorundan nasıl kurtulurum?

1325-1114-5477-3347-7571-7576 Şu seriali bi dene aynı hatayı yaparsa.Sadece önerebileceğim şeyler olur yoksa konuyla alakalı bilgilerim deil tahminlerim var.Girdigin seriallerde sorun olabilir.denenmiş bir tane verdim bide bunu dene bakalım veya farklı serialler bul

Geri