TheMetaor
тм ρRoduction
kardeş bu yüzün yarısını deiştiriolar ya o nu anlatan bi ders yollar msın
Burdan dersimi inceleye bilirsin.
http://www.hackhell.com/photoshop-amp-flash/437094-bir-fotomontaj-dersi-aciklamali-caps.html
kardeş bu yüzün yarısını deiştiriolar ya o nu anlatan bi ders yollar msın
Photosop'ta pattern dosyalarını nasıl açabilirim ?
Kardes setup dosyan zarar görmüş büyük ihtimal yada bilgisayarın dll dosya okuma hatası verio 1.problemse yeni bi setup bul olmazsa virüs dll zarar vermiş ya kesin cözüm format.
Mrb arkadaşlar Photoshop cs3 extendet sürümünü yukluyorum.bir kaç gun sonra serial süresinin bittigine dair mesaj alıyorum bu sorunu nasıl aşacagım.Birde key ile birlikte activasyon nasıl yapılır.
Merhaba.Öncelikle bu kadar faydalı bir site açarak bizlere yardımcı olduğunuz için ne kadar teşekkür etsem azdır.İnanın bana ben bu kadar kapsamlı bir site görmedim.Teşekkür ediyorum sizlere.Benim sorunum şu; kendi çapımda vesikalık fotoğraf çekerek şu işsizlik günlerimi atlatmaya çalışıyorum ama tamamen amatörce 3-5 kuruş,sigara parası hesabı iş yapıyorum.Ben fotoğraflarımı basit bir kaç işlemle rütuş yapabileceğim,görüntüleri güzelleştirerek düzenleyebileceğim ve bunu biri bana anlattığında kolayca anlayabileceğim bir program veya bilgi vermenizi rica edeceğim.Saygılarımla.