-PhotoShop - Yardım istegi Sabit BaşLığı-

Suruklemek istediginde resim tasinmiyorsa;
Layer penceresinden dikkat ettiysen layerin uzerinde bir "kilit" sembolu var. sembole cift tikla ve acilan pencereden ok de. bundan sonra surukleme islemini yapabilirsin.

2lcqmhg.jpg

photoshop cs3 plugin sorunu

slm daha önceden cs2 de kullandığım büyün pluginler cs3 de problem çıkartıyor mutlaka serial istiyor bunu nedeni ne olabilir ve nasıl çözülür yardımcı olursanız sevinirim

slm daha önceden cs2 de kullandığım büyün pluginler cs3 de problem çıkartıyor mutlaka serial istiyor bunu nedeni ne olabilir ve nasıl çözülür yardımcı olursanız sevinirim

Tam emin degilim ancak sorunun kaynagi surum farkindan olabilir.
CS2 icin kullandigniz pluginlerin, CS3 icin olanlarini bulmaniz gerekebilir.
Veya daha saglikli bir cevap icin bekleyeblirsiniz..

arkadaşlar ben cd den photoshop cs3 yüklicem ama bana hata veriyor " Yüklemeye devam etmek için lütfen Photoshop cs3 ortamını takın" die bi hata veriyor bunun çözümü nedir nasıl düzeltirim yardımcı olurmusunuz ???

arkadaşlar ben cd den photoshop cs3 yüklicem ama bana hata veriyor " Yüklemeye devam etmek için lütfen Photoshop cs3 ortamını takın" die bi hata veriyor bunun çözümü nedir nasıl düzeltirim yardımcı olurmusunuz ???

Hataya bakilirsa bir noktadan sonra CD'yi okuyamiyor. Baska bir bilgisayarda deneme imkaniniz varsa denermisiniz ? Ayni hatayi verecekmi.
Veya baska bir kaynaktan indirdiginiz CS3'u kurmayi deneyin.
Genel bir hata olmadigi icin baska bir cozum yolu varmi bilemiyorum.

Merhaba arkadaşlar.Bir sorum olcak.Belki de cok basıt ama bır turlu yapamadım.15-20 layerim var suanda.6 tanesi sayfadaki farklı farklı alanlar seçili şekilde.ben bunlarıı tek tek seçip o alanlarıa ufak tefek ayarlara yaparak belirginleştirmem gerekiyor.(Bu uygulamayı yaptığım sitede şöyle diyor:"Aktif layer seçili iken ctrl ye basılı tutarak üzerine birkere soltuş yapmak yeterli" fakat hiç bişey olduğu yok ben yapamadım yani)Yardımlarınız için saolun şimdiden

Merhaba arkadaşlar.Bir sorum olcak.Belki de cok basıt ama bır turlu yapamadım.15-20 layerim var suanda.6 tanesi sayfadaki farklı farklı alanlar seçili şekilde.ben bunlarıı tek tek seçip o alanlarıa ufak tefek ayarlara yaparak belirginleştirmem gerekiyor.(Bu uygulamayı yaptığım sitede şöyle diyor:"Aktif layer seçili iken ctrl ye basılı tutarak üzerine birkere soltuş yapmak yeterli" fakat hiç bişey olduğu yok ben yapamadım yani)Yardımlarınız için saolun şimdiden

1.yol
Aktif layer, yani uzerinde degistirme yapacaginiz layeri secin.
Sonra CTRL tusunu basili tutun.
CTRL tusunu birakmadan su sekilde devam edin, fare ile layer penceresinde daha once sectiginiz layerin uzerine gelin.Fare imleci, resmin Kucuk on izlemesinin uzerindeyken fare ile sol tiklayin.
CTRL basiliyken layerin kucuk on izlemesein uzerine geldiginizde sizde fark edeceksiniz imlec degisecek. Kucuk on izleme dedgim yeri assagida kirmizi ile cizdim.

xduhvm.jpg

2.yol
Yukaridaki resimde kirmizi ile gosterdigim yere gelin ve farenin sag yusuna tiklayin, acilan seceneklerden "SELECT LAYER TRANSPARENCY" secenegini tiklayin. yukaridaki ile ayni islemi yapar.

Boylelikle layerinizdeki resmin cevresini secili hale getiririsiniz. Anlasilmayan bir nokta varsa yine yardimci oluruz =)
Kolay gelsin.

çok saol:)

bir sorum daha olcak.ara sıra kanal gizli oduğundan falan filan gibi hatalar veriyor.maske diye bir kanal oluşmuş bunu ben mı oluşturdum nasıl oldu anlayamadım.bir maske oluşturdum ama o katmandı.yazı yazmak istesem maskenın kırmızıyla yazılıyo.sürekli kırmızı kırmızı çıkıyo arkadan napmam lazım?normal mı yada?

Sorunu tam anlamayamadim. Veya resimli bir onrek koyarsan daha iyi olur.
Eger resim farkli rekte cikiyorsa kanal bolumunde olan tum renkleri secmen gerekiyor.

arkadaslar bi resmi arka planında ayıklayıp flashta kullanmak istiyorum ama photoshop bilemedigim için yapamıyorum.. :-( eger biliyorsanız lütfen yardım edın....???

abiler bir sorunum daha var benim... photoshopda resimi arka planda ayıklamak istiyorum ve bunu arastırdım...filters->extract.......... diye bir yol tarif ettiler fakat benım kullandıgım photoshop cs4 sürümünde filters da böyle menü acılmıyor yani yok...acaba sadece bende yok da benim haberim mi yok..yoksa cs4 de yok ve bunun baska bir yolumu var....????? lütfen yardımcı olun..kafayı yiyecem yoksa...

Yakınlastır resmi kesme işlemi yap otomatik olanı sec üstünde gezer;)

10ncp7c.jpg

ikona ayni font ve renk ile V.I.P yazmaniz mümkünümü ?

arkadaslar bana photoshop ogretebilicek varmı veya bi video yazı herhangi bisey yeterki photoshopu ogrenim lütfen yardım edin

yeni bir lcd monitör aldım samsung 2233sn 21.5" widescreen.
photoshop 7.0 kullanıyorum.
photoshopta bir resmi açtığımda görüntü aşağıdaki gibi geliyor ve dolayısıyla çalışamıyorum.
ekran ayarlarını
photoshopun renk ve görüntü ayarlarını kurcaladım ama halledemedim.
var mıdır bu konuda bilgisi olan bir arkadaşımız ?

resim1a.jpg

arkadaşlar ben bi resim üzerine baloncuk içinde yazı yazmak istyorum. Yani fotoğraftaki bi kişinin o sıra aklından geçenleri konuşma baloncuğu içerisinde resme nasıl yazabilirim ???

photoshop cs3 ver. 10 kullanıyorum

yardımcı olursanız sevinirim.....

arkadaşlar küçük fotoyu buyuttugumuzde pıxel bozulmalarını photoshopla giderebiyormuyuz tesekkurler.

10ncp7c.jpg

ikona ayni font ve renk ile V.I.P yazmaniz mümkünümü ?

Mümkün Deil kardesbenzerbi font bulmak lazım.

yeni bir lcd monitör aldım samsung 2233sn 21.5" widescreen.
photoshop 7.0 kullanıyorum.
photoshopta bir resmi açtığımda görüntü aşağıdaki gibi geliyor ve dolayısıyla çalışamıyorum.
ekran ayarlarını
photoshopun renk ve görüntü ayarlarını kurcaladım ama halledemedim.
var mıdır bu konuda bilgisi olan bir arkadaşımız ?

arkadaşlar küçük fotoyu buyuttugumuzde pıxel bozulmalarını photoshopla giderebiyormuyuz tesekkurler.

Az bi bozulma olabilir İmagaRdy'den İmage Size den yapabilirsin.

resim1a.jpg

Ekran kartı ile ilgili bi problemdir büyük bi ihtimal kardes.

9uqfc9.jpg

Arkadaşlar! photoshopta fırça kullanamıyorum, çözünürlükleri ne kalitede olursa olsun kare kare çıkıyor şekil oldgu bille belli değil bu sorunu nasıl çözebilirim tecrübesi olan varmı? teşekkür ediyorum şimdiden..

Geri