Perfect Xp Sp3+ Plus Edition[sp3 Ve Ötesi,700mb]-Sata/raid,Görsellik,Office,Antivirus

helal sana be valla ellerine sağlık. eğer dvd olarak photoshop cs3, dremweaver cs3, flash cs3, power dvd, nokia pc suite, nokia driver update, cute ftp professional, ofis 2007 tr, wamp server, mozilla firefox 3 ekltenili bi sp3 full sistem kurmaya niyetlenirsen ben talibim:D çok sağol tam kalbimiz okumuşsun:D:D

öncelikle emegine ve eline sağlık süpeeeer bir çalışma olmuş bilgisayarım müthiş oldu çok memnunum tam benim istedigim gibi bir sistem olmuş tebrikler

olay bı calısma olmus tesekkurler paylasım ıcın

Baba cevap yazarım tekrar demiştim. Anca nasip oldu kurmak. Walla harika olmuş. Hele internet cenifır olmuş. Ellerine sağlık. Yardımcı olan arkadaşları da tebrik ediyorum. Saolun varolun. :clap

barıs helal olsun onceki çalışmanı da ındirdim saolsın guzel paylaşım

şimdi indiriyorum umarım güzel bişi dir emeğinize sağlık.

kardes öncelikle emegine saglık.indirmedim ama sunu demek istiyorum cok saglam bi uşaksın eyvaalla nerden cıktı dersen yardım amaclı cok detay anlatmaya calışmışsın

teşekkür ederiz kardeş çok güzel olmuş

ellerine sağlık... hepsini indirdim. ama bir sorun var. kalıp yazdırıyorum ama yazdırmadan sonra, cdyi takınca ekrana xp yi kurma tablosu (ekranı) gelmiyor. aksine cdnin içindeki dosyalar çıkıyor ekrana. bunu nasıl çözeceğim yardım edersen sevinirim.

kardeş program güzel ama rar.'dan çıkartırken sorun yaşanıyor haberin olsun...

arkadaşım emeğine sağlık
ancak
indirdim ve partları açtım iso oluştu ve kalıp olarak cd ye yazdırdım ve autorun olarak çalışmadı

$OEM$
EXTRA PROGRAMLAR
I386
BOOTFONT
rvmintegrator
WIN51
WIN51IP
win51ip.SP3
şeklinde görünüyor setup yok autorun yok

şimdiye kadar indiren arkadaşlar aynı sorunu yaşadılar mı bir cevap verseniz arkadaşlar

arkadaşım merhaba senin sistemini indirdim laptopuma kurdum fakat kablosuz ağ çalışmıyor bunun için ne önerirsin cvp yazarsan sevinirim

Eline sağlık, fakat bi sorunum var. Yeni bir kullanıcı tanımlamak istediğimde windows yeniden açılışta benim kurulum yaptığım hesabı göstermiyor. Üstelik yeni kullanıcı hesabını da silemiyorsun.Çünkü Yönetici hesabı olarak açılabiliyor. Bunu sonradan sınırlı kullanıcıya çeviremiyorsun. Şimdi benim bütün hesabım admin olarak kaldığı için açamıyorum. Herşey diğer tarafta kaldı. Yeni kullanıcı hesabını nasıl sileceğim. Yada admin hesabını normal olarak nasıl açabilirim. (Güvenli kipte değil- normal kipte)

Acil yardım pls!

slm indirdim kurdum ellerine sağlık Gerçekten çok stabil çalışıyor.Çok büyük emekler Var.Yazdıklarını ilk okuduğumda fake sanmıştım bu kadar prog ve 700mb bir ara entegreyi denedim ama cd 1gb oluyordu :)) Başarılarının ve çalışmalarının dvmını diliyorum.

denemek lazım güzel çalışma tşk

rar şifresi istiyor çözümü nedir

Geri