Perfect Xp Sp3+ Plus Edition[sp3 Ve Ötesi,700mb]-Sata/raid,Görsellik,Office,Antivirus

anlaşılan barış cvp yazmıcak sorularımıza :(

eline sağlık deneme fırsatım oldu. mükemmel olmuş. fakat ben smartnet marka modem kullanıyorum onu tanıtamadım bi türlü. mecburen başka bi xp yüklemek zorunda kaldım. nedense senin xp de bi türlü göremedi benim modemi. ama onun dışında çok iyi. herkes kullanmalı bence

Bi iş yapacan tam yap kardeşim konuyu açmıssın iyi hoşda açdıın konuda sorun mu var neyse artık su kadar ınsan bısı soruyo cvp versene dıyolar ben yapdım çalışdı nerden bılecez ? SALDIM ÇAYIRA MEVLAM GAYRA olmaz boyle şey

BU SORUNLARIN CVBINI BILMIYODUN NIYE AÇDIN ? ALLA ALLA

hocam yuklerken c yi formatladıktan sonra kurulum dewam etmiyor bu sorunu nasıl cozebilirim?

konu hakkındaki bilgiler ve açıklamalar (benimekranda)ekranda sağa doğru kaymış,yazıcıdan çıkartırken yazılar yarım kalıyor
,solköşeye doğru kaydırsanız yazıları-resimleri lütfen!süper bir çalışma tebrikeder saygılar sunarım!

Arkadaşım Benim Aradığımda Böyle Bişeydi şimdi Indiriyorum Inşallah Bi Kurayım Sana Teşekkürümü şimdiden Edeyim Dedim Sağol Kardeş Bilgi Ve Beceriler Paylaştıkça Daha Güzel Ve Değerli Olurlar Benim Için Emeğine çok Teşekkürler

extra süpersin baba. valla ben artık windows kurduktan sonra. Driver, proğram, Transformation pack, cart curt kurmaktan bıkmıştım vallahi. baba ilaç gibi oldu vallahi. Emeğine eline sağlık....

teşekkürler süper yükledim harika vistadan farkı yok

baris7 helal olsun indirdim kurdum süper olmuş benim laptopta orj.vista vardı daha önce xp kurdum ama sürekli sorun vardı senin hazırladığını kurdum hiç bir sorun yok süper olmuş emeğine sağlık hakkını helal et çalışmalarında başarılar dilerim

İndirdim, kurdum. Hızlı ve sağlam görünüyor. Sadece Nod32' yi sildim çünkü ekrn.exe uygulaması işlemciyi (core2 duo 2.13) %100 oranında kullanıyordu. Bunun dışında bir de Windows Kenar Çubuğu AverTV uygulaması çalışırken, tv ekranını hareket ettirdiğimde rahatsız edebilecek derecede titreşiyor. Bunlar dışında saçmasapan boot ekranları veya sistemi oluşturanın adının, sitesinin reklamının olmadığı çok güzel bir xp versiyonu. Format düşünenlere tavsiye edebilirim. Teşekkürler.

hocam bu eklediklerinizden bazılarını kurmak istemiyorum
kaldırmanın bir yolu var mı ?

1 Haftadır kullanıyorum cook memnunum gercekten harıka olmus elıne saglık arkadasım...

Yanlız guvenlık acıgım cok :( onlarla ugrasıyorum suan bunla bı alakası yoktur belkı ama solıyeyım dedım..

Xp yı kurduktan sonra ıstedıgın programı sılebılırsınız Program Ekle Kaldırdan.....

1 Haftadır kullanıyorum cook memnunum gercekten harıka olmus elıne saglık arkadasım...

Yanlız guvenlık acıgım cok :( onlarla ugrasıyorum suan bunla bı alakası yoktur belkı ama solıyeyım dedım..

Xp yı kurduktan sonra ıstedıgın programı sılebılırsınız Program Ekle Kaldırdan.....

Hocam onu biliyoruz.
Kuruluma geçmeden bazılarını silmeyi istiyorum

Sp3 ile başım belada, sadece sp3 kaldırmanın bir yolu yoksa başka sistem yükleyeceğim. Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen. xfx 7900gs extreme ekran kartımın 2006 sürücüsünü kullanmak zorunda kalıyorum, sp3 güncellememe izin vermiyor.

ya beyler benim adsl hızı 2048 ama bu dosyaları 17 kb ile indiriyor. benim bil.de mi bi sorun var yoksa dosyalar normalde mi bu hızda iniyor. beni bilgilendirebilir misiniz lütfen.?

kardes ben indirdim ama başlangıç cd olarak kuramadım yardım açtığım partlarda uzantısı iso olarak gözüküyo ama winrar la klasöre cıkart diyorum olmadı

benim bi sorum wardi..
benim pcde kablosuz bağlanti war .. format atmam lazim.. fakat elimde kablosuz bağlanti cihazimin cdleri yoq... ayrica ağ yapilandirmasindan pek fazla anlamiyorum..
acaba format atip bu xp yi kurarsam ağ bağlantisi ve kablosuz bağlanti cihazinin cdlerine gerek kalir mi? biraz karişik oldu ama mevzu karişik idare edin :D

Geri