Perfect Xp Sp3+ Plus Edition[sp3 Ve Ötesi,700mb]-Sata/raid,Görsellik,Office,Antivirus

az önce kurdum valla nediim super olmus eline aklına beynine saglık.HELAL OLSUN:)

üstat bende kurdum teşekkür ederim.ama güncellemeler açık değil. açarsam hata verirmi.bilgilendirirsen sevinirim.

arkadaşım ellerine sağlık indirip kurdum.çok güzel olmuş.anlaşıldığı üzere çok uğraşmıssın. fakat sana bir sorum olacak .yanıtlarsan sevinirim. Güncelleştirmeler kapalı kuruluyor.açarsam bir sorun çıkarmı? teşekkür ederim.

emeklerine sağlık dostum.Çok güzel bir çalışma olmuş ya.başar8ılarnıon devamınıo dilerim

teşekkürler kardeş emeğin için.. kuran arkadaşlara ve cd yi hazırlayan arkadaşa soracağım pc hızında ve açılış kapanış hızında nasıl bi değişiklik oldu hissedilir derecede arttımı kurup kullanan arkadaşlara soruyorum..

ya min sistem gereksinimleri xp ile aynı mı?
güncelleştirmeler açılsa sorun yapar mı?
ellerine sağlık güzel görünüyor

yükledim ve sonuç harika,çok çok teşekkür ederim.ellerine sağlık MÜKEMMEL

Emeğinize sağlık indirmeye başladım harika görünüyor. Tam ihtiyacım olan şeydi. Tekrar bir teşekkürü borç biliyor ve çalışmalarınızın devamını diliyorum.

Bende yükledim birçok programı içinde barındırması özellikle sata office ve güncelleştirmelerin olması cok hos ama tek dikkatimi çeken şey kullanıcı adı olarak perfect xp sp3 olarak geliyor ve bu kullanıcıyı kaldıramıyosunuz yenı bir bilg yöneticisi kullanıcısı atadıgıızda ıse eskı kullanıcı kayboluyor ve ancak guvenlı kıpten acınca acılıs ekranında görüyorsunuz perfect xp sp3 kullanıcısını ve yıne kaldıramıyosunuz

Valla Helal Oslun Demekten Başki Bişey Kalmadı Süper şu An Bu Sistemden Yazıyorum Mükemmel...

c ve d sürücüleri otomatik olarak paylasıma acık oluyo kapattıgıızda da bilg yenıden açıldıgında yine acık konuma gelıyo ve bu sistemle ilgili güvensizlik duyuyorum sizlere tavsiyem orjinal xp nizi kurup tüm güncellemeleri cekin programları kurun ve acronis gibi programlarla yedeğini alın ve sorun oldugunda yenıden eskı halıne getırırsınız 1 kere uğraşırsınız güvenliğiniz sistemi kurarsınız bununla ugrasmayın

teşekkürler kardeş,m.CD KEY İSTEMEZ DEĞİLMİ

aynen sorunu bende çözdüm kurdum süper çalışıyo saol üstad tekrardan emeğine sağlık

çok harika olmuş ama bi sorun var bende mı acaba programdamı güvenlik merkezini acamıyorum tesekurler

Kurulum vs işlemlerinden tam anlamayanların burada tantana yapmalarını kınıyorum. Adam bi ürün hazırlamış ve müsait olduğu sürece desteğinide verir. Destek vermezse yine onun bileceği bir iş. İsteyen kurmaz olur biter. Burası bir forum ve insanlar her paylaşımın derdine düşemez. Belki bu kişi onlarca forumda yüzlerce konusunu takip ediyordur. Konuyu veren kişi başkma bir kaynaktan da aktarmış olabilir, çalışma sahibi değildir belki. İhtimaller bir sürü olabilir. Biraz düşünün ona göre yazın, acaba zaman ayıracak durumu varmı. Birçok kişinin ise kurulumdan ziyade partları indirme sıkıntısından bahsettiğini gördüm. Rapid kullanma ile ilgili bir sürü yazı var onları okuyun. Burada partlar nasıl indirilir dersi verilmiyor, bir çalışma sunuluyor. Daha başta bu sıkıntıları yaşayan kullanıcıların bir bilene bu işi yaptırmalarını öneririm. Ben üründe ciddi bir sıkıntı göremedim. Sıkıntısızca hepsini indirdim ve test ettim güzel çalışma olmuş. Sata diski olanlar eğer sorun yaşarsa biostan ayarlama yaparak kuruluma başlasın. Genel olarak sata sürücüleri tanıyor zaten. Adamın biri niye yavaş indirdiğini bile yazmış. Yok böyle bişey yaa. Yukarda bir arkadaşta kurulumdaki kullanıcıyı silmekten bahsetmiş. Silemezsin kardeş çünkü kurulumu administrator yapıyor. Eğer sen istersen kendine yeni bir bilgisayar yöneticisi hesabı oluştur ve onu kullan. Zaten yeni oluşturdunmu kurulumda gelen oturum kaybolur, sadece seninki görünür. kurulumdaki oturumu sadece güvenli kipte açtığında görebilirsin. Cevap yazılacak sıkıntı görürsem bende yazarım. Ama niye yavaş iniyor, dosya inmiyor, part bozuk falan diyenlere cevabım yok. Linkler sağlam, sorunlu part olursa baştan indirin. Kolay gelsin. Çalışma için teşekkür ederiz.

Geri