----Perfect Xp 2008 (professional, Türkçe)----

Aynı şey bendede olmuştu başka linklerden indirdiğimde... rarları birleştiriyorum bir klasörün içinde yeni bir rar ortaya çıkıyor onun içindede setup , beni oku serial vs var... yardım edin lütfen..

Kurulum sırasında %7 den sonra "driver.cab" dosyasını ve diğerlerini peşisıra bulamayıp kuramıyor ve her defasında F3 ile çıkmak zorunda kalıyorum.

arkadaşlar ben kurdum bu cd ile xp yi. bilgisayar canavar gibi hızlandı ancak görsellik bekleyen arkadaşlar için bence çok çok yetersiz olmuş. ben 10 üzerinden 7 veriyorum. bu puanıda hızından dolayı veriyorum. daha güzel görsellik içeren xp ler var ama buda bi kenarda durabilir.

cd ye yazdıramayan arkadaşlar için açıklama yapıyorum
1. adım
partları bir klasör içine indirin
2.adım
birincipart üzerine sağ tıklayıp klasöre çıkartın(isteyen 1. partı açıp sürükle bırak da yapabilir:))
partların hepsi birleşip klasör içinde toplanacaktır.
3.adım
şimdi çıkardığımız klasörün içinde iso dosyasını göreceğiz.Bu iso dosyası winrar arşivi şeklinde olabilir(bunu açmayacağız).Bu winrar arşivi üzerine çift tıkladığımızda nero otomatik olarak çalışacak eğer çalışmazsa w.rar arşivi üzerine sağ tıklayıp birlikte aç seçeneğinden neroyu seçeceğiz.
4.adım
karşımıza kalıbı cd ye yazdırmamız için gereken pencere çıkacak.Bu pencerede kalıbı hangi hızda yazdıracağımızı belirtip yak dicez bukadar.(16x den yukarda bir hızla yazmamanız tavsiye edilir.)

ben bunu daha önce indirip kurmuştum kusursuz ancak sp3 kurunca resimdeki tema gidiyor sadece bir mavi tema var o aktif kalıyor şu an hala kullanıyorum güzel bir xp

güzel paylaşım hocam sağol,indiriyorum..

eline sağlık.
edit yapmalarda babama güvenmem :(((
genelde %50 sorunlu oluyor

Ôncelikle Saol Emegin Icin
Butun Partlari Indirdim Vs
Butun Kurulum Bitti Hersey Mukemmel Olmus
Fakat Azerty Klavye DÜzeni Yok Ben Belcikada Yasiyorum
Tam Aksinede Burada Klavyeler Azerty Yani Tr Deki Gibi Qwerty Degil
Baslat Denetim Masasi BÖlge Ve Dil Secenekleri Diller Ayrintilar Dan Azerty Systemi Malesef Bunu Sonradan Ekleye Bilirmiyim Yardimci Olana Simdiden Tesekkurler

1.belgium Comma Klavye Duzeni Gerek Bana
2.bunu Windows Un Hangi Klasorune Eklemem Gerek Yada Reg File Filan Mi?
3.bu Dosyayi Nereden Bulurum
4.tsk Er...

indiriyom bakalım ade hayırlısı emeğine sağlık teşekkürler.

eline emeğine sağlık hocam. tam bu konuda çıkmazdaydım ki yetişdin hızır gibi :D

slm arkadaşım emeğine sağlık.dosyaları indirdim iso olarak cdye yazdırdım.fakat cd nin içinde set up dosyası yok.yani cd yi taktığımda set up gelmiyor.acaba neden;?

slm arkadaşım emeğine sağlık.dosyaları indirdim iso olarak cdye yazdırdım.fakat cd nin içinde set up dosyası yok.yani cd yi taktığımda set up gelmiyor.acaba neden;?

çok teşekkürler bu xp yi 1 hafta önce o kadar aradım ki bi türlü linkini bulamamıştım.spyke12 nickli muhterem insanın uploadı. okuduğum sitede linki kaldırmışlardı bende başka bi yerden başka bi xp indirmişti.şimdi kafam karıştı doğrusu buna rastlayınca ufukta format var:)

eline saglık kardeş yanlız bi sorun var DVD ye yazdıktan sonra setup gelmiyor nedne olabilir

cdye doğru yazdırdığına emin ol.... islenmesi gereken yok şu

neroda kalıp,tasarı,dosya sekmesine tıklıyosun
ardından disk kalıbı veya kayıtlı dosya seçiosun.
indirdiğin iso dosyasını seçip ormatı görüntü dosyası olarak seçiyorsun
çalışması lazım

Kardeş emeğine sağlık indiriyorum güzel paylaşım teşekkürler

aga bunda sp1 sp2 sp3 warmı ona qore yoksa ben indirim

kardeş tüm yazılanları okudum bu xp sp1 mi sp2mi sp3 mü bana herkesin istediğinin aksine sp1 lazım yada spsiz bir proğram var bende sp2 ve 3te çalışmıyo o bakımdan nasıl yapacam bu o xp olabilirmi?

Geri