----Perfect Xp 2008 (professional, Türkçe)----

Emeğine sağlık arkadaşım, format zamanı denerim mutlaka.

Bu XP yide en yakın zamanda indirip deneyeceğim şimdi Pc de shane xp var ve harika çalışıyor birde bunu denemek istiyorum emeğin için çok teşekkür ederim kurduktan sonra düşüncelerimi daha da net olarak paylaşacağım..İyi forumlar..

ђєάVєηśįś;2914287' Alıntı:
Aslında elimde şuanda sp3 lü katılımsız süperbi xp var ama koyamıyorum malesef rapid üyeliğimyok :(

madem elinde var meşhur driverlarıda ekle o zaman bi an önce paylaşman dileği ile teşekkürler. fazla uğraşmaz arkadaşlarımız hatta office 2008 de olur.çok şeymi istiyorum acaba.:clap

Malesef upload yapamıyorum şuanda yapabilsem teklink koyma imkanım olsa koyardım yeterki herkes faydalansın ama o imkanım yok malesef :hhuzgun

tek link olsa indirirdim partlar risk demek :(

valla indirdiim en kıyak xp bu tavsiye ederim herkese performansı mütiş

hocam bende asus mainboard sata 1 samsung hd 321kj hd var sata driver uyarmı kurabilirmiyim

kardeş kusura bakma ama bölgesel dil seçeneklerine arapçayı nasıl ekleyebiliriz klavyeyi nasıl arapça yapabiliriz

kardeş bu görsel klavye ancak fare ile yazabiliyoruz ben mümkünse direk klavyeden arapça karakterleri yazmak istiyorum giriş dillerinde arapçayı nasıl koyabiliriz tekrar teşekkür ederim bunun haricinde bir sorun çıkmadı ve performansı çok iyi

Şimdi Normal xp den daha iyimi Sonuç vericek..?
Performans bakımıdın ???? bunu cvpla yeter :D

bazı eklentiler olmadığı ve gerekli olanlar üzerine eklendiği için iyi ve üzerindeki programlar
ihtiyaçları karşılıyor

kardeş bu görsel klavye ancak fare ile yazabiliyoruz ben mümkünse direk klavyeden arapça karakterleri yazmak istiyorum giriş dillerinde arapçayı nasıl koyabiliriz tekrar teşekkür ederim bunun haricinde bir sorun çıkmadı ve performansı çok iyi

Valla onun için bi bilgim yok microsoftun sitesinden araştır bi istersen...

kardesim emegine saglık ama bunu neroda nasıl yazdırcaz cıkan dosya winrarla acılıyo neroda veri cd mi yaratcaz biraz anlatırsan yardımcı olursan sevınırım

Güzele benziyor, deneyelim bakalım. Teşekkürler.

arkadaşlar format atarken sorun yaşadım. cd'yi taktıktan sonra 2-3 dakika sonra mavi ekran çıkıyor ve hata oluştu diyor. bunun nedenini bilimiyorum. 4 bilgisayarda da denedim ama olmadı. acaba yardım edebilir misiniz?

Geri