----Perfect Xp 2008 (professional, Türkçe)----

Arkadasım eline sağlık,süper bir çalışma olmuş, son derece de hızlı çalışıyor:)bu arada sunu da belirteyim,dvd yazıcım daha önce her şeyi yapıyor ama yazma yapmıyordu, her yerde firmware aradım bulamadım, o sorun da halloldu,sanırım sp3 ün işi, ilgilenenlere duyurulur(umarım gene yazmamazlık yapmaz:)

kardesim emegine saglık ama bunu neroda nasıl yazdırcaz cıkan dosya winrarla acılıyo neroda veri cd mi yaratcaz biraz anlatırsan yardımcı olursan sevınırım

arkadaşım rar'ı açınca iso dosyası cıkacak, neroda kalıbı dıske yazdır yada bazılarında görüntüyü diske yazdır dıye bir secenek var, onunla yazdıracaksın,(veri yazdır olmayacak) kolay gelsın

Emeğine Yüreğine Sağlık Çok Güzel Olmuş 10 Numara PayLaşım...

, o sorun da halloldu,sanırım sp3 ün işi, )

SP3 yokki bu sistemde, yanıllıyor muyum yoksa??

Teşekkürler üsdat ben de tam böyle bişey arıyordum başka katılımsızxp ler denedim ama şimdilik en iyisi seninki

arkadaşlar format atarken sorun yaşadım. cd'yi taktıktan sonra 2-3 dakika sonra mavi ekran çıkıyor ve hata oluştu diyor. bunun nedenini bilimiyorum. 4 bilgisayarda da denedim ama olmadı. acaba yardım edebilir misiniz?

Demekki yazdırmada bi problem olmuş ben kendim kurdum bi sorun çıkmadı...

ђєάVєηśįś;3004207' Alıntı:
Malesef upload yapamıyorum şuanda yapabilsem teklink koyma imkanım olsa koyardım yeterki herkes faydalansın ama o imkanım yok malesef :hhuzgun

sana bi upload sitesi veriyim gerçekten mükemmel 1 gb a kadar upload yapıyor..rapid i 10 a katlıyor...download hızıda rapid kadar olmasada iyi...
www.yousendit.com

sanırım bende de doğrudan winrardan dosya açtı iso değil.ayrıca boot cd değil setup yapmıyor bi aydınlatırsanız sevinirim..

arkadaşlar ben rardan cıkarırken cilt bozuk hatası alıyorum
Teşekkürler

İniyo bakalım hacı. Sonucu yazarım.

arkadaşlar ben bunu indirdim rar dosyasını açtığımda karışma iso belgesi cıkmadı bende içindeki butun dosyaları bitane cd ye kopyayaladım ama şu anda yapamıyorum yardım ederseniz cok sevinirim

teşekkür emeğine sağlık. Hemen indirmeye başlıyorum.

sata olayına kafam karıştı..
benim masaüstüne kurcam ama ide..
bi sorun çıkmaz umarım..
bi de sp3 olsaymış tam süper olacakmış yani..
emeğine sağlık..

arkadaşlar mrb ben vista kurulu laptop var ama xp ye dönmek istiyorum bu dosyaları indirmeye başladım fakat nasıl format atıp yapıcağımı tam olarak bilmiyorum biri anlatabilirmi yardımcı olursanız çok sevinirim....

ya arkdslar,biçok kişinin başına gelen benmde başıma geldi,rar dan iso dosyası çıkmıo bisürü dosya çıkıo yardımcı olursanz sevnrm :(

Geri