pepsi fabrikası (brezilya)

nasıl ya anlamadım harbi harbi fabrika mı yoksa bizimkilerim kacak içki ürettikeri yerler gibi bi yer mi zaten içmem pepsi yi zaten ben de bi bilgi vereyim o zaman

__pepSinin aÇıLımı__

PEPSİ markasının isminin ne anlama geldiğini hiç düşündünüz mü? Belki hiç tahmin etmediniz ama günlük hayatımızda pek çok markayı pek çok ürünü kendi aleyhimize kullanıyoruz biz satın aldıkça biz kullandıkça verdiğimiz paralar aleyhimize geri dönüyor. PEPSİ de bunlarda biri açılımı

PayEPeniSaveIsrael

Pay E Peni Save Israel

--------->> Türkçesi: İsrail için bir peni

Bence artık Pepsi içmeyin !!!

sonuna kadar katılıyorum...
ilginç ve iğrenç...

Ya özellikle pepsinin açılımı diye yazılan şey çok saçma!! Bunu düşünmek insanın kendizekasına hakaret. komik valla!!

euehueh adamlar harbı harbı basıolar :D walla şaka maka ıcıne ne atıolar oda var :D fabrıkaya bak bea yuh :D

ben diyodum tek bizim ülkede kaçar olur bak buralarda da varmış arkadaşlar sizin aklınız eriyomu böle bi olayın olmasına birde tüm büyük firmalar israil içinmi çalışıyo saçma bence

öyle bir işlemişler ki kanımıza küçük görmek gibi olmasın ama köy bakkallarında bile rahatlıkla buluyoruz bu ürünleri.nasıl bir ağ kurmuşlarsa örümcek gibi yakalayıp alıştırıyorlar milleti...Sevmem ama ( kendilerin de ürünlerini de)adamlar bu işi nasıl yapacaklarını biliyorlar

arkadaslar pepsinin acilimi pay e peni sava israel olabilir ve oldukcada mantikli ama bence bu resimlerde görülen yerin pepsii ile tek baglantisi adamlarin pepsiyi korsan yapmalarindan geliyor onun disinda uluslararasi bir sirketin boyle bir sekilde olmasi size ne kadar mantikli geliyor bunu bir dusunun bakalim

nasıl ya anlamadım harbi harbi fabrika mı yoksa bizimkilerim kacak içki ürettikeri yerler gibi bi yer mi zaten içmem pepsi yi zaten ben de bi bilgi vereyim o zaman

__pepSinin aÇıLımı__

PEPSİ markasının isminin ne anlama geldiğini hiç düşündünüz mü? Belki hiç tahmin etmediniz ama günlük hayatımızda pek çok markayı pek çok ürünü kendi aleyhimize kullanıyoruz biz satın aldıkça biz kullandıkça verdiğimiz paralar aleyhimize geri dönüyor. PEPSİ de bunlarda biri açılımı

PayEPeniSaveIsrael

Pay E Peni Save Israel

--------->> Türkçesi: İsrail için bir peni

Bence artık Pepsi içmeyin !!!

Dai nerden çıkarıosunuz böyle şeyleri yaw cocacola içinde Allahım yok demek falan diolar daha neler duyucaz bakalım he ben kola içmiorum zaten bu böcek suyu olayından sonra...

Olma olasılıgı var ama yinede bilemicem kesin olarak bildim coca colanın formülü çalınıp pepsi firmasına satılmak istenmiş firma 4 kişiyi ihbar etmiş 3 yıl ceza evinde yattıktan sonra cıktıklarını haftası hepsi ölmüş kaynak veremiyorum uzun zaman öne okudum adamların pazar payları sabit ihtiyaçları yok birbirlerini karalamay tr genelde bakarsanız ana depoları beraberdir yani toptancılar hem pepsi hamde coca colayı piyasaya sürüyorlar aralarında o kadar belirgin bi rakbet olsa aynı toptancıda diyer markayı bulundurtmazlar cogubüyük şirkette gördüm adamlar yetkili servislerine diyor diyer markalrın işini yapmayacaksın sadece benim ürettim mallara bakacaksın diyor

Geri