pepsi fabrikası (brezilya)

Yaaa iste ne uzatıonız cola Turka Icın Bıtsın :D hem gayet hıjyenık ehehe

Yaw inanmayın
görmedinizmi orda yedigün ve fruko var

bunlar türkiyeden görüntüler

bence pepsi veya o veya bu kolayı içmeyin içeceksenizde turka için tadı kotu olsada
Tükiye için 2 ytl olsun yani türkiye kazansın biz kazanalım

bence bunlar kaçak üretiyorlar pepsinin bunu yapacagına inanmyorum

bence de kaçak imalathane ve pepsi'nin anlamı da çok zorlama olmuş..
arkadaşlar bi şey söyliycem öncelikle belirteyim ki coca cola şirketinin tüm dünyada işçilerine ve sendikalı üyelerine olan insanlık dışı davranışı gerçektir ve bu yüzden onlardan nefret ederim.. ancak şunu da belirtmek isterim ki muhammed yok mekke yok (haşa) konusu gerçek dışıdır çünkü coca cola logosu 1886'da atlanta'da oluşturulmuştur ki bu tarih ve yerde insanların arapça ve islamla ilgili bilgileri yok denebilir.. ayrıca mısır arap cumhuriyeti müftüsü profesör doktor nasser farid wassel'in 10 mayıs 2000 tarihli raporunda logoda islama hakaret eden bir içerik bulunmadığı belirtilmektedir.. yeni üye olduğum için coca cola konusuna kapanmadan yetişemedim burada yazdığım için affınıza sığınırım..

arkadaşım coca cola, pepsi sermayesi yabancıı

ülkemizde kola üreten fabrikalar varmı var ÜLKERin ColaTurkası
ilk çıktığındada çokta iyi tutulmuştu. Şimdi bilinen bir gerçek varki coca cola ve pepsi İsraile dolaylı yollardan yardım eden şirketler. Kimse kalkıpta bana bunun aksini inkar etmesin. Bu bir gerçek. İkinci bir nokta varki yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı paramı yabancıya vereceğime gider cola Turka mı içerim daha iyi.

Ecnebiyi zengin edeceğime Türkü zengin ederim.

Bir birey olarak benim son sözüm budur

Ben Böle Şeylere Karşıyım, Dikkat Ettm de Duvarda Vergi Levhası Yoktu ve Yazar Kasa Göremedim.
Yani Tamamen Vergiden Kaçırıyolar... :) :) :) :)

başka atılacak ... kaldımı

her markaya ... atmaktan baska birsey yapmıyorlar

coccinealden daha etkili bi kola bıraktırma yöntemi olck sanırım...

bu ne yaw.Bide vietnamda nike in fabrikası vardı orayı da böyle b...k götürüyordu.Ne olcak Amerikan malı hepsinin Allah belasını versin.

bu ne kepazelikdir böyle,bir kısım medyanın asparagas haberidir yine,dünya çapındaki bir firma kendini bu kadar ayağa düşürmez.

Artık Şişe KoLa içmem..

1-5.jpg

2-4.jpg

3-4.jpg

4-4.jpg

5-4.jpg

6-3.jpg

7-3.jpg

8-3.jpg

9-3.jpg

10-3.jpg

Geri