pepsi fabrikası (brezilya)

zaten kola aşırı derecede zararlı bir içecek hem sağlığınız için hem o güzelim çocuklar için kola içmeyin.Coca cola da farklı değil bunlardan

Peps, CocaCola ikiside kullanılmamalı ama içiyoruz işte ...

en iyisi içmemek doğal maden suyu içmek bence en iyisi... Ama dikkat edin dolam maden suyu ve doğal kaynak suyu yazısına çümkü içme suyu yada mineralli du yazısı yazan ürünler genellikle arıtma kuyu suyu oluyor bilginize...

resimler yenilendi ..

ne kadar hijyenik..canım çekti

orasi brezilya her sey normal fakirin ictigi pepsi bu
ama arkadasin dedigi gibi pepsi dünyadaki en büyük dev kola firmasi cocakoladanda daha ileri pay alanina sahip

komik görüntüler ama hiç inandırıcı değil. pepsi gibi bi firma değil brazilya somalide olsa böyle üretim yapmaz.

bir arkadaş burda yazmışki nakın ne temiz çalışıyorlar detarjanlı falan...burda koptuk ya ...saglam demişsin hiç bu kadr gülmedei uzun zamandır sagolasin kardeşim...

nasıl ya anlamadım harbi harbi fabrika mı yoksa bizimkilerim kacak içki ürettikeri yerler gibi bi yer mi zaten içmem pepsi yi zaten ben de bi bilgi vereyim o zaman

__pepSinin aÇıLımı__

PEPSİ markasının isminin ne anlama geldiğini hiç düşündünüz mü? Belki hiç tahmin etmediniz ama günlük hayatımızda pek çok markayı pek çok ürünü kendi aleyhimize kullanıyoruz biz satın aldıkça biz kullandıkça verdiğimiz paralar aleyhimize geri dönüyor. PEPSİ de bunlarda biri açılımı

PayEPeniSaveIsrael

Pay E Peni Save Israel

--------->> Türkçesi: İsrail için bir peni

Bence artık Pepsi içmeyin !!!

BUDUR.... saol abi

bu görüntüler ıraktan .daha önce görmüştüm.arkadaki resim de dikkat edilirse ıraklı şii liderlerinden

arkadaşlarında söylediği gibi bilmem kaç trilyon dolar piyasa değeri olan bi firmanın böyle bi şey yapması imkânsız.Ayrıca bi dünya sağlık örgütü var kurluşu var insan hayatı bu kadar ucuz değil kola açısından tabi :D

Geri