office programınız orjinal olsun istermisiniz..??

olmuyor yaa

ya ben dosyayı indirdim fakat çalışmıyor sadece bir tuşa basın diyor basıyorum kayboluyor şu güncelleştirmeyi yapanlar yardım edermisiniz lütfen

teşekkürler...zaten orjinal office kullanıyorum

Office programlarından birini açınca yukarıda araç çubuğunda "orjinal yazılım edinin" uyarısı veriyorsa, office programları kapalıyken c:\windows\system32\OGAAddin.dll dosyasını silin.

ben sildim dediğin gibi fakat yıldız kalkmıyor

ben sildim dediğin gibi fakat yıldız kalkmıyor

system32 içinde vgatray diye exe var onu silmen gerekir ancak sistemin açıkken buna izin vermeyebilir unlocker programı varsa onunla sil yada pc'yi güvenli modda çalıştırıp öyle silebilirsin..umarım yardımcı olabilmişimdir...

buda siteden bulduğum unlocker programının linki

http://www.hackhell.com/resimli-prog...ker-187-a.html

birde böyle dene bakalım arkadaşım..

ya ben dosyayı indirdim fakat çalışmıyor sadece bir tuşa basın diyor basıyorum kayboluyor şu güncelleştirmeyi yapanlar yardım edermisiniz lütfen

arkadaşım indirdiğin rar paketini açtığında içinde çıkan install.bat dosyasına çift tıkla dos ekranı açılır ve 1 dosya kopyalandı der.herhangi bir tuşa bas ekran kaybolur.sonrada ogacheck.dll dosyasını kopyala ve sys32 klasörü içine kopyala bu arada sys32 içinde var olan ogacheck dosyasının uzantısını bak olarak değiştir..

Daha önce benzer bir proğram denedim işe yramamıştı, inşallah bu sorunu çözer.

2003 içinmi 2007 mi yada hepsi içinmi neyaptıysam olmadı umarım bu olur.saol yinede emegine saglık

Bende deniyorum ama olmadı.Şimdi sorun Ofis 2007'yi güvenli modda bile kaldıramıyorum.

Bende deniyorum ama olmadı.Şimdi sorun Ofis 2007'yi güvenli modda bile kaldıramıyorum.[/QUOTE

ofis 2007'nin kaldırılamama sebebi bu yapılan işlem değil arkadaşım ofis 2007 zaten böyle bir sorun yaratıyor forumda yazılım kaldırma programları var onlarla kaldırabilirsin (youruninstaller)..

Arkadaşlar Microsoft Orjinal Değil Uyarısını Temizlemek Icin Ne Yapmalıyım

arkadaşlar benim ofis 2007 ama bi problem var olmuyo:vur
birinci adımı yaptım 1 dosya yüklendi baktım olmamış sonra diğer uygulamaları yaptım ama yemedi:saskin
lütfen yardım...

Geri