office programınız orjinal olsun istermisiniz..??

Herkes yapmış umarım bende becere bilirim teşekürler.

Dostum,
Yazılan işlemleri hepsini yaptım. Sayfadan doğrulamayıda geçtim. Lakin Outlook'u açınca karşıma yine orjinal yazılım değildir diye kutucuk çıktı. ne yapmalıyım. Office 2003 TR kullanıyorum

Dostum,
Yazılan işlemleri hepsini yaptım. Sayfadan doğrulamayıda geçtim. Lakin Outlook'u açınca karşıma yine orjinal yazılım değildir diye kutucuk çıktı. ne yapmalıyım. Office 2003 TR kullanıyorum

system32 içinde vgatray diye exe var onu silmen gerekir ancak sistemin açıkken buna izin vermeyebilir unlocker programı varsa onunla sil yada pc'yi güvenli modda çalıştırıp öyle silebilirsin..umarım yardımcı olabilmişimdir...

buda siteden bulduğum unlocker programının linki

http://www.hackhell.com/resimli-program-anlatim/542645-silinemeyen-dosyalara-son-unlocker-187-a.html

slm arkadaşlar ben programı yıldızlandıktan sonra kurdum dogrulamadan geçti fakat yıldız hala sağda duruo onu kaldırabilecek bi şey varmı bildiğiniz

system 32 nin içinde vgatray.exe dosyası yok arkadasşlar yardımcı olabilirmisiniz

slm arkadaşlar ben programı yıldızlandıktan sonra kurdum dogrulamadan geçti fakat yıldız hala sağda duruo onu kaldırabilecek bi şey varmı bildiğiniz

system 32 nin içinde vgatray.exe dosyası yok arkadasşlar yardımcı olabilirmisiniz

bunula kaldırabilirsin arkadaşım

http://www.hackhell.com/resimli-program-anlatim/542645-silinemeyen-dosyalara-son-unlocker-187-a.html

yanlız system32 de o yıldız mutlaka vardır çünkü kensini oraya kuruyor..

eyvallah kardeşim allah razı olsun senden benimde office'im doğrulamadan geçti artıkım...

sağol sağol sağol :)

eline sağlık sorgulamayı geçtim ancak mavi yıldız banamısın demiyor hala orda programı yeniden kurmadan ondan kurtulma yolu varmıdı acaba?

eline sağlık sorgulamayı geçtim ancak mavi yıldız banamısın demiyor hala orda programı yeniden kurmadan ondan kurtulma yolu varmıdı acaba?

system32 içinde vgatray diye exe var onu silmen gerekir ancak sistemin açıkken buna izin vermeyebilir unlocker programı varsa onunla sil yada pc'yi güvenli modda çalıştırıp öyle silebilirsin..umarım yardımcı olabilmişimdir...

buda siteden bulduğum unlocker programının linki

http://www.hackhell.com/resimli-prog...ker-187-a.html

ne system32 de nede başka bir yerde yok vgatray diye bir exe . artık office açılırken dogrulama ıcın gun sayıyor ve 16gün kaldı dıyor... ne yapmalıyım. winxp işletim sistemi daha evvel boyle bı sıkıntı yoktu baya uzun zamandır office kullanıyrduk ama bı sure evvel kendıligınden bu orjinalik denetimi başgösterdi.word excel vs.. 2002 sp3 var. ürünü etkinleştir diyince ürün zaten etkinleştirildi diyor. mavi yıldız hep köşede gitmiyor asla.pc açılınca oda çıkıyor oraya.

kaliteli bir paylaşım saol......

Thanks Kardeş..........

Teşekkürler, işe yaradı.
Ama yeni bir office belgesi açınca yıldız yine uyarı verdi.

Bu işlemden sonra

Restart atıyoruz ve mavi yıldız ortada yokken

-) Bilgisayarımıza restart atarak güvenli modda tekrar açıyoruz.
(güvenli mod başlangıcı pc açılırken sürekli F8 e basarak yapılmaktadır.)

-) C:\Windows\System32\ hedefine giderek Wgatray.exe dosyasını siliyoruz.

-) Masa üstüne gelip geri dönüşüm kutusunu boşaltıyoruz.

-) Bilgisayarımızı yeniden başlatıyouz.

Ve artık tamamen kurtuluyoruz.

Office programlarından birini açınca yukarıda araç çubuğunda "orjinal yazılım edinin" uyarısı veriyorsa, office programları kapalıyken c:\windows\system32\OGAAddin.dll dosyasını silin.

çok teşekkürler Office 2003 te sistem32 deki dosyayıda sildikten sonra işe yaradı..çok iyi bir paylaşım...

arkadaşlar güncelleştirmeleri sorunsuz yapıyorum office 2007 de fakat hala orjinal ürün bildirisi veriyo offisin her programında (word, powerpoint vs.)

Geri