office programınız orjinal olsun istermisiniz..??

teşekkürler deniyorum

denedim ama olmadı dostum yinede saol

ellerine sağlık , süpriz ve çalışan bir yöntem..

bilgisayarını yeniden başlatıp denersen düzelecektir arkadaşım..eğer düzelmezse sağ alt köşede çalışan programların içinde yıldız gibi birşey varmı ona bak ve yaz yardımcı olmaya çalışayım...

Sn. okidoki35,

windows sitesinde doğrulama başarılı oldu, yeniden başlattım ama sağ alttaki yıldız gitmedi ve ofis programlarını açtığımda uyarı veriyor.
yardımınızı ricaederim.

Sn. okidoki35,

windows sitesinde doğrulama başarılı oldu, yeniden başlattım ama sağ alttaki yıldız gitmedi ve ofis programlarını açtığımda uyarı veriyor.
yardımınızı ricaederim.

arkadaşım pc'yi güvenli modda başlat ve system32 içinde bulunan vgatray.exe'yi sil daha sonra pc'yi yeniden başlat sorun kalmaz..umarım yardımcı olabilmişimdir..

teşekkür ederim arkadaşım bunlar süper paylaşımlar sağolun

arkadaşım pc'yi güvenli modda başlat ve system32 içinde bulunan vgatray.exe'yi sil daha sonra pc'yi yeniden başlat sorun kalmaz..umarım yardımcı olabilmişimdir..

Sn.Okidoki35,

belirttiğiniz şekilde yıldız gitti ama şimdi şöyle bir sorunla karşı karşıyayım;
bilgisayarımda 2 çeşit ofis var;
1- 2000 (excel-word)
2- 2003 (ms outlook)

ofis 2000 için sorun halloldu ama 2003 de outlook u açınca araç çubuklarında "outlook un bu kopyası yasal değil" diyor. bunu nasıl ortadan kaldırabilirim?

yardımlarınız için şimdiden tşk

Sn.Okidoki35,

belirttiğiniz şekilde yıldız gitti ama şimdi şöyle bir sorunla karşı karşıyayım;
bilgisayarımda 2 çeşit ofis var;
1- 2000 (excel-word)
2- 2003 (ms outlook)

ofis 2000 için sorun halloldu ama 2003 de outlook u açınca araç çubuklarında "outlook un bu kopyası yasal değil" diyor. bunu nasıl ortadan kaldırabilirim?

yardımlarınız için şimdiden tşk

valla arkadaşım bu durumda en akılcı çözüm 0ffice 2003 kaldırıp pc'yi yeniden başlatıp regedittende office 2003 ile ilgili kalan registry'leri silip office 2003 ü tekrar kurmak...HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office yeri burası umarım yardımcı olabilmişimdir...

ÇOK SAĞOL gerçektenbu sefer doğruladı

emek için teşekkür yalnız benim sistem vista batı açınca engellendi diyor yeniden başlattım yine olmadı yönetici olarak çalıştır diyorum yine olmuyor bilgi verene teşekkür .

emek için teşekkür yalnız benim sistem vista batı açınca engellendi diyor yeniden başlattım yine olmadı yönetici olarak çalıştır diyorum yine olmuyor bilgi verene teşekkür .

antivirüs ve güvenlik duvarını kapatırsan olması gerekiyor..işlem bitince tekrar açarsın her ikisinide...birde vistada spy koruması yapan kendi programı vardı windows defender onuda kapat..

teşekkürler bende bi deniyeyim

bu tür programları denedim doğrulamayı geçiyor, güncellemede yapıyor fakat birkaç gün sonra kilitleniyor. Bunun sebebini bir türlü anlamış değilim

teşekkürler eline emeğine sağlık

Maalesef bu da hikaye çıktı. office 2007 doğrulamayı geçemedi.

Geri