Office DOGRULAMASI ETKiNLESTiRME Crack_v1.7.111.0

Daha indiremeden kaspersky iptal ediyor .... bir daha deniyecem...

Daha indiremeden kaspersky iptal ediyor .... bir daha deniyecem...
DEVRE DISI Birak arkadasim, kaspersky'yi bu konuda genel cracking anlatimindan fazla burda degindim, yapmak istedigimiz islem potansiyel tehlike sinirlamasi ile derecelendirildiginden böyle bir iptal söz konusu aksi halde zararli bir yazilim degildir, tekrar ederek yardimci oluyorum, herhangi bit telasa kapilmadan benim paylasimlarimdan yararlanabilirsiniz, %99.9 SAGLAM kolay gelsin size,de hayirli forumlar,

amarar dosyası virüslü

dostum çalışmana sözüm yok ama dosya virüslü

eline sağlık kardeş. uzun zamanmandır arıyordum

Kaspersky
Internet Security 2010
ErİŞİM engellendİ
Talep edilen adres açılamıyor

Açılmaya çalışılan adres:

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
388157586/1124973/WGA_v1.9.9.1_crack__HA
CKHELL.com.rar

Karşılaşılan tehdit biçimi:

Geçerli adres aşağıda belirtilen virüslü dosyaları içeriyor: Trojan-GameThief.Win32.Magania.ahlu

Oluşturma zamanı:
17.05.2010 14:28:44
Kaspersky Internet Security 2010

İşte durum buuuuu

İşte durum buuuuu
2v3myrl.gif
Benim paylasimlarimda virüs olmaz arkadasim, bak asagida hem g-data hem kaspersky ile
iste virüs olmadigina dair scann ICINIZ RAHAT OLSUN güle güle kullanin
2v9b57p.png

yok ben görmedim ,way ben duymadim anlamam bu konuya HER SEFERINDE tesekkür etmek yerine fikirbirligi yapmis gibi viruslüdür diye yardimci olmak istiyorsaniz ! devam edin,
not>indirip tesekkür edenlere ben tesekkür ediyorum

2v3myrl.gif
Benim paylasimlarimda virüs olmaz arkadasim, bak asagida hem g-data hem kaspersky ile
iste virüs olmadigina dair scann ICINIZ RAHAT OLSUN güle güle kullanin
2v9b57p.png

yok ben görmedim ,way ben duymadim anlamam bu konuya HER SEFERINDE tesekkür etmek yerine fikirbirligi yapmis gibi viruslüdür diye yardimci olmak istiyorsaniz ! devam edin,
not>indirip tesekkür edenlere ben tesekkür ediyorum

Harcadığın emek için teşekkürler ama indirmeye calıştığımda kasper siteyi engelledi ben özel bi çaba harçamadım içinden bi tehditt çıksın dieeee genede saollll

çok teşekkürler de.. link nerde kardeş göremiyorum.

dosyada virüs mirüs yok yaa!!!adamın paylaşıma b.k atmayında antivirüsünüzün ayarlarını minimuma getirin indirin.bu tip forum sitelerinde virüslü dosya paylaşımı zaten yasaktır.sanki hepiniz pc nizde devlet sırrı taşıyonuz,allah allah!!!...forum kurallarını okumayı bi kenara bırakıyorum sömürecekseniz sessiz sedasız sömürün işte bi dosya indirip istediği çıkmayınca nasıl oluyorda aylardan beri mesaj atmayanlar ilk mesajını atıp üstüne b.k atıp yorum yazıyor.yapmayın böyle ya...arkadaşım bu arada indirdim,teşekkürler.dosyada virüs olup olmadığını bilmiyorum çünkü antivirüsüm yok :)

teşekkürler kardeşim ellerin dert görmesin....

Çok teşekkürler, sizler olmasanız ne yapardık bilmiyorum...

Geri