Office DOGRULAMASI ETKiNLESTiRME Crack_v1.7.111.0

saol kardeş valla çok güzel bişey yıldız mıldız kalmadı

Kurdum.Yıldız gitti.Aktifleştirme başarılı dedi.
Sonra bir word belgesi açtım.Yıldız yine karşımda.
Ne diyorsunuz,neden olabilir?

arkadaşlar ben microsoft office 2007 yi yükledim bir müddet önce serial ını falanda bulup yazmıştım. Ama aktive edemedim.. sanırım belirli bir müddet kullanma şansı veriyor kullandımda dolana kadar. Az önce OGA 171110 u yükledim herşey iyi güzel hoşda hala word programını açtığımda ayni uyarı geliyor (microsoft office activation wizard) hiç bir fonksiyonu kullanamıyorum arkadaşlar bilgisayara kafa atmak üzereyim :) lütfen yardım edin

aga bu benımkinde işe yaramıyor her defasında denedim olmadı 2007 emp kurulu bende ilkten yızdız gidiyor belge actıgımda terkrardan geri geliyor yardımm plsss

yada sen sağlam bi bu programın crakledigi bir sürüm oner agada bız o surumu kullanalım baska yapılacak bişey kalmadı 2007 olursa sevinirim şimdiden tşkler

allah razı olsun arkadaş işe yaradı

eline emeğine sağlık işe yaradı arkadaşım allah razı olsun

bize yardım eli uzatan bir hayırlı vatandaş yok mu ?

Doğruladıktan sonra güncelleştirmeleri açtığımız zaman office doğrulama güncellemesi çıkarsa ne farkı olacak ki ?

;)

OFFICE etkinlestirmede en etkili dogrulama yapabilen ,rahatlikla tüm bilesenleri kullanabileceginiz tamamen virüssüz bir program.bu program sayesinde artik Microsoft Office 2003 SP3 ve Microsoft Office 2007 SP1 orjinal sürüm olacak..tarafimdan denenmis virüs taramasindan herzamanki gibi kaspersky ile scannen yapilmis,sizlere paylasima sunulmusdur,, .exe yi ADMIN modunda BASLATIN kurun.

122gb3s.jpg

wcl0ck.jpg

:hhmanD >> << :hhmanD​

saoll eline sağlık

Geri