Office DOGRULAMASI ETKiNLESTiRME Crack_v1.7.111.0

arkadaslar ben bu programı kurdum işe yaradı ama..bilgisayarı her açtıgımda mavi yıldız geri geliyo:))her seferinde kurmamızmı lazım...tsk

Ben yaptım ama hala etkinleştirme kutusu çıkıyor. Exe'yi çalıştırdım temp'in içine dosyalarını attım sonra CMD konsol çıktı enter enter dedim ve işlem bitti. Office 2007'i açtım ama olmamıştı.

eline saglık kardeş lazımdı saol

emeğinize teşekkürler

bu benim için lazımdı.

dosyayı göremedim

ya kardeş bende sp1 war 2007 yüklü.programı kurmaya çalıştığımda hata veriyor.ms-dos penceresi açılıyor ve truva atı bulundu diye uyarı geliyor sonrada kurulumu kendisi otomatik kapatıyor.sorun bendemi programdamı:(

ya kardeş bende sp1 war 2007 yüklü.programı kurmaya çalıştığımda hata veriyor.ms-dos penceresi açılıyor ve truva atı bulundu diye uyarı geliyor sonrada kurulumu kendisi otomatik kapatıyor.sorun bendemi programdamı:(
sorun uygulama esnasinda bazi data antivirler potansiyel olarak crack dosyalarina yüksek derecelendirme ile kategorik zararli muamelesi yapmalarindan kaynaklaniyor, buna engel olmak icin devre disi Birakip yada program kontrollerinde calismasina sinirli veya tam izin vermek suretiyle yeniden crack instal edilmeli,, kaspersky scann yapilmis sonuc temiz,, güvenle kulanabilirsiniz,, crack ler genelde degisikliklere yol acacak yapiya sahip kategoriye ait olduklarindan bu degisikliklerin yapilabilmesi iznize tabii,, aktiflestirmek istiyorsaniz,,tabiki,, bilgisayarinizda herhangi bir zararli islem yapmaz..kolay gelsin,

emeğine sağlık arkadaş, birçok yöntem denemiştim olmadı, birde bunu deniyelim, link çalışıyordur inşallah

yıldız gitmedi hala duruyor valla gözümün içine bakıyor usta :(
ama doğrulamayı geçti :)
emeğe sağlık

Teşekkürler. İşe yaradı galiba.

Allah razı olsun senden sonun kurtuldum o küçük yıldızdan saol...

bende office 2000 var onada uyarmı saygılar.

bende yıldız gitti 2000 office işe yarıyor

Geri