Office DOGRULAMASI ETKiNLESTiRME Crack_v1.7.111.0

Boschwer

M€SHGUL
Reaction score
0
OFFICE etkinlestirmede en etkili dogrulama yapabilen ,rahatlikla tüm bilesenleri(microsoft) kullanabileceginiz tamamen virüssüz bir program.en güncel versiyon tarihi itibariyle WGA v1.9.9.1'dir.
bu kücük program sayesinde artik Microsoft Office 2003 SP3 ve Microsoft Office 2007 SP1 orjinal sürüm olacak..tarafimca denenmis ayrica kaspersky ile taramadan gecirilmis! temiz oldugu Sonuc olarak tespit edilerek , burada paylasima sunulmusdur,, .exe yi Yönetici olarak Baslatin program gereken islemler icin calisacakdir..

telasa kapilmayin! %100 güvenlidir, antivirler potansiyel derecelendirdikleri icin CRACKING genel anlamda dogal olarak iptal edebilir, DEVRE DISI BIRAKARAK sorun yasamadan islem yapmak kolaylasacakdir,
122gb3s.jpg

wcl0ck.jpg

27wsl6r.jpg

aertd1.gif

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Kod:
http://rapidshare.com/files/388157586/WGA_v1.9.9.1_crack__HACKHELL.com.rar
€M€G€ SAYGI K€NDIN€ SAYGIDIR

Teşekkürler...tam da bu lazımdı bu aralar :)

Oga_crack tıkladım kurdu. Birde FILE_ID.DIZ Diye dosya var onunla ilgili bir işlem yapmam gerekiyormu ?

ellerin dert görmesin saol anında tamam oldu.mavi yıldız falan kalmadı

emeğine sağlık..

emegine saglık buyuk bir dertten kurtuldum tesekkurler . işe yaramadı diyenler kesin kuramamıstır :D

exe admin modunda başlat ne demek ya crack dosyasının üstüne iki kere tıklayınca kurulmuyo mu bu

batandiken dostum, benim paylaştığım yamayı kendim modifiye ettim. senin paylaştığın yamayla isimler aynı ama içeriği seninkinden farklı.

onekedisi beni bir tek sen anladin ama >yanlis anladin :) konumuz windows bilesenlerinden office 2003- 2007 etkinlestirme ise hemfikirim lakin birseyin altini cizmekde fayda var .versiyonlar ayni dostum uygulama.exe nasil modifiye ettin orasini tam anlayamadim..paylasdigin versiyonun detaylarini karsilastirdigimizda versiyon olarak =
not> konuyu istersen kapatalim..
3hb3t.jpg

BIZ NEYIN PESINDEYIZ yAW COCUK GIBI saglikli olda canin sagolsun, bunlar teferruatdir..

bana kalırsa fark yok ama hepimiz hh için varız burada

2si de kalsın

biz hackhelliz BÜYÜK düşünmeliyiz ...

Dostum canım diken'im ikisi de OGA v1.7.111.0 Crack kuruyor doğru da C:\Windows\System32 klasörüne kopyaladıkları dosyalar birbirlerinden farklı.

Crack'i hazırlayan Supremo Phantom OGA Crack'in içine WgaLogon.dll ve WgaTray.exe'nin 1.9.9.1 versiyonlarını (eski versiyonlarını) koymuş yani hata yapmış. Ben crack'i modifiye edip bu hatayı (hata olduğunu düşünüyorum) düzelttim. Crack'in içindeki 1.9.9.1 versiyon dosyaları 1.9.40.0 versiyonlarıyla değiştirdim.

WGA v1.9.40.0 Crack kurmadıysan senin Office yamanı çalıştır C:\Windows\System32 klasörüne git orada WgaLogon.dll ve WgaTray.exe dosyalarının versiyonlarına bak. v1.9.9.1 olduklarını göreceksin. Sonra benim Office yamamı çalıştır yine aynı dosyalara bak. Dosyaların v1.9.40.0 olduklarını göreceksin. Bunun nedeni benim yaptığım modifiye.

Benim konum şimdilik kalsın daha sonra kapatılabilir neden dersen şuanda ikisi birbirinden farklı yamalar. Yeni yama çıkınca benim konum kapatılsın önemli değil.

Senin konun 25 Mart 2009'da açılmış, benim konum 28 Mart 2009'da açılmış. Uzunca bir süredir bu konuya ilk el atan kişi sensin. Ben forumu aratmadım çünkü alakasız sonuçlar çıkıyor. Örnek: "WGA Crack" aratıyorsun, Alakasız sayfalarca içince Crack kelimesi geçen konular çıkıyor. Konu daha önce açılmışmı diye forumda arama yapmak pek kullanışlı olmuyor. Bir forumda görmüştüm yine vBulletin'di forum. Konuyu açarken konu başlığında adı geçen kelimelere bakarak açtığın konuyla aynı olabilecek benzer konuları daha konu açmadan forum sana bildiriyordu. HackHell'de de olması gerekir bunun.

Sen paylaşımını yap benim konum kaldırılsın önemli değil. Senin var demiyorum olabilir de ama benim bu işten bir karım yok. HackHell üyeleri kazansın diye uğraşıyorum. Herkes harıl harıl çalışan Office 2003/2007 yaması arıyor.

Başarılarının devamını diliyorum öpüyorum seni canım benim gül'üm diken'im :D

beyler şimdi ben office 2007 enterprise download ettim, sizin bu crack nasıl kullanılıyo anlamadım, önce office mi yüklücem yoksa bu programı yükledikden sonramı office yardımcı olursanız sevinirim

Google AMCA ya sor crack nedir sana bilgi versin,,

beyler şimdi ben office 2007 enterprise download ettim, sizin bu crack nasıl kullanılıyo anlamadım, önce office mi yüklücem yoksa bu programı yükledikden sonramı office yardımcı olursanız sevinirim
önce office programini kur setupda SERIAL i gir bulamazsan forumda yeterince serial mevcut arama cubugundan faydalanabilir. veya yazarsan burdan da yardim alabilirsin,,

programi kur.kurulumdan sonra sorun cikarsa herhangi bir bileseni kullanamaz veya office dogrulamasinda cikabilecek herhangi bir KISITLAMA ICIN verdigim office OGA v1.7.111.exe'ye sag tiklayip calistirmak suretiyle bedava lisansli bir program kullanmis olacaksin,, kolay gelsin..

Geri