NickLerinizin Anlamı ?

• Konbuyu başlatan TéuféL
  • Başlangıç tarihi
Logan= X-MEN'de wolverine karakterinin önadı...ki benim en sevdiğim çizgi karakterdir....

çakal anlamına geliyor muhahahahha:)

Lamagro.. lamagro kan tanrısıydı heralde :S 17 ne numara takıntısı :p yaşım tabi bide..

anti holigan , anti kapitalist , anti fener , anti virüs , anti........ ben herşeye antiyim :boks:

Not : Bunlar kısa bi örnekti

FLeTCh

stronghold adlı oyunda Fletchers workshop(okçu dükkanı işte :)

kısa hali çok güzel oldu bende nick yaptım :D.pek bi anlamı yok ama ''fileç'' :D şeklinde okunmasını tercih ederim filek,filiç,fileht diye okumazsanız sevinirim.fileç işte F-İ-L-E-Ç :D

kırmızı tilki
Kırmızı renk esas renklerdendir, ve tabiatta bu rengin örneği ateş ve kan'dır.Bu renk heyecan ve kudret sembolüdür.Tilkinin özelliğide malum!!Bu ikisinin karışımıyım işte ben

Gemi sola mı çekiyor ne? :)

Fazla söze gerek yok... By CaPTaiN ;)

anlatmaya gerek var mı ???
ustasıyız vatan sevmenin

apocalyps=kıyamete yakın çıkacak çıktğında dünyanın sonunu getirecek olan mitolojik bir varlık(canavar desek daha doğru)

qyner' Alıntı:
qyner=gorunuste hcbı anlamı yok beni tanıyanlar bilir ancak...:d

çok gizemli olmuş bea.nickin anlamı ne tanımadan öğrenebilir miyiz ??? :D

by_ajan
ajan; sadece insanlık için çalışan
hiç bir devlete yada örgüte bağlı olmayan ve olmayacak
kendisinin de sadece insan olduğunun ve hiçbir insandan üstün olmadığının farkına varmış bir ajan...

simyacı-geçmişte maddeyi altına çeviren kimse

Tasmanian devil-tazmanya canavarı
NAsıl ama!!!!!!

Bir de ewt yaw qyner açıklasan sevineceğiz

yeniden doğmak anlamına geliyor

ana jujum bak mrk etmişler senin nickini:D qynerı ben biliorum puahahaha:D

gehanna nin anlami

GeHeNNa' Alıntı:
Bende zebani memnun oldum :p

selamlar gehenna eski inanisa gore cocuklarin tanrilarina kurban edildigi yer ismidir..buna bugun hell yani cehennemde deniyor..bu benim bildigim boyle tabiki..

saygilar

anlam

apocalyps' Alıntı:
apocalyps=kıyamete yakın çıkacak çıktğında dünyanın sonunu getirecek olan mitolojik bir varlık(canavar desek daha doğru)

bence nicklerin anlamlarini verirken kaynakta verebilsek guzel olur gibi geliyor..cunku benim bildigim apocaliyps kelimesinin dogrusu ''apocalypse'' ve bu bir zaman kavrami anlamina geliyor..arastirdigim sitelerin isimlerini yazamiyorum reklam olabilir mi olamazmi diye ama benim bildigim bu kelimenin anlami '' the book of revelation"" yani dunyanin sonunun gelecegi zaman olarak biliyorum..yani bir somut varlik icin kullanilmiyor..yanlisim varsa duzeltilirse sevinirim..

Geri