NickLerinizin Anlamı ?

• Konbuyu başlatan TéuféL
  • Başlangıç tarihi
by RAYDEN: mortal kombatın enkarizmatik karakteri :cool: raydeni tanımayan yok tur heralde :p şimşeklerin efendisi

Benimkinin De Anlamimi Varmis Yaw Birisi Ismimim Digeri Soyadim

Melih==tatli, Sirin, Sevimli Anlamlarina Geliyormus E Tabi Bana Da Uyuyor Ismim Melih Olmus :p

H A D E S mitolojide yeraltı tanrısı!

qyner=gorunuste hcbı anlamı yok beni tanıyanlar bilir ancak...:d

jini: ben bu kızı çok seviyorum... onun yüzünden ban bile yedim... heyt bea :mad:

aRıZaLı:sanırım kafadan sakat ve ya arıza yapmış bir şey

Death rOsé = Ölüm GüLü Anlamında ..!

piken=saolsun arkadaşlarımın taktığı bişi işte ismimi evirip çevirip uydurdular:D(bu arada sakın adın figen mi die sormayın ,hem diil,hem de hemen akla o isim gelio deli oluom heheh:D)

piken' Alıntı:
piken=saolsun arkadaşlarımın taktığı bişi işte ismimi evirip çevirip uydurdular:D(bu arada sakın adın figen mi die sormayın ,hem diil,hem de hemen akla o isim gelio deli oluom heheh:D)

tijenmi pekii merak ettimm yaa pm atsanaaa :D:D:D:D tabi çok özel değilsee yanii söyleemek istemiyosan bişey diyeme tabi sen bilirsinn tatlımm..

ben yazmamışım sanırım bulamadım walla

desantralizasyon: 2. dünya savaşında komitern nin TKP için verdiği bir karar. detayını merak eden bi kaç kitap karıştırsın:)

SêêYouHêLL..

CeHeNNeMDe GöRü$üRüZ...DêMêq...

êdîT....

NîCKîM DeĞi$Mi$h..

ßu NiCKiMiNDe aNLaMiNi ßiLMêYêN YoKTuR..KuLLaNMa aMaCiMDa Yoq..öYLeSiNe..

yorumsuz :)

yok yok tahmn oyunu diil,ben bööle karıştırıom ortalığı,bi arada yaşım için tahmn oyunu oynamışlardı:) maydonoz abla pm attım sana:D

edit:leo ii bi tahmin aslında ama diil,yane brawo güsel bi tahmin yapmışın:D

ama piken we pikenin orjınal ismi tam uyumlu diilmi..bence ole sonucta bıs koydk ısmını hehe...:D
sımdı sırada pikeni kac sn de yemek yer die bi iddia oynayalm nedersn piken???..

bana bak qyner istersen ben sana takılmim yemekhane muhabbetini açmayayım puahaahha,konuyu dağıtma:mad:

benim nickin anlamini soylememe gerek yok sanirim :)

Karıştırmak demek genelde içki firmaları kullanıyor bu terimi... " AdmiX "

benimkinin anlamı dedelerimin soy isminin kısaltması ÇAKIR MELİK OĞLU orjinal takılıyorum

Geri