NickLerinizin Anlamı ?

• Konbuyu başlatan TéuféL
  • Başlangıç tarihi
Ben nick yerine adımı kullandım. Ama avatardaki HACKPEACE hackerlıkta barışçıl yöntemler ve çözümler anlamına geliyo ;)

Zuhahah ismini nick olarak kullanan ilk hacker sensindir. (Aslında daha hacker değilsin ama). Herhalde bi halt yediğinde polis seni eliyle koymuş gibi bulsun istedin :)

Neyse benim nickim
avrupa+asya=avrasya ingilizcesi
europe+asia=eurasia
ayrıca uydu ismidir kendisi. Okunuşu yureyjia gibi yawşak bişidir. :)

ben gece gündüZ uyurum dostum Gerçekteki lakabımda bu uyKuCu. pianiste gelince piano çalmaya Meraklıyım onuda ben ekledim :p

allahın maydonozu işte :D :D :D acıkllamya gerek varmı???hihihihhihihihihhihi

genco = soyismim :)

rüzgar =rüzgar extra birşey demeye gerek yok :):)

Seven : Yedi
Cloves : Karanfil
yedi karanfil: Enstrumantel müzik çalan bir grup

MC nin açılımı microphone control.. karanlıktan hoslandığım için de darknees =karanlık..nitekim karanlığı gizem veya sır olarak ta tasavvuf edebilirisiniz..

selam bu ilk mesajım ........ nickimin anlamı asabi den türüyor asabi arnavut mail adresim oldugndan nickimde böyle oldu

nickim okudugum kitapta çok hoşuma gitti . arishe eskilerde çanakkalede bi dağ gibi bişi.:D

evrenbesiktas' Alıntı:
evren=adım
beşiktaş =herşeyim

;)
evren valla senin kadar hastasını ilk defa görüyom.hani bjk taraftarı meşhurdur onu biliyomda senin gibisini ilk defa görüyom.ama beşiktaşın yıldız sayısı malesef senin ki kadar çok diil:D

şey sıra bana geldi sanırım almanca gross=büyük herz= kalp demek
almancada grossherzig= yürekten samimi demek
aynı zamanda cesaret içinde kullanılıyor
belki böyle bir kelime kullanılmıyor olabilir ama ben birleştirdim ve şu nick sorununu bu kelime ile aştım gross+herz yani koca yürek
veya cesur anlamında
grossherz işte bu

ajan anlamını bilemeyen varmı 51 de memleket :) işte ajan51

Geri