NickLerinizin Anlamı ?

• Konbuyu başlatan TéuféL
  • Başlangıç tarihi
T

TéuféL

Guest
Selams,

Baylar Bayanlar nıcklerınız Anlamı Nedır Bır kLasık Oldu SanaL aLemde Bızde Devam Ettırelım Bır Cvp ta Sız Atın:D

TeufeL = Seytan Almanca Seytan Demek ya Sızınkısı?

sOrUnLu' Alıntı:
sOrUnLu = Agresifim ve manik depresifim :)

ohuohu tam senlik..

benimki ayrılamadığım programım olan autocadde bi komut :p

Ne Ask Allahım:D Bende Kızın Etkısınde kaLmıs Nıck Fılan Yapmıstır Dedım Yuahaha

Bende zebani memnun oldum :p

Deacon FROST : Blade filmlerinin ilk serisindeki blade kardeşin baş düşmanı.Karizmatik biri o filmde sevdiğim tek adam.KAN TANRISI :D

yaw ben şey izliyodum yaa bu delyürek filmi. orda ya uzunefe yada uzunefe ye benzer bi laf duydum işte o zamandan beri uzunefe kaldı

KHANCYBER önceden hack olaylarında kullandığım nickimdi...kısaca KHAN demenizi tercih ederim;)ismimin ingilizce karşıtıdır...walla çok açıklama yaptım idare edin artık:D

undertaker;cenaze kaldırıcısı demek
legandundertaker ise bir amerikan güreşçisi aşağıdaki resimdeki adam

himms:p Anlamlar Ilgınc Baska Yokmu En Sexy Sorunlununkı ama hahahaha:D

ghost_laz

ghost ingilizce hayalet oluyor.

laz da karadenizde bir insan topluluğu..

birleşince hayalet_laz oluyor

ghost_laz => hayalet laz

SOY ADİM çakan VE Bende The cakan's koydum sebebi Benim Kankiyle arabalarmiza taktiğimiz isim ARKALARİNDADA UFAk bir şekilde yaziyor zaten BEnda The cakan's onda İSe The KİRAY's
Yani naliyacağiniz Soy adimiz..:D

ünlü Mona Lisa tablosunu çizen kişi, yani Leonardo Da Vinci anlamında..
dolaylı olarak nickim Leonardo olmuş oluyor ;)

burda 5 kişi kız olduğumu sandı ama olsun severim bu nicki :)

o kız sananlardan biride benim :D neyse benimki valla spiderman den geliyo aslında köken olarak spiderman kendine spidey diyodu ilk başta spidey yapcaktım ama başkası kullanmış forumda ve hiç mesaj atmamış hangi şerefsizse neyse işte spydey yapayım dedim sidney gibi oldu dedim sonra splinter cell manyaklığı başladı splinter cell ile spidermanin ortak yanı casus gibi olması sessiz sessiz yaklaşıp düşmanı öttürmesiydi ve spider'da da örümcek hisleri vardı önceden tehlikeyi algılama olayı gibi bişi işte splinter cell ile spider birleşince "spy:casus sense:his" casus hisleri adı altında "spysense" çıktı

(heeeeeeyt be hikayeye bak dizi yapılır bundan)

hastalık derecesinde ikili ilişkilerde paranoyağım... 4 monitör parçalamışlığım war bu yüzden...
aşağıdaki gözler de bu halime en çok dayanabilen insana ait... onu da hasta ettim... bu da ekstra açıklama :D
sanırım yeterli... ;)

Geri