Paylaşım için saoalsın ellerine sağlık...
ya arkadasım bı senmı zekısın bı tek sendemı var bu serıal
hangı orjınal cdnın kıtapcıgından aldın bu serıalı 10 kere kur 11. yı kuramazsın bunuda her bılgısayar dugmesıne basan bılır zaten
mılletı bole seylerle kandırıp umıtlenırmeyın
JacкSσηєS;3094551' Alıntı:Bende bunlardan dolu var=)
Hepside sorunsuz![]()
Arkadaşın eline bir numara geçmiş ve bizimle paylaşmanın onurunu yaşamak için buradan herkese seslenmiş.
Sen ne yapıyorsun, güya arkadaşı küçümseyerek kendinin ne kadar da özel olduğunu vurgulamaya çalışıyorsun."Bende bunlardan dolu var" iyi hayrını gör güle güle kullan allah seni o numaralarla mesut bahtiyar etsin.
Benim gibi buradaki herkes, senin ne kadar ulu ve erişilmez biri olduğunu bir kere daha takdir etmiştir umarım.
Çok enteresan bir konu olmuş, üzülmeden edemedim
Böyle konulara yazmak adetim değil ama, bir fıkra ile ekleme yapayım:
Cehenemde o gün denetim vardır
Başmelek zebanilerle gelir ve denetlemeye başlar
Cehennemde her ülkenin bir kuyusu vardır. Cehenneme gidenler bu kuyulara atılırlar.
Her kuyunun başında ülkenin adını gösteren levha, her levhanın yanında da bir kedi bulunmaktadır.
Kedinin görevi, kuyudan çıkmaya çalışanları patileyerek tekrar kuyuya atmaktır.
Denetleme sırasında Başmeleğin gözüne bir eksiklik çarpar ve sinirden patlar vaziyette kuyulardan birinin başında neden kedi bulunmadığını sorar başzebaniye.
Başzebani cevap verir:
"Efendi orası Türk kuyusu... Orada kedi istihdam etmedik... Çünkü o kuyudan birisi tam çıkıp kurtulmaya kalktığında diğerleri onun paçasına yapışıp tekrar kuyuya çekiyorlar...
Arkadaşımız, işe yarar ya da yaramaz, bir paylaşım göstermiş... Ama hiç değilse paylaşmış bir şeyi... Nedir arkadaşlar bu kin, bu alaycı ifadeler, bu tartışma ortamı? Lütfen bırakalım arkadaşımızın paçasını, o iyi birşeyler yapmaya çalışıyor...